מאמר מעניין

NorthernStar

New member
למרות השטחיות של המאמר,

הוא מעלה נקודה חשובה: מכיוון שה"פתרון" הצבאי נכשל פיתרון חרוץ, אולי סוף סוף תהיה הכרה גם בדעת הקהל וגם בדרג הפוליטי שסכסוכים עדיף לפתור בהידברות ולא בכוח הזרוע. אני מאוד מקווה, בכל אופן.
 
כל עוד יש טרור אסור לדבר!

ישראל בחיים לא תדבר אם אירגון טרור. נסראללה הוא רוצח , נאצי עלוב ואותו דבר החמאס. מקומם בגהנום ולא על שולחן השלום. העולם סובל מטרור איסלמי קיצוני שצריך להשמיד אותו , כל עוד יש טרור אין על מה לדבר. נשיא איראן צועק "להשמיד את מדינת ישראל" הם שונאים , הם חיות אדם , צריך לחסל את האיסלם הקיצוני הזה שרודף את כל העולם ולא רק את ישראל. הם חושבים שהם יגרמו לכל העולם להאמן באללה שלהם הדבר היחיד שהם גורמים לכל העולם זה לפוצץ להם את הצורה וכך צריך.
 

NorthernStar

New member
כל עוד לא תדברי

הכיבוש יימשך ותהיה התנגדות. אז מי כאן מעוניין בהנצחת מעגל האלימות?
 
אויי איזה פחד...

היתנגדות בתחת שלי הם סובלים מיזה , הם רוצים להיתנגד סבבה אחר כך שלא יבכו למה הצבא הגיבור שלנו מחסל להם את הצורה הבאנו להם היתנתקות חשבתי שהחיות מפלשטין יראו רצינות לשלום , במקום זה הם שלחו קסאמים אני מאוד מקווה שביבי יהיה ראש הממשלה שלנו והוא יחזיר את כל הגיבורים שלנו המתנחלים להקים מחדש את הישובים! כמו שלא ניתן את רמת הגולן לחילזון אסד כך לא ניתן מטר ממדינת ישראל לפושעים האיסלמאים ! יש לנו מדינה קטנה ואנחנו לא נוותר על המדינה שלנו ! סוריה הפסידה את רמת הגולן במלחמת יום הכיפור שסתם היא תקפה את ישראל , היא רוצה את הרמה בחזרה יאללה מלחמה , בסוף ניקח להם גם את דמשק ! לא נזוז מהגולן בגלל שאסד החילזון רוצה אותה בחזרה!
 

sela v

New member
נראה לי שהדת (את דתייה?)

יותר חשובה לך מהחיים.
 
גיבוב של שטויות

כשצד אחד סופג למעלה מאלף הרוגים, מליון פליטים והרס כל התשתיות מכריז על ניצחון - מה נאמר ומה מגיד? ומה קרה בישראל? 4000 קטיושות וטילים הרגו 40 אזרחים ועשו קצת הרס. 100 קטיושות כדי להרוג אדם אחד.... כוח ההרתעה של ישראל בהחלט לא נפגע. אין לי שום ספק שאפילו החיזבללה יחזוב פעמיים לפני שיפעל נגד ישראל שוב. אפילו השיעים לא יסלחו לו אם בעוד שנתיים יהרסו שום כפריהם בגלל איזו פעולה. על מה בדיוק אפשר "לדבר" עם נסראללה ואיראן כאשר מטרתם המוצהרת היא השמדת ישראל? על מה אפשר לדבר עם החמאס שמסרב בכלל להכיר בזכות קיומה של ישראל?
 
למעלה