מאמר-GI מול NO GI

סיסטמתי- אתה סאטיריקן מבוזבז! ../images/Emo6.gif ,

אולי הגיע הזמן לחולל מהפך והסבה מקצועית- ולהקים הוצאה לאור משל עצמך ותחת שרביטך!

סיסטמתי

New member
החשש היחידי שעוצר אותי

מעבר לטענה הידועה ששרביטי קטן מדי
, הוא שאצטרך לרכוש לבדי את המלאי...

ובכן,

במקרה הגרוע שלא תצלח יפה דרכך לכתוב יצירות מופת פואטיות ומצד שני לא תעשה חיל במאמרים אקדמים, תמיד תוכל למצוא פרנסה נאותה בכתיבת ספרי ניו אייג'. מה רע- קצת מונחים אורינטלים מרתקים ממדינות אקזוטיות ומפגרות מדעית, איזכורים מיסטיים לדרי-הרים טאואיסטים וחובקי ידיי, פלוס ואיזה ציור של קטורת רג'י בבה על הכריכה- ואני מבטיח לך שאלפי ישראלים יוצאי-גואה מכניסים אותך לרשימת הקריאה של תרבות זילות ההשכלה והאינטליגנציה של הניו אייג'. אפילו יקיימו על שמך פסטיבלים בחופי ים מזוהמים יזכירו את שמך בריטריטים של מדיטציה.

סיסטמתי

New member
אההה!!!

חשבתי שזו הכוונה, פעם ניסיתי את הזן ההדוק, אבל זה הפריע לריכוז של השותפים באימון
ובמקביל גרם לשיפשופים מסוג ה- Carpet burns בעבודת קרקע. פונקציונלית הייתי בוחר משהו אחר ונהנה מהיתרונות של: 1) הולכת חום טובה יותר. 2) הגנה משפשופים (turf contorl). 3) עמידות בקריעה. 4) מניעת יכולת היריב לתפוס בבגד. 5) יש גם מנומרים כמקובל אצלנו בעדה. אני מניח שלא רואים אותם בזירה בגלל שזה מסתיר את הקעקועים...

Men in tights

יש כאלה בעיקר ב"זירות" (או יותר נכון במות הבידור) של WWE (האבקות חופשית "מקצוענית" - מופעי הקרקס המעופף של גברים מגודלים עמוסי שרירים ופרצופים מפחידים). השתמשו בטייטס גם בזירת בושידו שהיתה קצת יותר ראלית אבל עדיין היתה סוג של קרבות מבויימים להנאת הקהל. בזירות האמיתיות מופיעים חבר'ה עם טייטס ארוכים פה ושם, אבל זה נדיר...

סיסטמתי

New member
גם בסוואט - Savate הם לא מתביישים ללבוש

צמודונים (Tights עבריים). למרות שגם שם קשה לי להסביר את הרציונל.

השאלה היא למה לבישת גרביונים נראית לנו מוזר

בעוד שלבישת בגד ים "ביקיני" (יענו תחתונים צמודים) נראה לנו יותר טבעי בלחימה בזירה חופשית. ועוד בעניני אופנה: מה בקשר לבגד שלובשים בהאבקות יוונית רומית שנראה כמו בגד ים אבל עם כתפיות? בזמנו כתבת הודעה מצחיקה (ונכונה מאוד בעיני) על ביגוד בא"ל. כנראה שמה שנראה מוזר לאחד נראה טבעי לאחר וזה הכל עניין של הרגל...

סיסטמתי

New member
אפרופו בגדי האבקות עם כתפיות

לדעתי יש פה פשוט השפעה של דו-פונט - עד שלא הוסיפו אלסטן / ליקרה לבד. ללא כתפיות, היה סיכוי סביר שתנועה לא זהירה שלך או של יריבך תזכה את קהל הצופים המשולהב במבט חודרני במיוחד אל מקומות שנהוג לתרגל אותם בזירות אחרות... באשר להרגלים טבעיים יותר ופחות: אגב צפיה בסרט המקומנטרי הנורא הזה, קפצה עלי הארה והבנתי לפתע, שזו הסיבה מדוע הסינים לא יורדים (לקרקע, לקרקע כמובן) ומדוע היפאנים עוטים גי עבה ככול האפשר
אנטרופולוגיה ווטסון, אנטרופולוגיה.

למעלה