מאנקיז- פרק 6

YossihNew

Well-known member
אז האם אונה יוציא שערה משלמה ניצחון?

איזו בדיקה גולן צריך לעבור?

מה לגבי תכנית הפריצה למקדש?

ועם מי סתיו תתנשק?

YossihNew

Well-known member
חס וחלילה שהיא תהיה שון. זה המזל שלה. שהיא לא שון. תולעת בלי תועלת. אני מציע להם לעצור אותו כצעד מניעתי. אני הייתי עושה לייק לשון נעצר. לא, הוא לא מסדום.

אבל אני לא רוצה שתישארו בתוך הקופסה... שון צריך להיות שם.

למה את לא יכולה? בגלל אליאנה? בסדר, חפיף. הם מרשים אחד לשנייה. גולן יתנשק איתו, הוא גם ככה מתנשק עם כל גבר שהוא לא דניאל גד. כולל בן אדם.

כן, חבר'ה, זה חימום שקיים. כל הדברים האלה באמת חימומים שקיימים. בטח הוא באמת היה צריך אמצעי זהירות. יוליה, היא רוסיה? שון, לבחור יש מסכה. אתה לא שם לב? בסדר, תולעת, בסדר.

מה זה?! מה עשית?! השיער השופע שלו! הש... שיער... ה... סליחה.

כן, פאה, נורא מצחיק. אונה חולה אפילפסיה? די, קוצ'יק. לא יעזור לך להתחנף לבן הזוג האמיתי שלך בסדרה. תעיפו את האליאנה המעצבנת הזאת ותהיו ביחד. בעצם אולי רק בגלל זה ליבי עם אליאנה! היא הייתה שנים עם תובל וככה הם בעצם מעבירים רגשות אחד לשני. אבל מי יכול היה לשים לב שהשיער השופע הזה זאת פאה? סליחה, אם האמינו שרונה שיפוצניק... היא צריכה גופייה.

סו יונג קונג אין, שמעת?! לי בירן כשיפוצניק. הזוי. סצנה הזויה. גם השומר הזוי.

אונה מוזר.

יש, יש. אוקיי, השומר עף. שיפוצניקים שלא הייתי נותן להם לשמור על מקרר. די להגיד את זה, ליבי. אליאנה שומעת. מה זה, דאוס לא עושה כאלו דברים. רגע, אבל אין הפעם איזו שקית שעפה ברוח והורסת הכול, נכון?

כולנו יודעים איך המטושים נראים. אלו ממד"א? מאיפה נביא איזה מישהו ממד"א... אסטרונאוט זה נחמד. אה, מגולן נביא. לא, אני חשבתי כבר נעשה איזו שיחת ועידה עם החבר'ה. כי גולן גאון. שירה. שירה יכולה לגלם דמות ממד"א טוב ממנו. מה זה פה, הלהקה? ילד עם טיסן. שוב פעם. ברור, ברור. למה אני מרגיש שהייתה בדיחה כזאת באילת?

אונה... כן. הכי חשוב זה המסכה. איזה מעצבן.

לא הבנתי למה צריך את זה? כן, גם יוני גרין מצוין במשחק איש מד"א. אתה מיורם לוינשטיין! די כבר! טביעות אצבעות, מה?

אתה בדקת שאין שם איזה תכשיט לפני שאתה נותן? משחק משובח.

כאן זה היה מזויף. כאן. בסדר, חמודים ביחד. הייתה בעיה מאוד רצינית עם החתונה שלו בזמן הקורונה.

שון, דביל קטן, מה אתה יודע?

שיט, מי בא? סו יונג קונג אין! סו יונג קונג אין איז אין! סליחה. אוי שיט.​

Roei152

Well-known member
מנהל
שני פרקים מותחים במיוחד
נווה פשוט קרע אותי בטירוף יותר מהוגו
אייזכור למד"א כל פעם מחדש קורע אותחי בגלל התחנה ...

למעלה