מאנצ'יס - הידעת?

dejavu

New member
מאנצ'יס - הידעת?

שימו לב כולם מזה כחודש שאני מעשן WEED ועישנתי גם עם חברים ואני יכול לקבוע עובדה ע"ס סטטיסטיקה של 100% מהאנשים שהשתתפו בניסוי שנערך בדמיון שלי(ביני לבין עצמי). אז ככה, בזמן המנצ'יס מחפשים מה לאכול אבל אם למשל מתחילים לאכול במבה אז פשוט נתפסים על הטעם ולא רוצים להחליף לביסלי שהחבר ליד לועס, בדקתי את הנושא בצורה מעמיקה יותר, אני וכמה חברים הבאנו אוכל סיני ישבנו בבית וסידרנו את האוכל לכל אחד בצלחת (תערובת של קצת מכל דבר) ושמתי לב שהאכילה תתבצע באופן טבעי בצורה הבאה - אורז... אטריות... בשר.... ורק שנגמר האורז עוברים לאטריות וכן הלאה... וזה בגלל שפשוט נדבקים בטעם שהמוח אוהב ונשארים שם עד שנגמר, אותו דבר עם צחוק, אנחנו אוהבים את ההרגשה של לצחוק ממשהו קטן והמוח נתפס על הפעולה של הצחוק וככה צוחקים בהיסטריה... ותחשבו על זה :) תודה לכל מי שקרא, אשמח לתגובות ותהיות אחרות בקשר להשפעות מצחיקות של הגאנג'ה!

astral travel

New member
סבבה אני אקח את זה כמחמאה

למה אני אוכל מה שבא לי בלי קשר, אז כנראה אני מיוחד

Hatsil yam

New member
לא שמתי לב לזה..

ובכלל אני נמנעת ממנצ'יס כמה שיותרר...

mUdaFuckAh

New member
לא יודע מה קשקשת שם

אבל במנצ'ס אני אוכל הכל, וזה גם ביסקוויטים של פתי בר היבשים, שאם הייתי סאחי לא הייתי יורק עליהם.

לא מסכימה

כשאני במאנצ'יס אני מארגנת הרבה סוגים של אוכל, בד"כ זה שוקולד נוגט ושוקולד ביסקוויט, במבות וחטיפים, ואם יש לנו כוח אנחנו מכינים משהו, אני אוכלת הכול ביחד, מנגבת במבה בממרח שוקולד ואוכל אבטיח בנוסף. מה אכפת לי? אני במאנצ'.

פIלי

New member
הקטע של הצחוק נכון בדיוק

זה פשוט תמיד קורה לי.. אני מקבל טריגר ממשהו מצחיק ואז מרגיש שאני לא רוצה להפסיק לצחוק, אז אני פשוט ממשיך.

למעלה