לפי דעתי הכל שטויות במיץ... תאמין במה שבא לך אמרתי לך... זכותי לתת חוות דעת כמו שזאת זכותך.. לפי דעתי הכל זיוני שכל ואתה קונה את זה כי בא לך להאמין במשהו
אמרתי שאני לא מאמין בשטויות. אתה מאמין בזה כי כנראה אתה לא מכיר את תורת היהדות (תורת אמת ) ואתה פונה לדברםי אחרים שמושכים אותך כי הם "מפחידים" או "מעניינים" איך שלא תקרא לזה.. אני גם לא אומר שאין דבר כזה נשמות/רוחות כי זה דבר ידוע ביהדות שהם קיימים אני פשוט אומר שאני לא מאמין בגרוש למה שכתבת שם.. זה שבחרת להאמין זאת זכותך
תקרא תגובה למעלה. זה פשוט נוגד כל דבר שיש בתורה.. באמת, מימד בודהי? רק אהבה? תקרא לזה גן עדן וגהינום זה יהיה יותר הגיוני לא צריך להמצא מימד לכל רגש שקיים. וכמובן שהדבר הזה מופרך וכנראה הומצא ע"י בני אדם שמחפשים את עצמם/תשובה לחיים.
אמרת שכל מה שכתבתי נוגד את מה שכתוב בתורה?.. אז 1.מימדים ביקום הם בכלל לא קשורים לתורה 2.צחקתה שהבאתי את המאמר על המלאכים אבל תיתפלא שהם מוזכרים בתורה והם קימים אבל כמו שאתה אומר מותר לך לחשוב ולהאמין במה שאתה רוצה
אף פעם לא ראיתי עכבר כחול וגם מדבר! אה!!!! הם משתלטים עלינו!! בין כולנו יש חיזרים! אה! הם רוצים לשלוט בנו ולשנות את העולם! הצילו!! ברחו כל עוד נפשכם בכם!! לאן? הצילו!! אין לאן לברוח!!!! אה!!!!!!!!! אתם רואים? גם לי יש שריטה