מאמר על סיאנס.

Gum Cigarettes

New member
זו הייתה הכוונה שלי

כשאמרתי שעדיף לעשות את זה עם מכשף. תגידי, את המורה שלי לאזרחות במקרה? -היא כל הזמן אומרת "לא נכון בטי!" ואז חוזרת בדיוק על מה שאמרתי..
ראי דוגמא- "אפשר לסד מעגל כזה שיאפשר כניסה של ישויות חיוביות", אמרתי משהו דומה, ואת אמרת ש"לא! כי פתח אחד -הישויות החיוביות- וכולן יבואו!" אז תחליטי כבר.

A lost angel

New member
אוף! את בילבלת אותי!

מה שהתכוונתי היה שאם אפשרי בכלל לסדר מסננת(לא נראה לי שזה יכול להחזיק מעמד טוב במיוחד), המעגל עדיין יהיה יותר פגיע! את דיברת על מעגל הגנה כללי. מעגל הגנה סטנדרטי מונע כניסה של כ-ל הישויות. דיברתי על פתח לישות אחת. לזו שמזמנים בסיאנס, אין לי מושג מי היא, טובה או רעה. הרי המעגל מסתמן כמוקד אנרגטי, ואם הוא מוגן טוב, הוא מוסתר יחסית. כשאת פותחת פתח לישות אחת, את מוציאה אנרגיה מתוך המעגל החוצה, וזה כמעט כמו לסמן "בואו לכאן! בואו, תתקיפו אותנו!". אני לא רוצה לסתור אותך!! אני סתם מטומטמת היום.. עזבי, יותר מדי פיסיקה מוציאה לי כל יכולת לחשוב רוחני.

Gum Cigarettes

New member
אוקיי.. ../images/Emo9.gif

אז שולם? (שמת לב שכל פעם שאנחנו נפגשות בפורומים של תפוז אייכשהו אנחנו מתווכחות קצת..?)

Gum Cigarettes

New member
אוהו.

אולי את יכולה ללמד אותי משהו, איך מתקשרים עם ישיות במעגל זימון (אני לא מתכוונת איך לזמן אותם, או איך להלחם איתם, אלא איך לדבר איתן בלי לוח סיאנס?(-או דרכים אחרות)?

A lost angel

New member
ראיה אסטרלית, זו גם אופציה.

אבל-ההסתייגות שלי הייתה מהזימון עצמו, לא מהתקשור. זה דווקא רעיון טוב, השימוש בלוח.

Gum Cigarettes

New member
זימון שונה מהזמנה..

אני כבר לא עושה סיאנסים.. כי.. בלה, זה באמת עשה לי הרבה בעיות.

A lost angel

New member
נו, נכון..

invocation vs. evocation. נכון. זה עושה לכולם הרבה בעיות. עדיף לתקשר עם קרובים מתים ומדריכים רוחניים, זה שימושי

A lost angel

New member
ראיה אסטרלית, זו גם אופציה.

אבל-ההסתייגות שלי הייתה מהזימון עצמו, לא מהתקשור. זה דווקא רעיון טוב, השימוש בלוח.

Gum Cigarettes

New member
לא.

תראי, אי אפשר לעשות סיאנס עם שחור, כי האנרגיה שלו עלולה למשוך אליה "ישויות רעות", וכמו כן לסתור את ה"אנרגיה" של שאר המשתתפים, והדבר הכי חשוב בסיאנס הוא הרמוניה בין המשתתפים. לא התכוונתי מעגל הגנה, אם כתבתי ככה אז זה היה ניסוח לא נכון, ואני מתנצלת. התכוונתי כישוף הגנה (שמתאים לסיאנס, וכן, יש כישופי הגנה לזימונים- שמאפשרים לישות להגיע אך לא לפגוע במשתתפים. -לזה התכוונתי). וב"מעגל" התכוונתי למעגל שפותחים באמצעות אנרגיה (מה שבעיקרון מומלץ לעשות בסיאנסים), ולא מעגל אחר (למשל מעגל "פנטאגרם" - אני לא מוצאת שום מילה אחרת לתאר את אותו מעגל. בטוח יש לו שם, אבל אני לא יודעת אותו). יום טוב.

A lost angel

New member
זה ממש תלוי באדם.

יש גם מאגים לבנים שבין תחומי ההתמחות שלהם יש התמודדות עם ישויות. מאגים שחורים עובדים יותר עם אנרגיות שליליות וישויות שליליות, ומן הסתם יהיה להם יותר ניסיון.. אבל שוב, תלוי באדם. בטי, הטעות שלי, לא שלך.. הבנתי לא טוב. אפשר לעשות אטימה של ישויות שליליות, ואז חיוביות יכולות לבוא. הקץ' כאן הוא שכשיש ישות שלילית חזקה מספיק, היא תתגבר על זה. מעגל פנטאגראם-מעגל יסודות והגנה.. לזה חשבתי שהתכוונת.. ו.. בטי? תחייכי
דנה

Gum Cigarettes

New member
../images/Emo6.gif

אני חושבת שכל מכשף שהוא חזק מספיק וצבק מספיק ידע יוכל להתמודד עם ישויות. מה עוד שרוב המכשפים היו צריכים להתמודד עם "הרוע" בעולם (וגם אנשים שלא מתעסקים במאגיה, העולם יכול לההיות מקום רע)..
מעגל יסודות! זהו! ידעתי את זה..
איך שכחתי..??

A lost angel

New member
../images/Emo13.gif

גם נכון.. זה יותר ניסיון מיידע, כי אפשר לדעת המון אבל בלי ניסיון פרקטי, ואז זה לא עוזר.. לא נורא.. שוכחים.. לפעם הבאה-תזכרי-פנטאגראם מסמל יסודות.. מעגל פנטאגראם=מעגל יסודות.

למעלה