מאמר נציגים

BoR|S

New member
מאמר נציגים

אוקיי, המאמר מוכן כבר כמה ימים, אבל משום מה המערכת של תפוז לא הכי אוהבת איך שהוא בנוי, ולא מציגה אותו איך שהוא אמור להיות... לפיכך החלטתי להעלות אותו בינתיים לשרת חלופי, עד אשר תפתרנה הבעיות עם מערכת תפוז... מאמר הנציגים נמצא כאן, או לחילופין בלינק המצורף... שרשרו להודעה זאת את כל התגובות, ההצעות, הבקשות, ההערות, התיקונים, ההארות, ההצעות נישואין וההצעות העסקיות על מנת שנוכל לשפר את המאמר בגרסתו הבאה ו/או לתקן את השגיעות שיכלו ליפול בו.

BoR|S

New member
שימו ../images/Emo23.gif

לא תמיד יכולתי למצוא את האתר של העיר המסויימת, וגם אני לא בטוח בקשר לנכונותם של האתרים או האם הם מתאימים, אז במקרה ויש לכם משהו יותר מתאים, אתם מוזמנים לשרשר לכאן עם תגובה על זה...

Bergkamp

New member
תיקון קטן-האתרים הם של משרד החוץ

של ממשלת לטביה..

BoR|S

New member
תודה רבה...

אני מחכה שעוד אנשים יראו את המאמר נציגים ויביאו תיקונים וכאלה שאני אעשה עדכון אחד גדול...

BoR|S

New member
נ.ב. קצר...

לכל חובבי ה-HTML התקני (ואני ביניהם), לצערי לא יכולתי לעשות את המאמר ב-HTML תקני שכן הוא ייועד מלחתחילה לקטגוריית המאמרים של תפוז אנשים ואחרי כל הנסיונות להעלות אותו בצורתו הפחות או יותר תקנית (עם כמה הקלות) נראה שאין כל קשר בין תקניות ה-HTML לבין מערכת תפוז אנשים...

BoR|S

New member
ועוד תוספת קטנה...

האתרים של הארצות, מומלץ שיהיו של משרד התיירות או של משרד החוץ... (ורצוי עם אינטרפייס באנגלית)...

רות82476

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo15.gif

למה אני לא ברישמה

רות82476

New member
טב...../images/Emo15.gif

ואם אתה רוצה אני נורא אשמח להכין לזה עיצוב... כותרת רקע או משו כזה... אני עושה ממש דברים יפים בתוכנות...

BoR|S

New member
סבביש...

נעשה איזה תחרות מתישהו של עיצוב לזה...

eb182

New member
תיקונים

קודם כל אמרתי שגרתי קודם בחיפה(למרות שנולדתי ברחובות) אז למה שמת ירושלים? וגם האתר של היילנד פארק ששמת זה במדינה הלא נכונה אני גרה בניו ג´רזי וזה האתר של הזה באילינוי ששם זאת נראת לי עיר יותר גדולה ובגלל זה יש להם אתר. איפה שאני גרה לא נראה לי שיש אתר אני רק יודעת שיש אתר של מערכת החינוך פה.

BoR|S

New member
תגובה...

ואללה... הנחתי שנולדת בחיפה שכן לא ראיתי שכתבת שאת נולדת ברחובות...
למה שמתי י-ם? אין לי מושג...
הלאה, מה שמעצבן אותי בארה"ב הוא זה שחיפשתי איזה עיר אירופאית (אהם*פריז*אהם) ומצאתי כמה כאלה בארה"ב... כנראה שמצאתי את האתר של מערכת החינוך, אבל לא שמתי אותו כי מצאתי אתר אחר... ולא ידעתי איזה מדינה... בכל אופן יתוקן בעדכון הבא...

orly 15

New member
יש פריז בארה"ב

יש מקום כזה, נדמה לי בפלורידה, לא זוכרת.

BoR|S

New member
רק אחת??!

Paris, Arkansas, United States Paris, Idaho, United States Paris, Illinois, United States Paris, Kentucky, United States Paris, Maine, United States Paris, Michigan, United States Paris, Mississippi, United States Paris, Missouri, United States Paris, Ohio, United States Paris, Tennessee, United States Paris, Texas, United States Paris, Virginia, United States​

eb182

New member
בארה"ב

יש מלא ערים על שם ערים באירופה ובישראל יש עיר אחת גדולה באוהיו שקוראים לה עקרון

למעלה