מאנקיז- פרק 10 ואחרון

YossihNew

Well-known member
אז מה יהיה עם הכתר?

האם סתיו תיתפס?

האם התכנית של הבנות תצליח?

והאם תקווה תלד?!

כל זאת ועוד בפרק האחרון.

YossihNew

Well-known member
גולן, אתה מאחר. קרה לסתיו שעדיף לה שם מאשר איתך.

נעמי כל כך חכמה. באמת למה הוא הביא אותו? בסרטים תמיד יש...

כן, הציצו לקטע הזה. לשלמה יש שיער שופע.

שימות. יאללה. אני יודע, אני יודע מה אתם... בסדר, אוקיי, אני מודה! אין לי מושג למה השם של תיקי מצחיק! אני סתם עשיתי כאילו הבנתי! אתם מוכנים בבקשה להסביר לי מה מצחיק בשם תקווה "תיקי" פור?! תיקי פור?! תיק... איפור? תיק... אה! אז זה מה שמצחיק! לא כל כך מצחיק האמת. (אני יודע, זה הפאנץ'. זה נראה מוזר אבל חשבתי על זה לאחר ההשקה) מעניין אם בעונה הבאה נפגוש את הפקידה המשטרתית אתי. אתי פרון. אין לו יום הולדת. הוא יותר מבוגר. מתיקי אף אחד לא יכול להתחמק. וגם לא מסו יונג קונג אין! לא יודע? מה אתה, אביטל? התרגשת. התרגשת מאוד. זה לא ילד! זה שומן בטני! שלום, סתיו. דפקת אותם. תנו לה מים! תזמינו מד"א. מי אנחנו מכירים ממד"א? שלמה, נפלת. נפלת בפני תיקי פור! איזה שם דבילי. אז קוצ'יק ואונה. בסדר. שני גיבורים שנפלו. הוא המאנקי שלו! אבל מי הוא באמת?! זה דרור? למה הוא משגע? רגע, התאמה של השיער השופע? כי הפאה... מתי רומי מתחתנת אגב?

אה. יפה. טוב, זה יותר יפה מהדרך שבה בתחנה הם נחלצו מהפושע ההוא. אני לא מפחד ממלאכת יד.

אז שלמה ניצחון לא קיבל ניצחון. כל דבר שיגיד עלול לעצבן אותה. תודה, גם לך, ביי ביי. את שתיכן אני אוהב, אבל תיזהרו. שיחקתן אותה. אתן ובנותיכן. גם הבת של תיקי! בכל זאת. הצירים.

אתם שניכם חרא גיבורים. המיועד והאסטרונאוט. ביג דיל. למה תמיד הבקבוקים הם היריבים שלנו? מלאכת יד. מה? כתר מפסטה? אני ידעתי שרוני היא גורו, בסדר, היא בתיה עוזיאל החדשה. אז נעמי הדמות הראשית? החלפת בין ה... אוקיי. את בסדר. אבל אני עדיין צריך לסבול סדרה אחרת שלך שלושה ימים בשבוע. חיבוק קבו... תגיד, לא נגמלת מזה?! הוגו או צחי?! מי אתה?!

אני לא אוהב אותו. בכלל לא.

אונה ו... אוקיי, נקרא להם אונעמי. זה אפילו יפה. לי לא אכפת אם זה נווה או תובל. למרות שלא הייתה להם שום אינטרקציה. בתקווה שנראה את מאיה לבני בעוד כמה פרויקטים.

כמובן, גולן. כמובן. כמה?! ובקפריסין?! סליחה. הוא קו? אתה לא פרה, אתה גולן! או משהו. הכול יהיה בסדר בסוף, אתה תראה.

אתם משפחה ענפה. בסדר, היא הגיבורה הלאומית, אבל אף אחד לא מת על סין ממילא, אז כל האשמה על סו יונג. גם אני גאה בה. מאוד. תצפי בסדרה, סו יונג... צפי בסדרה.

נעמי, לא ככה מצלמים.

כן, אוקיי. ומה עוד חדש? חוץ מזה שמוחאים לטלי כפיים? ככה זה המצב הטבעי שלה. רומי? רומי יוצאת? עזבי. דרור, תסביר כבר. היא משוגעת, גם זה ידוע.

רוני? רוני היא הבסטי? כי זה יכול לעבוד. לא, לא הבנתי, בועז. עשה טובה. אני מנסה לחשוב לעצמי על האנשים שעומר נודלמן עברה עליהם. בר ברימר, לי בירן, עומר חזן, רועי רשף... תראו, זה אוסף לא קטן. אבל אני תמיד אעדיף את מנור. דורון מדלי ימשיך להנחות עימותים על ראשות העיר. הוא זייף להם בי... נירו. בוא רגע... גולן, איפה המסכה של הפרה? כן, דודה של שירה, אנחנו צריכים שחקנים! לא יודע, הם בטח מייצגים שם שחקנים. לך תתבודד אתה. אולי תכתוב לנו שיר אחר לאירוויזיון. לא יודע, אולי שוב יעבוד לך. נקלעת לסיטואציה. בוא'נה, לא עשיתי את הבדיחה הזאת בכלל...

וזהו זה. יפה. לא רע.​

YossihNew

Well-known member
זאת השחיקה מהמצאת בדיחות ופרקים שלא תקראו.

Roei152

Well-known member
מנהל
סוף חביב לסדרה חביבה נ
הם למדו מגיורא לפוצץ את הכל בתחילת הפרק , ושאר הפרק מתעסק בהשלמות העלילות ,, בניגכוד לסדרות הקודמות , אפילו בתחנה התעסקו בעלילת המתח עד כמעט הסוף ואז היה פחות מרבע פרק למסיבה ...

למעלה