ai27
Well-known member
לא, לפידוןמה לי ולמטכ"ליסטים?
סיימתי קורס ממר"ם כמובן.
ממר'ם דווקא מתאים לך.
מזיין מוח ראשי מהרבנות.
היית צריך להגיד מההתחלה.
קורס תכנות צבאי, של חצי שנה. היה נחמד למרות שאת הרוב ידעתי.
זה היה בין רמת גן לבני ברק
לא, לפידוןמה לי ולמטכ"ליסטים?
סיימתי קורס ממר"ם כמובן.
ממר'ם דווקא מתאים לך.
מזיין מוח ראשי מהרבנות.
היית צריך להגיד מההתחלה.
שמע זה די מדאיג, המצב שלך. המחקרים הנחשבים ביותר כבר קבעו שאדם המשבח את עצמו במיוחד אם הוא כבר מעל גיל 16לא, לפידון
קורס תכנות צבאי, של חצי שנה. היה נחמד למרות שאת הרוב ידעתי.
זה היה בין רמת גן לבני ברק
אני מציע שתפסיק לקשקש,שמע זה די מדאיג, המצב שלך. המחקרים הנחשבים ביותר כבר קבעו שאדם המשבח את עצמו במיוחד אם הוא כבר מעל גיל 16
וקל וחומר לאנשים שהוא לא מכיר כלל, הוא אדם המסובך בקונפליקט של סיפוק נפשי המשולב בסיפוק מיני לא ממומש.
אז נכון שזה תופס רק ל99% מהמקרים אבל כמו שהספקתי להכירך אתה בטח תכתוב שאתה דווקא שייך לאחוז הבודד.
כמו שאמרתי, קצת יותר לימודי ליבה וקצת פחות התרועעות עם בני מינך בגיל הקריטי היו יכולים אולי למנוע זאת.
אני פה רק לעזור, כן?
אם ממר"ם לא נחשב אצלך ליבה, סימן שאתה לא יודע מה זה ליבה!שמע זה די מדאיג, המצב שלך. המחקרים הנחשבים ביותר כבר קבעו שאדם המשבח את עצמו במיוחד אם הוא כבר מעל גיל 16
וקל וחומר לאנשים שהוא לא מכיר כלל, הוא אדם המסובך בקונפליקט של סיפוק נפשי המשולב בסיפוק מיני לא ממומש.
אז נכון שזה תופס רק ל99% מהמקרים אבל כמו שהספקתי להכירך אתה בטח תכתוב שאתה דווקא שייך לאחוז הבודד.
כמו שאמרתי, קצת יותר לימודי ליבה וקצת פחות התרועעות עם בני מינך בגיל הקריטי היו יכולים אולי למנוע זאת.
אני פה רק לעזור, כן?
זה לפידון קלאסי.אם ממר"ם לא נחשב אצלך ליבה, סימן שאתה לא יודע מה זה ליבה!
אם את לא מבינה שכל מה שהוא כותב זה הבל הבלים רק כדי להראות כאדם מהישוב את צריכה לעשות קורס לקריאה אבחנתית.אם ממר"ם לא נחשב אצלך ליבה, סימן שאתה לא יודע מה זה ליבה!
מי שרגיל לשקר, חושב שכולם משקרים.אם את לא מבינה שכל מה שהוא כותב זה הבל הבלים רק כדי להראות כאדם מהישוב את צריכה לעשות קורס לקריאה אבחנתית.
הבעיה היא שהוא אולי באמת מאמין למצגת שהוא מנסה להציג.
הבעיה המשנית היא שאנשים כמוך עלולים לקחת אותו ברצינות.
הוא כלום ושום דבר.
מה זה הסיסמאות הנבובות האלו שלקוחות מעולם גננות הילדים בשיעור חברה של יום שישי?מי שרגיל לשקר, חושב שכולם משקרים.
צר לי, אני לא כזאת ולכן אין כל סיבה שלא אאמין לו.
יש לך ריגשי נחיתות?מה זה הסיסמאות הנבובות האלו שלקוחות מעולם גננות הילדים בשיעור חברה של יום שישי?
לא, מי שהסתובב קצת פה ושם, יודע להריח מתי אנשים אומרים אמת או מנפחים את הפרסונה שלהם באמצעות מצגות להעצמה אישית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.