מאמר-פרקים טז',יז'

Apikachu L

New member
מאמר-פרקים טז',יז'

אז ככה הנה פרקים טז' ויז'.(השירשור הקודם עבר לעמוד הבא*) אני שולחת קובץ דבר שלאחרונה כל עשיתי כיהוא גדול מידי...אבל אל תחפשו שם את פרק א' כי זה מתחיל מ י' פרק טז'(כידוע)מוקדש לסטו גירל ופרק יז' אם לומר את האמת עדיין לא החלטתי...טוב אני מקדישה אותו למון(שממש ביקשה) ולטריירמון.פיספסתי מישהו?ממש מצטערת...פרק טז' - הישות הנוזלית היא מעבר לפינה… אפיקצ'ו שכבה ליד הקיר . היא ראתה שהיא מכוסה בדם אבל היא לא הרגישה את הכאב. היא שמעה פעם שאם הפציעות חמורות במיוחד לא חשים בכאב. משהו נזל על לחייה .טיפה כל שהיא. דמעה? שאלה אפיקצ'ו את עצמה. התברר שהיא טעתה . טיפת דם צנחה אל הריצפה. לפעמים דיג'ימונים נכנסו או יצאו אבל היא ראתה את הכל כמו דרך זכוכית. בלי קשר של ממש לנעשה. היא העיפה מבט לעבר הפינה שבה שכבה קארי, אבל היא לא ראתה אותה. סתם פינה. אבל משהו גם לה להבחין במין חוטי אופל. היא ניחשה שזה מין מארג הסוואה כזה. פתאום היא הרגישה כאב צורב בכף ידה. אבל היא לא יכלה לעשות כלום כי היא לא יכלה לזוז הרבה. היא עצמה את עיניה וכנראה נרדמה. היא שיערה שזה מה שקרה כי היא התעוררה בחדר מוזר מאוד. אנג'וומון בחנה את החדר שהיא נכנסה אליו. החדר היה קר. מאוד קר. זקיפי קרח התפוצצו כשהיא דרכה עליהם. היא התעטפה בגלימה השחורה שקיבלה ממיוטיסמון. מאיזו שהיא סיבה מאז התקרית עם הצלקות היא לא הצליחה להוריד אותה. והיא נשארה עליה לא משנה מה קרה. גם בזמן הדיג'יגדילה . מה שמאוד הפתיע אותה היה שהגלימה שהתאימה לה במדוייק באורך התאימה לה גם עכשיו. אנג'וומון לא נתנה לעצמה לתהות יותר מידי והמשיכה. החדר היה חשוך מכדי שהיא תוכל לראות הרבה. היא יצרה כדור אור שריחף לידה ובחנה את החדר. זה היה ממש מוגזם. בין נטיפי וזקיפי הקרח שהיו בכל מקום בחדר היו תלויים , מונחים או סתם מרחפים המוני תליונים בצורת 2 משולשים משולבים ללא בסיס קודקודו של כל אחד פונה למעלה והשני למטה, אחד היה שחור והשני לבן. תליונים של סמל אפלת האור או אור האופל, חשבה אנג'וומון באירוניה מסויימת. היא בחנה את החדר אבל לא ראתה שיש בו הרבה. ואז שמה לב למשהו מעניין למדי. באחת הפינות הייתה מין חצובה שעליה היתה מין צורה הנדסית מוזרה ומורכבת למדי מקרח(ראו-שירטוט… ). ניתן היה לסובב אותה. היא בחנה אותה מסביב. למעלה היה תליון שהיה שונה מהאחרים וגם משלושה צדדים היו תליונים כאלו . אבל התליונים היו שונים מאלו שהיו מפוזרים ברחבי החדר. אם כי אנג'וומון לא ידעה איך להסביר זאת. היא המשיכה לבחון את החדר המשונה . ואז הדלת נטרקה. אנג'וומון הגיעה אליה במהירות ואז ראתה שאין דלת… "אני לא אוהבת להיות לכודה" מילמלה אנג'וומון והתחילה לחפש יציאה... קארי פקחה את עיניה באפלה. היא הרגישה טוב יותר. כאשר ניסתה לפנות אל אפיקצ'ו אבל היה שקט והיא אפילו לא שמעה את עצמה. היה ממש חשוך ולח. ממש לח , וחם מאוד. וחשוך. קארי נשענה על קיר שהיה סמוך אליה והתרוממה. היא יצרה כדור אור אבל לא היה כלום , חושך ואפלה למרות שהיא ידעה שהוא נוצר. –האם אני עיוורת?- שאלה את עצמה קארי, צנחה על הארץ ופרצה בבכי. והיא לא שמעה את עצמה. –כנראה גם חרשת- הירהרה קארי בינה לבין עצמה . ואז פתאום היא כמעט ולא הייתה מסוגלת לזוז. היא רק יכלה לכוץ מעט את שריריה ולא יותר. דמעות זלגו על לחייה והיא לא ידעה כמה זמן היא שכבה כך עד שמשהו לטף על פניה. קארי שבקושי יכלה לזוז נבהלה מאוד. מי שהיה שם ליטף שוב את פניה וראשה. הרים אותה בעדינות רבה ולקח אותה משם. אחר כך הושיב אותה על משהו רך וחיבק אותה. קארי לא ידעה מי זה אבל משהו אמר לה שהוא לא יפגע בה.היא נרגעה ונרדמה. מיוטיסמון הביט בקארי בשתיקה. וליטף שוב את ראשה. היא נרדמה. הוא השכיב אותה וכיסה אותה בשמיכה. הוא העביר את אצבעו על לחיה בעדינות. הוא ידע מה קרה לה. הישות האדומה – שחורה ההיא גרמה לזה… היא כנראה הייתה חלשה מכדי להתנגד לזה… הוא פעם עבר משהו דומה, רק יותר גרוע…ליפול לתוך אותה ישות ולסבול מהרס התבנית שלו. הרס בילתי הפיך. אבל היא רחוקה למדי, למה זה קורה לה? הוא לא זכר כמה זמן שכב שם אבל כאשר הצליח סוף סוף לעשות משהו הוא ניכנס לעולם שלו. הוא לא ידע כמה זמן שכב מחוסר הכרה אבל כאשר התאושש המשיך לבנות את העולם שלו, ולתכנן מתוך הצללים. אבל איך שהוא הישות ההיא לא עזבה אותו לכן הוא פיתח את המדליון ההוא בצורת אפלת האור כהגנה, את המדליון ההוא הוא לא עזב מעולם מאז כי זו הייתה ההגנה היחידה שלו מאותה ישות . אחר כך הוא הצליח להמציא את הגלימות ההן אבל הן יועדו לבנות האור בלבד כי היו לגלימות תפקידים נוספים. אבל כנראה שזה מחליש את ההגנה שלהן. מסיבה כל שהיא גם המדליון שלו פסק לתת הגנה, והוא לא הבין למה. למשרתים שלו היו מדליונים זהים אבל שלהם פעלו. הוא גילה למה המדליון הפסיק לפעול כעבור זמן מה. והוא לא אהב את הסיבה ההיא-כנראה שלמדליון יש השפעה מושלמת על אלו שיש להם תבניות שלמות. לאלו שיש להם תבניות הרוסות (כמוהו) ההשפעה פוחתת עם הזמן. הוא גם פיתח מדליונים לשלושתן, אבל אלו היו גם שונים מהאחרים. ניראה שהגלימה לא ממש עוזרת לה כעת. הוא נישק את קארי על מצחה ויצא מהחדר. אפיקצ'ו ישבה עטופה בגלימה שלה על שטיחון שמצאה בחדר והביטה באחד הקירות בעניין מסויים. כזה דבר היא עדיין לא ראתה. זה ניראה כמו מסך גדול ועליו ניראה מין נוזל אדום שחור שהתאסף בגושים. היא לא יכלה לומר למה אבל היא ידעה שזה רע מאוד. היא קמה וצלעה משם לעבר דלת.כאשר היא פתחה אותה היא נפלה על מישהו, למרבה הצער היא לא הספיקה ליראות על מי, והחושך אפף אותה. מיוטיסמון מצא את עצמו על הריצפה, וזה ממש הכעיס אותו. ואז ראה מי נפל עליו "שוב את? לעזאזל" נהם מיוטיסמון הוא נחלץ מתחתיה ונעמד. לאחר מיכן העיף מבט חדר שיצאה ממנו. זה מאוד לא מצא חן בעיניו. איך היא הגיעה לשם לעזאזל? הוא לא זכר ששם אותה בחדר ההוא. בעצם הוא לא זכר שיש חדר כזה ואת הטירה שלו הוא הכיר טוב מכף ידו. הוא הרים אותה ולקח אותה לחדר שבו בעצם היא התגוררה זמנית… אנג'וומון הסתובבה בחדר בעצבנות.ואז הבזיקה בראשה מחשבה -אולי המעמד המוזר ההוא הוא התשובה- היא ניגשה אל המעמד וסובבה אותו לאיטה. התליונים נמצאו עמוק בתוך הקרח וניתן היא להוציא אותם רק ע" משיכה בחוט שהיה קשור אליהם. היא המשיכה לסובב שקועה במחשבות. ואז לקחה את החוט של התליון המרכזי ו… "אם הייתי במקומך לא הייתי עושה את זה" נישמע קולו של מיוטיסמון אנג'וומון הסתובבה אליו "מה?" מיוטיסמון נישען על הקיר בעצלתיים "מה ששמעת! פרט לכך, יהיה באמת חבל אם תשתמשי במשהו שלא שייך לך!" "למה הם משמשים?" שאלה אנג'וומון בלי לדעת למה… "לכל אחד משוכני העולם הזה יש כאלו חוץ מלקאגאאפים ולכן.יש להם מטרה דומה לאלו של הגלימות שלכן, הם מגינים על כל שוכני העולם הזה מפני משהו שלמרבה הצער מפחיד יותר ממני" ענה מיוטיסמון בעצלתיים "מה זה?" שאלה אנג'וומון בלי לחשוב. "חחח…את באמת רוצה לדעת, מה?" אמר מיוטיסמון בקול קפוא אנג'וומון נרעדה מהמחשבה שיש משהו מפחיד ממנו. ואז נזכרה במשהו-באופל שרדף אותן באותה תקרית עם הצלקות. היא הבינה פתאום מה פרוש אותו סיוט שהיה לה על חורבן העולם הדיגיטלי. "האופל שמאיים על הכל הוא ישות שחורה אדומה נוזלית." אנג'וומון תהתה אם הוא קרא את מחשבותיה "אף אחד לא יודע מה היא באמת. אבל היא מחכה לכולנו ממש מעבר לפינה…" אמר מיוטיסמון ושבר מדליון של אפלת האור שהיה תלוי מצווארו. סוף פרק טז'

Apikachu L

New member
פרק יז'...

פרק יז' – אדון האופל הוא לא שליטו מיוטיסמון ממש רעד מרוב כעס. הוא סירב להודות שזו אימה. למרות שידע שזה נכון. הוא צעד צעד אחד קדימה וקרא: "אני לא מעוניין בהצעות שלך,אני הבהרתי את זה פעם אחת וזה לא הספיק לך? אתה,גוש בוץ אחד גדול ומסריח,אתה לא תעשה יותר את מה שעשית!ברור לך?" הישות השחורה האדומה והנוזלית לא ענתה מייד. גוש גדול התאסף וגדל נישמע קול שהוא עמוק יותר מקולה של האדמה: "מיוטיסמון, אתה שוטה ויום יבוא ותצטער על זה שלא הסכמת להיות משרתי! אתה דיג'ימון חזק ביותר אבל הכוח הזה הוא אפסי לעומת מה שאני יכול להראות לך! אתה לא הסכמת והתוצאות לפניך! אני יודע שאתה רוצה להילחם בי. אפילו פיתחת הגנה אבל היא לא מספיק חזקה עבורך. במוקדם או במאוחר התבנית שלך תתמוטט ואז תצטער. אין משהו חזק מספיק שיוכל לתקן אותה. אני היחיד . ואני אוכל לתת לך כוח! אתה יודע שאז אתה תיפטר מהאור שבליבך! תוכל להרוג אותן כפי שאתה יכול את האחרים . העולם הדיגיטלי יהיה של…" "לא! אני הבהרתי את עצמי גוש בוץ ארור. אני לא אהיה עבד של אף אחד! למה אתה כל כך צריך אותי? אין אחרים?"צעק מיוטיסמון בכעס "או יש שלוש אחרות אבל הן שייכות לאור שהוא לא תחום הפעולה שלי…למרות שרק אחת היא דיג'ימון השתיים האחרות הופכות לכאלו…" "שלושת בנות האור" לחש מיוטיסמון "כמובן" נישמע קולו של היצור "אבל עכשיו אתה תצטער על זה שהפרעת לי בפעולותיי!" נישמע קולה של הישות "אני לא בטוח" אמר מיוטיסמון הוא קפץ אחורנית ועבר את הסדק . את המעבר הבלתי ניראה עם הסמלים בחשיכה. ואז הוא היה בגבולות העולם שלו. מיוטיסמון נאנח והחל ללכת לטירה שלו. פתאום הוא ראה דיג'ימונית שנראתה כמו כלבה מכונפת רצה ובפיה דיג'ימון בדרגת תינוק. הוא ידע מי היא. אירימון. כלבה ששומרת על חלשים. הוא מעולם לא הבין איך היא הגיעה לעולם שלו אבל זה לא שינה הרבה בעצם הוא כבר תיכננן איך יוכל לנצל אותה בלי ידיעתה. וזה היה אחד הרעיונות טובים שלו. מיוטיסמון עמד בשערי הטירה שלו. הוא הניח את ידו על הדלת והיא נפתחה. הוא מוכרח לנוח. השיחות עם הישות הזו הן דבר לא טוב עבורו. הוא ידע שיש סיכון מסויים בהן אבל לא היה לו איכפת כמעט מכלום. תוצאה של חלק מהפגיעה בתבנית האור- אופל שלו. עכשיו הוא הלך בתוך הטירה אבל מידי פעם נעצר ונח . הוא חש כאב שאין לו מקור ואין לו מקום. חלקים נוספים מהתבנית נהרסים. וזה רע. פתאום הוא נעצר ומיצמץ בהפתעה. על הריצפה שכבה אנג'וומון ,ראשה מונח על ידיה. הוא התכופף והפך אותה. היא השמיעה קול של כאב. הוא הרים מעט את הקסדה שעליה והביט בפניה. עיניה היו עצומות ועל פניה הבעה של כאב. נהדר,חשב לעצמו, עוד צרות. אבל במצבו הנוכחי הוא לא יוכל לקחת אותה משם. ושימוש באופל יחמיר את המצב. הוא עצר סקווירלמון ירקרק שרץ למשימה ונעצר רק כדי להשתחוות. "עבד, קרא לכמה נוספים ושיקחו אותה מכאן!" "כמובן אדון" ענה הסנאי הירקרק "אני מבין שהמשימה של דרקוויצ'מון שניתנה לי אינה תקיפה כרגע, סלח לי על חוצפתי אדון". "לא" ענה מיוטיסמון "המשימה מבוטלת לצמיתות" "כמובן אדון,סלח לי" אמר הדיג'ימון ורץ משם במהירות מיוטיסמון המשיך להתקדם וכאשר פנה באחת הפניות ראה מזווית העין את הסקווירלמונים לוקחים אותה משם. הוא פתח דלת של חדר קרוב והתיישב על כיסא פנוי. הוא חש בעייפות רבה. "מי שם? " נישמע קול מהסס מיוטיסמון זיהה אותו מיד. זה היה קולה של הילדה האנושית. הילדה עדיין לא יכלה לזוז כל כך וגם לא לראות אך כבר יכלה לשמוע. הוא לא יוכל לדבר איתה אך יוכל לשלוח לה מחשבות ללא קול. אין סיכוי שהיא תזהה אותו. למחשבות אין קול. אבל היא תדע שזו לא מחשבה שלה. -אני מקווה שאת זוכרת…- הוא התיישב לידה . היא הזיזה מעט את ידה אבל התנועה הייתה קטנה . "אני שמחה " אמרה קארי בפשטות . שימחה, חשב לעצמו, יש כזה דבר בכלל? הוא לקח את ידה ולא אמר כלום. ואז קרה דבר מוזר. פעימות הכאב שהיו בו הפסיקו. ממש הפסיקו. ההרס של התבנית נעצר. -מה את עושה?- שאל אותה אבל היא לא ענתה . השרירים שלה התכווצו בפתאומיות והוא שמע קול של כאב. הוא הניח את ידו על מצחה. והבין שהיא ניסתה לעזור לו . בעצם זה מה שהיא עשתה. ואז הוא הרגיש בשינוי מתקרב. הוא עזב את ידה ויצא במהירות מהחדר. שינויי הרגשות שלו כלפיהן היו לרוב בילתי צפויים ותמיד קיצוניים. וברגע הזה הוא שנא אותן יותר מכל דבר אחר העולם. כמעט. הוא הלך לחדרו, ניכנס לתוך ארון הקבורה השחור שלו ונירדם. וזו הייתה שינה ללא חלומות שהוא הודה עליה. אפיקצ'ו התעוררה ובדקה את הקשר. והיא ממש שמחה. אחיותיה היו בסדר. אבל היא הייתה עייפה. היא בדקה את הזיכרונות שלהן ונאנחה. היא הבינה שמה שקרה להן זה חלק מהלימוד. והיא הבינה בבהירות רבה שתורה יהיה בקרוב. היא קיוותה שהיא תשרוד את זה. היא נשכבה בחזרה ונרדמה. אבל היא לא מצאה מנוחה בשנתה. חלומות על אחד מחבריה הטובים ביותר רדפו אותה. היו אלו חלומות על גריימון מלחמתי שחור. אפיקצ'ו התהפכה בשנתה ושוב רדפו אותה חלומות על חורבן העולם הדיגיטלי. חלומות שהיא ידעה מי אחראי להן. וזה לא היה מיוטיסמון… סוף פרק יז' טוב... זה הוקדש למון ולטרייראמון.איך הייתי?

Apikachu L

New member
*מרביצה לעצמי במטאטא על הראש*

איזה מטומטמת אני...בטעות לא ראיתי שהשירשור עדיין בדף הזה... זורקים על פחית אני:זרקו עוד! לא זורקים עלי אני על תיזרקו קוברים אותי בפחיות מיתחת לערמת פחיות:"זה העונש שלי.."

Apikachu L

New member
המוזה שלי חזרה!ויצא לא כל כך גרוע..

טוב לא מיזמן שיעמם לי קצת ולקחתי דף וציירתי מששהו ואז לקחתי וישבתי כמה שעות טובות מול המחשב במטרה ליצבוע.... בכל מיקרה התוצאות ליפניכם...אתם מבינים שאם לא תאשרו זה לא עכנס לגלריות......אני לא מכניסה ציורים שלי לגלריות בלי אישור שלכם... איך ליקרא לציור? אנג'וומון לא מצאתי שם אחר...

Apikachu L

New member
לעזזל לא ניכנס לגלריות

זה מרגיז...שמישהו אחר ינסה להכניס....

למעלה