מאמר

Papito

New member
מאמר

לא אני כתבתי אותו אבל כל מי שמגדיר עצמו כרוקר בלב חייב לקרוא אותו נתקלתי בו במקרה תהנו

FaithNoMore

New member
ואווווו

איו מילים בפי עוד לא החלטתי מה להגיב על זה אבל חשוב לי להגיד שהוא צודק בקשר להרבה מאד דברים זה ממש חזק! כל הכבוד

Chot

New member
חבל שמוען המקורי לא נוכח כאן בפורום

כי יש לי הרבה מאוד דברים להגיד לו. לשאר חברי הפורום אגיד את הדברים הבאים - אם הסטטוס המיני של בריטני ספירס לא מעניין אותכם, אל תעסקו בו. זה ב-א-מ-ת לא כזה מסובך. - קללות לא יעזרו לכם בדרכם להארת אנשי הכפר הגלובלי שלנו. אתם סתם נשמעים ממש רע, ואם יש לכם חסך בקללות, אתם יכולים להמציא חדשות. כמו "הלוואי שהכנסת תיפול על אבא שלך" וכדומה. זה מצחיק, מאוד יפה, וגם פחות גורם לכם להראות בני 13.5, למרות שבמקרה שלנו זה פחות או יותר העניין. - סיפור: לפני כמה ימים אני וחברה שלי התערנו ברחוב דיזנגוף, בדרכנו חלפנו על פני שלישיית פאנקיסטים. איזה כיף. אז חברתי כבדרך אגב אמרה לי- "ההיא, (הפאנקיסטית), היא זאת שכשדיברנו עם הצמחונים בסנטר התחילה לצרוח עלינו- "מוות מוות בגיהנום, מוות מוות שטן שדים אשמדאי, בשר רצח" ואחרי שהיא הלכה הצמחוני שדיברנו איתו סיפר לנו שהיא הפסיקה לאכול בשר מקסימום לפני שבוע". נשמע מגוחך? כך בידיוק כל נושאי הנאומים היומרניים למיניהם נראים. תחסכו לעצמם זמן ודמעות. אנשים שאוהבים את המוזיקה הזאת ימשיכו לאהוב אותה, וגם אם הם יפסיקו- גם זה יהיה מטעמי אופנה. ואז עוד יותר תשנאו אותם. עד שתגיעו למסקנה שרק את עצמכם אתם אוהבים ושכל המאבקים שלכם היו לשוא. - אין שום קשר בין שוביניזם לבריטני ספירס. בל תתיימרו לעסוק בנושאים חברתיים כאלה "כבדים" אחרי שראיתם כמה פרקים מהעונה השנייה של אלי מקביל, פן תפלו לבור ותשברו כמה שיניים.

rizla

New member
נו מילא...

קצת מוזר להגיב למניפטס שכותבו לא יקרא את התגובה, מה גם שהתעסקנו בנושא הזה שוב ושוב ושוב כאן בפורום. בקיצור נמרץ: נשבר לי כבר הזין מכל האנשים שמנכסים (מלשון נכס) לעצמם את המוזיקה כמשהו פרטי, אישי שאיש מלבדם לא מבין או מעריך. את הפופ לא המציאו היום, הוא קיים לפחות 20 שנה, יותר ממה שקיים כותב המניפסט. הפופ הוא עוד סגנון מוזיקלי, כמו רבים אחרים, שיש לו זכות קיום כמו לכל סגנון אחר. מסחור, מסחור, מסחור.... חלאס! מערכות השיווק של להקות רוק מכובדות וגדולות עובדות לא פחות טוב משיווק הפופ, לראיה : סיבוב ההופעות המצליח ביותר בארה"ב בשנת 2001 הוא דווקא של U2 , לא בריטני ואפילו לא בקסטריטבויס (בעברית: המקבלים בסמטה האחורית...). אינני ממעריצי המוזיקה של בריטני (אני עלול להעריץ אותה אישית אבל זה סיפור אחר) ולכן אני משתדל לעשות את שלי בהפצת מוזיקה "איכותית", מה שנקרא "חינוך מוזיקלי" שאני מעביר לאחים הקטנים שלי שמעבירים לחברים שלהם וכו´ די לזיוני השכל! תעזבו את הפופ בשקט! הרי כל אחד מכם, ברגעים הנכונים (מסיבה טובה, הרבה אלכוהול), ירקוד גם פופ וירגיש בשמיים, אז די!

epitaph

New member
אוי נו...מי שכתב את זה...

הוא בן אדם מאוד משועמם,שמע את מאניק סטריט פריצ´רס באמ טי וי,קנה דיסק שלהם ואז הפך לטרו רוק ווארייר שבא להפיץ את תורתם של מאניק סטריט פריצרס (שכולם יודעים שהם נורא אנדרגראונד ובכלל לא ממסוחרים,כל כך אנדרגראונד שיש להם קליפים באמ טי וי! איזה קשיחות...),איזה בולשיט...ולא הבנתי מה האובססיה הזו בקשר לבריטים ובריטיות,גם הם הוציאו המון זבל...בכול מקרה,שכול אחד ישמע מה שהוא רוצה,לבוא ולזבל לגבי זאנר שלם זה ממש מוגזם,אם מי שכתב את המאניפסט הדפוק הזה לא יכול לאהוב את מה שהוא שומע בלי לצחוק על סגנונות אחרים זה אומר משהו עליו...

rshilkrot

New member
הממממ... זועם משהו

אהה כן, והוא פשוט אובססיבי עם בריטיות שזה כבר מגעיל. מעניין אם הוא יודע שבאנגליה ישנו מספר התגלויות האנטישמיות הגבוה באירופה, ושאנשים מפחדים ללכת שם עם כיפות על הראש או להגיד שהם יהודים... (אני מניח שהעובדה הזאת פרחה מראשו) ולטקסט עצמו: גיבוב שטויות והבלים יותר גדול ומרוכז מזה עוד לא פגשתי מימי. הרעיון מאחורי הטקסט נכון, ופופ זה באמת מוזיקה להמונים ונוצרת מתוך תאוות בצע גרידא, אבל... כל מה שהוא כותב לאורך כל המאמר אלה ירידות סתמיות (כי באמת מי יקרא את זה שיש לו השפעה) על כל אמני הפופ. אני לא יכול שלא להזהות עם הקללות, אבל זה זעם לחינם, וגם הכותב מודע לכך. מכל מקום, אם זה מזיז למישהו, יישר כוח.

FaithNoMore

New member
אנשים יש משהו בדבריכם, לפחות בחלק

ההתבטאות שלו אכן גסה מדי ורק רציתי להגיד שעשיתם עלי רושם חזק טוב לדעת שיש אנשים בוגרים בפורום הזה (גם אתם וגם אחרים) אני בכלל מאד שמחה שנחתתי כאן תודה

FaithNoMore

New member
הסבר

דבר ראשון לא צריך להיות אלים : ) דבר שני, יש לי דעה פשוט נחפזתי לכתוב את התגובה הראשונה שלי יש אחרי שקראתי את את הכתבה הנ"ל ולא הספקתי לעכל אותה אז יצא לא כל כך מוצלח. אל תתעצבן

GK_FF

New member
היו הרבה דברים שהסכמתי איתו...

אבל היו גם הרבה שלא.... אחריי הכל, אני שומע בריטני....

GK_FF

New member
וגם...

המושא הזה מאוד גדול ואני לא רוצה להיכנס אליו עכשיו....

KALIMERA

New member
עדינות זאת לא אחת התכונות

הבולטות של הכותב...נכון...אבל אני מבינה אותו... מי ששומע פופ-העיקר שזה עושה לך טוב.או במילים אחרות-הכוונה טובה והשאר-זאת הבעיה שלך. שמחתי בכל אופן לקרוא את ההגדרה "פינק פלויד חכמינו".....

GK_FF

New member
כשאמרת "מי ששומע פופ"....

לא התכוונת אליי נכון? ואני לא הבנתי ביכלל את כל המישפט של "מי ששומע פופ-העיקר שזה עושה לך טוב.או במילים אחרות-הכוונה טובה והשאר-זאת הבעיה שלך" ניסוח מאוד מוזר

KALIMERA

New member
לא בדיוק אבל בערך....

התכוונתי לכל מי שאוהב פופ.אם זה כולל אותך או לא-אתה יודע.... וחצמזה-ת´כלס מוזיקה עושה לבנאדם טוב-פופ עושה לך טוב?בעיה שלך! אבל בכל אופן-תהנה!

GK_FF

New member
מMTV

אני שומע רק בריטני, אז זה לא כלכך נחשב לפופ (זה מאוד נחשב אבל אני שומע רק אותה אז באיזושהי מידה.....) ואני לא מבין, אני נהנה אז זאת בעיה שלי? איזו מין בעיה זאת בדיוק???

KALIMERA

New member
בקיצור....

מי שזה מה שעושה לו טוב-שיהנה (אבל לדעתי זה לא 100% נורמלי....)

LuNaTiC

New member
בולשיט.

זה מה שזה... מה אתה אומר על הזבל שיוצא מבריטניה, כגון פייב, סטפס, אטומיק קיטן ושאר הירקות בסלט הרקוב הזה? האובססיביות הרגיזה אותי, אבל יותר הרגיזו אותי התיאורים... וואו, אז אתה רוקר מחתרתי.. (כן, הלהקה שלך כל כך מחתרתית ולא ממוסחרת...) כל השאר זונות שוביניסטיות (???) והומואים מסריחים שלא יודעים לשיר.. (בולשיט בריבוע...) הפופ הוא זרם... כמו בכל זרם יש בו דברים טובים ויש פחות... אני לא שומעת בריטני, ושלב הבאקסטריט בויז בחיי נגמר סופית לפני כמה חודשים, אבל המיינסטרים הוא לא תמיד גרוע... אתה בטח לא קורא את זה, אבל בשביל אנשים כמוך: די עם הקיבעון הזה, שמה שאתם שומעים הוא בהכרח הכי טוב!! זה טוב שאתם מאמינים במוזיקה שלכם, אבל לפחות תחשבו קצת לפני שאתם מדברים, וקצת פתיחות לדברים שונים לא מזיקה... למרות שאני גם מטיפה לאנשים מסביבי להפסיק עם המוזיקה הרדודה שנוצרה למטרות רווח, אני סבורה שיש דרכים טובות יותר, ושהיחשפות לדברים שונים לא מזיקה... -ענבל-

למעלה