חבוב, כנס
ממה שכתבת, וזה הספיק לי כדי להבין מה יהיה כתוב בהמשך. אני לא מגן על החרדים, ממש לא. אם היית מכיר אותי קצת היית יודע שאני חילוני, שאני בעד גיוס החרדים, כולם!! ועכשיו אני מתחיל לקרוא מה רשמת...בוא נראה... 1. תקן אותי אם אני טועה, אבל בפיגועים אני רואה את מתנדבי מד"א ו חסד של אמת שבאים לאסוף חלקי גופות של חילונים. אם זו לא תרומה ברמה הגבוהה ביותר אני לא יודע מה כן. 2. התכוונתי לכך שעד כה לא הייתה התקוממות בסדר גודל כזה נגד החרדים. 3. שוב, כפי שציפיתי, תומכי שינוי לא הבינו את עקרון המפלצת, וחבל. אגב, חוק משפחות ברוכות ילדים אינו תקף רק לגבי חרדים. גם אישה חילוניה לחלוטין שתביא שביעייה תהנה מהחוק הזה, אז להפוך אותו לחוק חרדי זו טעות. 4. השמאל הקיצוני דמוקרטי ופלורליסטי? לא נראה לי. 5. מקרי ההתנכלות לחילונים הם דבר מזעזע. יש לתפוס את האחראים ולזרוק אותם לכלא לכמה שנים טובות. אך שוב, יש להבין שזה לא כולם, רק חלק. ועוד דבר. "דעת אמת" זו תנועה שמטרתה להחזיר בשאלה. קראתי ראיון ב-7 ימים עם מקימה, והוא בפרוש אומר זאת. כלומר,מטרתה של דעת אמת היא להתערב לחרדים בחיים, מה אכפת לכם אם בנאדם רוצה לחזור בתשובה?! זו התגרות פרובוקטיבית בחרדים, לכן אי אפשר לצפות שהם ישתקו לכם על זה. גם בקשר לאישה שהולכת חשוף בשכונות חרדיות- פרובוקציה. היא מכירה את אורח החיים החרדי, אז למה היא הולכת לשם ככה?! כדי לפגוע בכוונה?! 6. 54% מיסים?! איך הגעת?! 7. שוב, קצבאות הילדים תקפות לכל המגזרים במדינה. זה שהחרדים מנצלים אותן הכי טוב- זה משהו אחר. אבל גם החילונים והערבים נהנים מהקצבאות האלה.