מאניה ופאראנויה

Thom_y

New member
מאניה ופאראנויה

שמתם לב, שלבנות (אני גם בת), יש שלוש מצבים במשך חייהם בנוגע לאיבר המין הזכרי: 1. פאראנויה מוחלטת, פחד אטומי והסתייגות מכל דבר שמזכיר, נראה, או קשור בצורה כלשהי לכך.(10-14בד``כ) 2. מאניה היסטרית ורצון לקבל את אותו איבר 24 שעות ביממה ופעילות הורמונלית צרופה (14-25 בד``כ) 3. שילוב של שניהם שקורה בד``כ בעת הזיקנה המאוחרת, שגם אם יש רצון, זה לא מתאפשר. הבעיה היא, שאף בת בגיל ההתבגרות לא מוכנה להודות שהיא במצב של מאניה (קל להודות בזה מאחורי המסך... אל תהיו גיבורים.)..אז למה הן כל כך מפחדות מזה?..

goldy

New member
בנות חרמניות כמעט כמו בנים

רק שהן יודעות להצניע את זה

N0

New member
יש ויש

לצערנו הרב (הבנים) ועד כמה שאנחנו רוצים לחשוב אומנם יש בנות שרוצות את זה יותר ויש בנות שרוצות את זה אותו דבר. רוב הבנות אולי רוצות את זה אבל לא צריכות את זה בגלל זה לא כולן מביאות ביד ואם הן כבר מביאות ביד זה פעם במיליון שנה. מה שכן לשכב יש להן הרבה פחות בעיה ממה שזה נראה. N0

זה דיי דפוק להגיד...

לי יש המון בעייה לשכב עם בחור, אולי זה בגלל שעדיין לא עשיתי את זה.

N0

New member
ברור

ברור שפעם ראשונה זה די בעייתי כי רוצים שזה יהיה מיוחד אבל אני מניח שזה בכל דבר ככה ולא רק בסקס. תחשבי על הפעם הראשונה שעשית משהו מפחיד וכפי (נגיד לעלות לרכבת הרים) אני די בטוח שהיית צריכה מישהו שאת מכירה טוב וסומכת עליו כדי שיגרור אותך לעלות עליה למרות הפחד אבל אחרי שכבר עשית את זה כמה פעמים אין לך בעיה לגרור אנשים אחרים ולעלות לבד.

N0

New member
ברור

ברור שפעם ראשונה זה די סעייתי כי רוצים שזה יהיה מיוחד אבל אני מניח שזה בכל דבר ככה ולא רק בסקס. תחשבי על הפעם הראשונה שעשית משהו מפחיד וכפי (נגיד לעלות לרכבת הרים) אני די בטוח שהיית צריכה מישהו שאת מכירה טוב וסומכת עליו כדי שיגרור אותך לעלות עליה למרות הפחד אבל אחרי שכבר עשית את זה כמה פעמים אין לך בעיה לגרור אנשים אחרים ולעלות לבד.

goldy

New member
את בת או שאת רוצה תשובה?

כי אם היית בת יכולת לענות על זה בקלות

flowr..

New member
קצת הגזמת...

``מאניה מוחלטת ורצון לקבל את האיבר 24 שעות ביממה``?.. נו, באמת...

למעלה