מאמר על סיאנס.

Gum Cigarettes

New member
מאמר על סיאנס.

כתבתי מאמר, ואני אפרסם אותו בתגובה להודעה זאת. ואני מבקשת מ"מנהלי" הפורום להוסיף אותו ל*מאמרים* ולטאגליין - אם הם ירצו.

Gum Cigarettes

New member
מה הוא סיאנס?

סיאנס היא דרך תקשור. בד"כ עם אנשים שמתו. אך לפעמים גם עם שדים וישיות שונות. לפני שאנחנו מתחילים לקחת לוח וכוס, כפי שמתואר בסרטים הוליוודיים שונים, מומלץ להבין מה בעצם אמורים לעשות בסיאנס עצמו. ראוי לציין, שהעלאת נשמות, או סיאנס, היא דרך שעלולים לההיות בה קשיים וסיבוכים רבים. והיא אסורה ע"י התנ"ך. בתנ"ך אומרים, שברגע שאותם אנשים מתו, הנשמות צריכות לנוח, ואסור "להפריע" להם. ויש כאלה שאף אומרים שב"העלאת" הרוח אנו מונעים ממנה להגיע לרבדים ה"גבוהים" יותר של המימד האסטרלי. ישנם גם סיפורים רבים על ישויות שונות שכעסו על האנשים שהעלו אותם. ומצד שני, ישנם אנשים שאומרים שישויות שמחות ליצור קשר עם העולם הגשמי מחדש. תחליטו אתם. סיאנס עם לוח- (אני אפרט רק על שיטה זאת בינתיים, ואולי בעתיד (אם יהיה ביקוש) נוסיף השלמות למאמר זה.) סיאנס עם לוח היא הדרך הפשוטה ביותר לתיקשור עם ישויות. וכל מה שצריכים לביצוע סיאנס זה הוא רק לוח עץ שמשמש כלוח תקשור, ועליו צריכים להופיע כל אותיות הא-ב. מספרים מ-0-1 נקודות "פתיחה" ו-"סגירה" והמילים "כן" ו- "לא", עדיף משני צידי הלוח. על הלוח בנקודת ה"פתיחה" המשתתפים יציבו כוס, עדיף מקרמיקה\חומר דומה, אך בלי ידית, ושהכוס לא תההיה שקופה. רצוי להאיר את החדר בנרות, ובשום אופן אסור להדליק אור לבן. כל המשתתפים, (חוץ מאחד, שיושב מחוץ למעגל הסיאנס או בנפרד מהיושבים ותפקידו לרשום את ה"נכתב" על הלוח, לצלם (עדיף ברשות הישויות, וללא פלאש!) וכו'..) יגעו בחלק של הכוס בצורה חלשה, ויקראו (ברצון אמיתי) ל"אורחים". "אנו קוראים לכם" או "אנו מזמינים אתכם" יכולים לההיות משפטים טובים. אבל צריך להקפיד על הניסוח. שלא יצא בצורת "הכרחה" של הישות לבוא, אלא הזמנה. כי כמו שאתם לא אוהבים שמכריחים אתכם, ככה גם הם לא. ה"רוחות" שעולות בסיאנס הם אנשים שחיו פעם. וכמו שיש אנשים טובים ורעים, ככה גם יש "רוחות" טובות ורעות. וכמו שציינתי מקודם, לא רק "רוחות" יכולות לבוא דרך הסיאנס, אלא גם שדים וישויות שונות. לכן צריך להזהר. הרוחות אינן "אלוהים", הן לא "יודעות כל". הן רואות חלק יותר גדול מהתמונה שאנחנו רואים, אך עדיין לא את כולה. לא מומלץ לשאול שאלות כמו "מה יש אחרי המוות?" או "מתי אני הולך למות?" וכו'. התיקשור הוא דרך לדבר עם אותן רוחות על החיים שהשאירו מאחור, ואף לעזור להן ל"העביר מסרים" לאנשים שהשאירו מאחור. לאחר כמה זמן אם הופיעה ישות כלשהי הספל יתחיל לזוז, או שדברים בחדר יתחילו לקרות. אם המשתתפים מרגישים ב"משהו רע" שנמצא בחדר, ריח רע (שמאפיין שדים) או "מכות" קטנות שהמשתתפים הרגישו שניתנו להם, יש לסגור את ה"זימון" בצורה מסודרת ומיידית. מעבירים את הכוס לנקודת ה"סגירה", ואומרים "בזאת אנו סוגרים את התכנסות זו", להדליק מיד אור לבן חזק (אחרי הסגירה), ולכבות את כל הנרות.

zViper

New member
נשמע טוב מאוד, אגב...

האם מתוכנן בזמן הקרוב סיאנס שידוע לך עליו? אשמח להשתתף בפעם הראשונה בסיאנס...

Gum Cigarettes

New member
אני לא הבנאדם לשאול אותו על זה.

סיאנסים עשו לי כל כך הרבה בעיות בחיים, ועדין ההשפעה שלהם מרחפת לי בבית. לא מומלץ.

zViper

New member
אוקידוקי, תודה../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif רק..את מי כן?

Gum Cigarettes

New member
זאת שאלה טובה מאוד.

תמצא 2-3 אנשים, תעשו סיאנס, כל הקטע הזה של "עדיף עם מישהו שיודע מה הוא עושה".. זה שטויות. כן עדיף, עם מכשף (עדיף לבן\אפור..) שיודע מה הוא עושה, ומישהו שידע לפתוח ולסגור טוב את הסיאנס. אולי אפילו לעשות סיאנס בתוך מעגל עם כישוף הגנה.. מממ.. אם הייתי חושבת על זה לפני שנתיים, הרבה בעיות היו נפתרות לי סתם ככה.

גם אני עשיתי סיאנס עם מומחית..

שיש לה ניסיון של שנים רבות ואני כולה להרגיע אותכם עד היום לא קרה לי כלום( מוזרה כבר הייתי לפני זה בלי שום קשר לסיאנסים). שלכם חנה גונן

zViper

New member
אז..שאלתי הבאה:

מתי אולי נקבע למפגש-סיאנס?! מה דעתכם?

A lost angel

New member
אני לא מסכימה.

הרבה יותר יעיל וטוב לעשות סיאנס עם מדיום מאשר מכשף לבן\אפור. אם כבר, אז שחור, כי להם יש יותר ידע בהתמודדות עם ישויות(מדובר על סטטיסטיקה דימיונית) רעות\שליליות\זדוניות, למרות שלמכשף לבן יהיה יותר קל לגרש את הישות. בנוסף, המדיום יוכל לומר אם הסיאנס עבד, מאחר והוא מרגיש בנוכחות של הישות(כך גם מכשפים מסוימים, אמנם), ומסוגל לתקשר איתה, ולהכניס אותה לגופו(זה כבר זימון בלי לוח). סיאנס במעגל הגנה? קצת סותר את עצמו, לדעתי. המעגל אמור להיות אטום לכ-ל הישויות. תפתחי פתח אחד, וכולם יבואו.

בבקשה אם תמצאו מדיום אמין ומיקצועי

מבחינתי אין בעיה,אני הייתי בזמנו בשני סיאנסים שהמדיום ערכה אותם בעזרת לוח אותיות וכוס זכוכית שאנשים הניחו עליה אצבעות ורשמו אחד לשני את תוכן התיקשור,עבר בסדר(לפחות מבחינתי). שלכם חנה גונן

A lost angel

New member
למה להתעקש על סיאנס?

אפשר לתקשר בדרכים פחות מפוקפקות. תראי, אני חצי מדיום, אבל אני פשוט לא מבצעת סיאנסים-זה לא אמין, ומסוכן. הסיכון מיותר, כי אפשר להשתמש בשיטות זימון חזקות ואמינות יותר. אני טוענת שהסיאנס הוא חתיכת סיכון. אפשר לתקשר עם רוחות בהטלה אסטרלית ומדיטציה, שלא לדבר על גואטיה, מעגלי זימון וקריאות. מה מזה מתאים לך?

אני מסכימה איתך שסיאנס הוא מסוכן

ובהחלט רצוי שלא לעשות אותו אבל תכלס בואו נודה שתמיד יהיה מישהו שינסה לעשות או יעשה אז עדיף שלפחות יקבלו הדרכה על התהליך והסיכונים הכרוכים בו. שלך חנה גונן

A lost angel

New member
ברור..

שמתי לב, שחלק גדול מהאנשים(אני לא יכולה להכליל את עצמי כאן, אף פעם לא ביצעתי סיאנס.. מאז שהתחלתי ללמוד מאגיה אמא שלי אמרה לי לא לעשות סיאנס, אלא אם כן אני רוצה להסתכן בדיבוק) שמתעמקים במיסטיקה, מתחילים מדברים "שטותיים" כמו סיאנסים. זה דיי מגנים, אם חושבים על זה. חבורה של אנשים יושבים מסביב ללוח עם כוסות, וקוראים לאיזו רוח, ואז היא באה. נניח, שהרוח שבאה(ברוב המקרים)היא לא אותה רוח שנקראה. יש רוחות שהתגלגלו, יש רוחות שנמצאות בתחנות מעבר(ג"ע, גיהנום), יש רוחות שנמצאות במישורים שאי אפשר להגיע אליהם כך, ויש רוחות שסיימו את מסכת הגלגולים שלהם. נגיד ובמקרה הטוב, הישות שמגיעה היא.. נשמה משוטטת רנדומלית מהמימד שלנו(במקרה כזה נתקלתי אישית בזמן האחרון), שמחפשת גוף להתשכן בו. הסיאנס לא מוגן במגן מסננת או במעגל הגנה(אפשר לסדר מעגל כזה שיאפשר כניסה של ישויות חיוביות), ואז, מגיעים למצב מאוד כייפי ומהנה, שנקרא דיבוק. סיכון מספר 1. אנשים בלי ניסיון מאגי, מה הם יעשו? אין להם מה לעשות. זו הסיבה שהתחום של זימונים נחשב תחום מסובך, לא תמיד אפשר לשלוט בישות. מסקנה מספר 1: אל תעשו סיאנס בלי אדם שיכול לטפל במצב דיבוק.

zViper

New member
אז קדימה, מי בעד...

לקיים סיאנס אחד, עם האנשים הנכונים. כמובן, שלא לשכוח שמי שנוכח בסיאנסים חייבים להיות מחוברים לעצמם רוחנית ולא... רצוי שלא אפרט מה עלול לקרות אחרת, נכון?
עלי לציין כרגע, לא הייתי עוד נוכח בסיאנס, אשמח להיות נוכח בסיאנס הראשון שכאשר המנחה הוא מדיום
אין בכוונתי להביא לבייתי מישהו שלא רצוי
לאחר הסיאנס...

I am a freak

New member
../images/Emo26.gif אמממ....../images/Emo36.gif

שלחי אותם אליי.... אני אדאג כבר לכל שאר הדברים....
יום טוב,

למעלה