איפה נעמי?! איפה רוני?! איפה סתיו?! תצילו אותן! אוקיי, את שון לא חייבים. אאוץ'. בחור מוזר, שלמה ניצחון. גולן בסדר, הוא סתם מגזים.
לא, צחי. אה... גולן. זה לא ממש אח שלה, זה אונה הסתבך. הוא מסתבך חבל על הזמן. לא, גולן, אין נזק בפנים. נעמי כזאת אייקונית. שון כזה מעצבן. אף אחד לא שואל אותה. היי, כל הפרק זה עשרים דקות! שקט, גולן.
אני יודע, אני יודע מה אתם חושבים על השם של תיקי, אני אספר את הבדיחה: ברור שהשם שלה הוא מצחיק, כי קוראים לה "תיקי". עכשיו, תיקי זה בעצם "טיקי" וזה אומר שיש לה המון טיקים, כמו טלי בכל הדמויות שלה, מה שרומז לשיטת המשחק הווירטואוזית של הגברת הראשונה של התיאטרון. וזה מה שמצחיק בשם הזה. עכשיו בואו לא נספר יותר בדיחות על טלי או על השם שלה. בסדר? (עוד ארבע בדיחות, שיט, איך אני אמציא עוד ארבע בדיחות?! למה אני נכנס לזה בכלל?!) בכל אופן, מי זה? זה לא ציר! סליחה, יצאה לי ונסה. אבל היא לא בהריון, היא תפחה קצת. היא עשתה עם ה...
מאז שנווה עזב את גאליס הוא רק במלונות כל היום. במובן האפלטוני בלבד, הוא רק של נעמי. הוגו היה צריך להיות מעורב בעלילת פריצה...
הוא עשה קורס דולות?! מי זה באמת?! בעלה באמת קרוב. אורן! בוא רגע מאחורי המצלמה... אה, הוא. טוב, הוא רגיל לקחת אחריות על הריונות, ראינו אותו בתאג"ד. אמן, טלי. אמן. מי צריך אותך?! אמן, טלי.
סו יונג קונג אין. גם שם מצחיק. ולא סיני בכלל. כן, זה לא יפה שמאשימים אתכן בקורונה! אתן לא סיניות! אתן יפנית-פולניה ווייטנאמית! ממש מה? ממש מה? נעמי?
איתו היא מצטלמת בלי לפחד מקורונה. היא מלכה, כן. חבר'ה, שון הוא הבעייתי, לא סגרנו ששון הבעייתי? הם יחשבו שהווייטנאמים עומדים מאחורי זה. תגידו, אפשר להעיף את שון? בסוף שהוא יחלה בקורונה מכולם. נכון?
מי היה מאמין שלפני שנה התאהבנו בעומר נודלמן ורצינו לראות אותה עם אליהו, מתאהבת. אבל עכשיו היא עם המעצבן הזה. אבל מי בכלל מגדל תולעי משי? אני לא לחוץ על חורים, סתיו. אני הייתי צופה בזה בתקווה שהוא ימות. חברת קמפינג. חברת אחות של "דיור ציבורי". כן? הן בטח משתפות פעולה בהפקת "המופע הגדול". ובטח לכל זה מתנגדת "הקבוצה". אתה תולעת בלי תועלת. הבנת?! תולעת בלי תועלת!
סליחה, אבל צחי... גולן, הוא השחקן הכי טוב שיש. לא, אונה. ואז אנחנו מחליפים את הגולגולת עם היהלום! לא? אולי נשתמש בשון כפיתיון! תמיד ננצח שם. אונה, ככה אתה מבצע תכנית פריצה? אין איזה רובוט עם תרסיס מרדים או משהו? ציורים מזויפים?
עשור בסדרות נוער, עשור! עשור בעלילות! והם לא יכולים לפרוץ לכתר?! השמיניה מתביישת. סתיו, אני מזכיר לך שהוא של אחותך. שמשום מה עם משה אשכנזי. אולי דרור ישדוד בשבילו, יש לו ניסיון.
למה לבועז אין מאנקי? שישלח את שון לעשות את זה ואז ניפטר משון. בטוח גנבת משהו בחממה. בטוח. ואולי הכוס מורעלת? אתה לא שודד! אתה עודד! הלחשן שלו! שב, קום, שב, קום, מה יש לו?! הכול יהיה בסדר בסוף, אתה תראה.
איזה יופי שכאן בסדרה אני אוהב את כולם מהחבורה. כולם חוץ משון. ודרור, אבל הוא לא נחשב. היחסים בין בועז לאונה מאוד מוזרים.
אני רוצה לסכם. שון מת? מה איתו? למה לשפוך עליו?
לא שיט, סתיו. תאונה. תאונת עבודה. קורה. שיט, הוא חי. למה האידיוט לא יצא? מה יש לו? כן, היית בתברחו, היית עם השומרת נידה... אני מקווה שהיא תצא מזה טוב יותר מהבחורה הלפני אחרונה שהייתה איתו. אני מדבר על נועם.
הוא חבר ממש טוב. חבל שהיא נזכרה ששון עדיין בקופסה... אוי, חבל. אני חשבתי שהוא צריך להצטרף כפיתיון אנושי. ואז תצא הנשיקה עם...
מאיפה יהיה לה מושג בתרבות הסינית? היא לא סינית! עונש מוות, לא הגזימו בכלל. מי שלח...? נעמי...?
בטח שלא. אוי ואבוי!