מאמר מעניין...

Sparker

New member
מאמר מעניין...

לתשומת לבכם

ribber

New member
לפי דעתי ../images/Emo45.gif

ספרקריטו זו הודעה מתאימה לטאג ליין ביחוד לאחר השבועות האחרונים בפורום. ממליצה לכולם לקרוא

liat129

New member
תומר!

אני נהנית לקרוא את שני הפורומים (ישראלים באירופה וישראלים בחו"ל), אבל גם פה לא חסרות תגובות עוינות (ראה מיקרה דה לה פוקס ופיטבול).. שמתי לב שאתה נהנה להשמיץ את הפורום ישראלים בחו"ל וממשיך לקרוא בו בכל זאת.. אתה יודע, "טרולים" יש בכל מקום והרעיון הוא באמת להתעלם מהם ולא להשליך את זה על פורום שלם, שרב האשים בו מאוד נחמדים.. סתם נקודה למחשבה!

een ogenblik

New member
ברצינות!

יש טרולים ברשת, הם מסתובבים ומחוללים מהומות לשם המהומות. לא צריך לחשוב שכל ויכוח הוא טרול, ולא צריך לחשוב שכל טרול הוא ויכוח. תגובות עוינות לכשעצמן אינן טרול, ואסור להתייחס לכל מהומת אי הסכמה כאל פעולת טרול, אחרת נגמור כמקום בו מותר רק לשלוח אייקוני חיבוקים. (תומר יקבל מייד תגובה דומה.)

liat129

New member
חבר'ה.. אני בעד ויכוחים..

זה הרי רק מרחיב את הדעת ותמיד מעניין לשמוע את הצד השני.. אבל למה להשמיץ פורום שלם בגלל הויכוחים??
וסתם כדי לעצבן את תומר אני שולחת לו
..

yosense

New member
תודה ספרקר ../images/Emo41.gif

לפעמים צריך לשים מסגרת/להגדיר בכדי שתופעות יקבלו את היחס המתאים - Mucha gracia..

gozala

New member
../images/Emo45.gif מישהו פה הדגים לכם ../images/Emo168.gif

מה בדיוק הטרולים עושים!

נו יופי, עכשיו כל תגובה שלא תכיל

אייקון של חיבוק או נשיקה תיהיה משולה ביניכם לטרול? פחח

blixgirl

New member
תומר חמוד

בחתימה שלך יש אייקונים קבועים אז אל תדאג אתה בטוח

een ogenblik

New member
ברצינות!

יש טרולים ברשת, הם מסתובבים ומחוללים מהומות לשם המהומות. לא צריך לחשוב שכל ויכוח הוא טרול, ולא צריך לחשוב שכל טרול הוא ויכוח. התעלמות מקיום הטרולים לא תביא להעלמותם מפני הרשת. (הגבתי גם לליאת.)

למעלה