ממשיכה
אכן גופי נקרא בגיל המעבר (למרות שאני רק בת 36) אבל עדיין סובלת מהאנדו ולפעמים הכאבים גרועים יותר מלפני כריתת הרחם. רופא הנשים שלי (הראשון שכבר היום בפנסיה) הוא דרום אפריקאי, הוא היה תמיד נוסע לועידות בעולם בנוגע לאנדו והוא היחיד שאמר לי...בעצם לא היחיד כי גם סוריאנו אומר שאף אחד לא יודע איך האנדו נוצר ואיך לסיימו. לצערנו בארץ יותר נכון לצערי הרב הרופאים בארץ ממהרים להוריד את הרחם ולא מחפשים את כל החלופות לכריתה בנוגע לאנדו. לגביי הכדורים נגד כאבים שכתבה הרופאה בכתבה, נורא מעניין מהיכן היא שמעה שזה עוזר, אני הגעתי למצב שקיבלתי כדור שגורם להזיות (טלווין) ולא עזר לי בגרוש, היחיד שעזר לי היה כדור שהכיל בתוכו כמות נדיבה של מורפיום, אבל זה ניתן לקבל רק אם את בקשר ממש חברי איתו. בנות, אני עוד סובלת נורא, עדיין מתנפחת לי הבטן והכאבים חדים כמו סכין שננעצת ככה באמצע היום. בנוסף לכאבים אני גם סובלת מתופעות גיל המעבר שגם הן נורא מקשות, אני כבר ממש עובדת עיצות. בשבוע הבא יש לי תור למומחה לגסטרואנטרולוגיה ברמב"ם לביצוע קולונוסקופיה (מתה מפחד), וגם בבדיקת הדם האחרונה שלי הערכים של ה - CEA עלו מ-0.8 ל - 1.2 וזה מלחיץ אותי. מה אגיד, אני לא יודעת איך הנפש מתפקדת, אבל אני אדם אופטימי, עברתי כל כך הרבה בחיים, יש לי ברוך השם שני ילדים מקסימים (ממש נסים מהשמיים) ילד שחגג בחודש שעבר בר-מצווה וילדה שתחגוג שנה הבאה בת-מצווה. אז בע"ה יהיה בסדר. שבוע טוב יקירות ריבי