מאנקיז- פרק 7

YossihNew

Well-known member
אז האם סו יונג תמצא את סתיו וקוצ'יק?

איך ימנעו את גניבת הכתר?

מי ישבש את המבצע?

ולמה שון כזה מעצבן?

YossihNew

Well-known member
אני לא מבין מה התאריך. יש עץ אשוח בכניסה אבל קורונה זה בפורים! אני רוצה לדעת מה לוח השנה של הסדרות! מתי הוונדנדיינז, מתי ראש השנה, איזה חג בא לפני מה! כן, אתה צודק, שון. תישאר שוב בתוך הארגז ונספר לך מתי לצאת.

הוא קצת עסוק כרגע.

נכון, ברית. אבל נזרוק אותו מהר מאוד.

מבריק! מבריק! אה... כן. לא משנה. הכול בגלל הנחירה שלה. היא נוחרת! היא יכולה להתפלפ. תדע לך. היא מהממת, כן. אבל נוחרת. אבל מהממת.

אחלה של שומר, קוצ'יק. אחלה.

החתולה לא חמודה כמו רוני ומאיה. גם את מאיה מלטפים שומרים כי היא חמודה. אבל היא לא נהנית. פוני? מאיה עשתה פוני אבל לא נהנתה מזה. רוני-פוני? היא מאוד לא בקטע של העם שלה. וגם כל שאר העולם לא הכי בעד הסינים לאחרונה. אבל היא לא סינית אז כיף גדול.

תיקח אותו. בן אדם, זה לא יעבוד. שוב הוא אלרגי... נכון, גם לגולן מגיע כפיים. גם.

אוי שיט. לא עוד פעם חימום. זה כמו המורה שלי לתיאטרון. מעשה בחמישה בלונים. אבל מה עם ההמחזה של ילד עם טיסן? כלורופורם זה מובן. ליא קניג אוכלוסייה בסיכון. היי, אתם ה... אלה. אוקיי, גמרנו את הלקק... בגלל זה אני לא אוהב את הקטעים האלה. אל תספרו להם שאתם ב... ביי. לך. תודה.

אני מתלבט מי השנוא עליי ביותר מאורן ושחר. נימי, שון או האלמוני... זאת אומרת סיוון. טוב, נו, נלך על שון. לנימי ולסיוון לפחות יש אחלה סיפור רקע. זה שהיא הייתה אשת אבטחה שם לא אומר שזאת המדינה שלה! אימא שלה לא סינית, אני חוזר ואומר שהיא לא סינית! כן, יש עונש מוות כפי ששמענו. אני לא רוצה נעמי ושון. רוצה נעמי וגולן.

שיט, ביבי קם על הצד הלא נכון. מי הפיק את מילקשייק? שלמה ניצחון? לא, הוא לא שמע אותך. אונה, די, זה לא גאליס פה. יופי ששלמה ניצחון בעל השיער השופע מוצא זמן לדאוג לכולם לטייק אוויי בין כל השודים. בתחרות עם פיזנטי על קטגורית הפושע הנחמד והטוב.

אי אפשר לעשות משהו נגד הסינים האלה?! לא נעמי וסו יונג. הן לא סיניות.

ילד עם טיסן! לא? שון טמבל. אה, הקומה האחרונה... שמרו על נתק זה יפה.

הוא לא זמר. לא, הוא רגב הוד הלא זמר. אני לא אוהב כשהוא עם בחורות שאני אוהב. גם עם רעות לא אהבתי אותו.

יש'ך. יש'ך. יש'ך... אה, NKI! נעמי קונג אין! לא לקחת כדור! שון, רק רציתי שתדע שאם אתה לא תחזור, והכוונה אליך כמובן, אני אערוך חגיגות שמחה בפארק המים אשקלונה. סו יונג קונג אין זה נחמד להגיד.

אני יודע, אני יודע מה אתם חושבים על השם של תיקי, אני אספר את הבדיחה: ברור שהשם שלה הוא מצחיק, כי קוראים לה "תיקי פור". עכשיו, בשם שלה בעצם נוצרת המילה "קיפור", או "כיפור", כי כשהפריצה תקרה אז זה יהיה "יום כיפור" של המשטרה שלא הקשיבה לה, כמו אלו שהזהירו במלחמת יום כיפור. וזה מה שמצחיק בשם הזה. עכשיו בואו לא נספר יותר בדיחות על טלי או על השם שלה. בסדר? (עוד שתי בדיחות בלבד, במקסימום שתי בדיחות) הקוד המגנטי... שיט. אני תמיד סומך על תיקי. אבל כשהיא עפה לתחנה, באיזו תחנה מדובר?

סאגוויי מעולם לא נראה כל כך סקסי. אתם לא חושבים?

למה גולן עדיין עם הפרה? לא, זה האפילפסיה מדברת. רגע, וכשהחתול יוצא, השומר יאכל את החתול? אלו סינים, אתה יודע.

למה הוא צופה...?

העיקר קוראים לו אונה. מה יש לך?! ולמה תמיד אצלם אנשים שוכחים את הטיפול שלהם?! מה, כולם מעתיקים מאלומה?!​

Roei152

Well-known member
מנהל
יפה שהם מעלים מודעות לאפלעיפסיה , אצלי זה חלש יותר ממה שהציגו ב פףרק , כן היה מקרה שהתעלפתי , ואז הבינו שזו אפליפסיה .. אבל זה יפה ...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני לא מבין מה התאריך. יש עץ אשוח בכניסה אבל קורונה זה בפורים! אני רוצה לדעת מה לוח השנה של הסדרות! מתי הוונדנדיינז,
הם מתכוננים למופע , אפשר להבין שמדובר בתקופת חנוכה ..
נכון במציאות בחנוכה היינו לפני החיסונים , ואז היה פחות כפייה .. אבל עדיין היה אסור לקייים מופעים גדולים וכנסים ...

למעלה