מאמר קצר

מאמר קצר

רצ"ב קישור למאמר שפורסם באתר שרותי בריאות כללית ונשלח במייל לתפוצת הרשומים באתר. יש במאמר גם קישור לפורום שלנו
.

מייקיייייייייייייייי

קראתי את המאמר והתעצבנתי!
מי שכתב אותו לוקח מאוד בקלות את המחלה ואת כל הפרוצדורות שעוברים בה כולל הלפרסקופיה!
מיותר לציין שלא רשמו שם שהיא יכולה להסתבך, להגיע לפתיחות בטן, לפגוע באיכות חיים,לפגוע בזוגיות וכו' וכו'
מישהו צריך להעביר אותם בקופות החולים סדרת חינוך ומהר!
ואם כבר הם היו כאלה נחמדים שהחליטו להגביר את המודעות בנוגע למחלה אז לפחות שיהיו מדוייקים! מייקי יקירתי מתי ייכנס קצת שכל למנהלים את קופת חולים כללית? וחוץ מזה איך את מרגישה? שיהיה לך יום טוב

דמיוני יקרה../images/Emo24.gif

מזמן לא ראינו אותך בפורום. מה איתך? איך את מרגישה? אני השבוע
(מקוררת חזק). מבחינת האנדו יש מיחושים מידי פעם, מחכה לסוף החודש ל-US החוזר לראות מה קורה עם הציסטות החדשות. לגבי המאמר ברור שהוא לוקה בחסר אבל לפחות הנושא עולה קצת לסדר היום ונשים שלא שמעו על האנדו וסובלות מהתסמינים יכולות להתחיל לחפש מידע נוסף ולפנות לאבחון. ומצא חן בעיני שהוסיפו קישור לפורום
.

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אוי מייקי צר לי לשמוע שבנוסף לאנדו' את גם מקוררת איזה באסה.. אבל אולי פשוט תישארי מתחת לשמיכה עם כוס
חם ותתפנקי? אצלי? יכול להיות טוב יותר, אני חודשיים כמעט אחרי הניתוח והנה שבו להם כל הכאבים, הרגל משתתקת, הגב כואב וקשה לישון
והנקסין
בתיק לכל מקום שאני הולכת למרות שהוא לא משפיע מי יודע מה
לגבי המאמר, לצערי הרב על אף שהעלו את נושא האנדו' לסדר היום סוף סוף ועוד קופ"ח כללית (!) הוא לוקה מאוד בחסר וחלקו שגוי, כי להגיד שהמחלה נעלמת זה לא ממש נכון וחשוב להסביר שהיא כרונית לצערנו, לפחות שמחתי כמוך שהוסיפו קישור לפורום כי ב
שלנו לפחות יש שלל מידע, הרבה ניסיון וים של תמיכה
וזה הכי חשוב. מקווה שהציסטות יגיבו לדקא ולא יגדלו ושתקבלי בשורות טובות תרגישי טוב יקירה והנה ממני קצת פינוקים

ליאל ד

New member
מאמר מעצבן../images/Emo46.gif

לפי המאמר הזה מדובר במחלה סימפטית וקלה, שאפשר להיפתר ממנה בניתוחון קטן!!! זה כל כך מרגיז שהרופאים של הקופות לא מתרגשים ואפילו מזלזלים באנדו'. מה שמביא כמובן לאבחנות לא נכונות או מאוחרות.. זה כל כך מעצבן...

זואילי

New member
נו, כללית.. לא מפתיע...

הדבר הכי טוב שם היה הקישור לפורום באמת. אבל איזה מעצבנים לקרוא ככה כשבאמצע יש "הפרעות".

כל הכבוד להם על הקישורית לפורום

לפחות זה... בתור מידע בסיסי ולהעלאת המודעות המאמר בסדר יחסית עד שמגיעים לקטעים האחרונים, במיוחד הקטע "אז כדי לסכם: זה לא ממש סימפטי, אבל יש דברים הרבה יותר גרועים?... בדיוק", לא מבינה בכלל איך הם מעזים לכתוב דבר כזה, התנשאות ובורות. ויש גם מידע לא מדויק "איזה עתיד מחכה לי כאן?כיוון שרקמת האנדומטריום מגיבה לשינויים הורמונליים, עם גיל הבלות, הבעיה לרוב חולפת. זה בוודאי לא ממש מעודד אותך אם את בת עשרים ו... או שלושים ו... אז החדשות הטובות הן שבהריון התסמונת לרוב איננה פעילה. ולפעמים, התסמונת דועכת מעצמה כעבור מספר שנים ללא כל טיפול".זאת מחלה כרונית, מזה השטויות האלו??

אורציק1

New member
קראתי והתעצבנתי

לא פלא שזאת הקופה שבעקביות מסרבת לתת לי טופס 17 לתל השומר בטענות כמו : כל גניקולוג יכול לטפל באנדומטריוזיס כי זו מחלה נפוצה. במקרה אני גם יודעת שהרופאים הראשיים בבילינסון - של הכללית, עוברים השתלמויות על ידי הרופאים של תל השומר בנושא. המאמר מתייחס לבעיה כאל כאב ראש ולא כאל מחלה כרונית קשה לטיפול ולאבחון. ועוד ממליצים להיכנס להריון...

גם אני התעצבנתי

כתבה יותר מידי שטחית לדעתי ולא ממש מספקת, אם הם היו רוצים לעשות כתבה לעניין הם היו צריכים לראיין אחת מאיתנו ולא להיות כל כך שטחיים. הם נתנו מעט מידי מידע וגם אני חושבת שהמחלה היא ממש לא כרונית או עוברת עם הזמן בדיוק להיפך!!!! בקיצור מייקי תודה על הקישור אבל, אם הייתי בהתחלת הדרך זה אולי היה מספק אותי אבל עכשיו זה לא. זה לא נגדך מייקי וסליחה אם את נפגעת אין לי כוונה כזאת בכלל.

ממתינה יקרה

ממש לא נפגעתי הרי לא אני כתבתי את המאמר
וכמו שאמרת אני דווקא ראיתי את הצד החיובי שבנות שלא שמעו מעולם על המחלה וקוראות אפילו את המאמר הדל הזה וחוות את אותן תסמינים, יתחילו לחפש הלאה מידע על המחלה.

galim29

New member
יש לי רק דבר אחד טוב להגיד לכללית../images/Emo46.gif

לפחות אייתו את השם נכון. חוץ מזה, ממש לא אהבתי את הקלות שבה נכתב המאמר.

נו טוב....

את כל המידע הנ"ל למדתי יפה יפה מסוריאנו.................. הכי "אהבתי" שזה נשמע כאילו יש לך כאב ראש אז קחי אקמול.............. והכי לא אהבתי זה המשך התרופות לכאבים....שיכולים בהחלט להזיק........ אז דברים טובים על כללית אין לי מה להגיד.......מלבד שפירסמו אותנו קצת.......

מישמש33

New member
עכשיו אני ממש רגועה שיש לי "רק" אנדומטריוזיס

עברתי רק כמה ניתוחים, שטויות, קלי קלות... ואפילו "עשיתי" 3 ילדים, רק מה המחלה רק החמירה, אז מעניין אם זו הסטטיסטיקה שנגדי, או המציאות של בנות האנדו'. מעצבן ! אכן דבר טוב אחד - הקישור אלינו.

lee E

New member
מה הבעיה של'כן??

קחו אנטיביוטיקה וזה יעבור. |שוב אייקון של ליהי בורחת מהפורום|

ל י א ן 2

New member
ליהי

את בורחת לנו הרבה בזמן האחרון... מה יהיה?? גם ככה את כבר בגלות...

../images/Emo26.gifתראו מה מצאתי ../images/Emo36.gif

ידעתי שזכרתי את המאמר ה"משובח" הזה.. בהחלט חובבני בלשון המעטה

איזה מוזרים ../images/Emo2.gif

פרסמו את המאמר פעמיים בהפרש של כמה חודשים. דפוקים. ואני גם הפצתי לכן אותו בפעם הקודמת
רק שאני לא זכרתי שזה אותו מאמר ובזה אני מאשימה את הדקא

למעלה