מאמר מעניין

0 אור 0

New member
בקשה קטנה

אם המאמר מעניין באמת , ורוצים שמישהו יסתכל בו - אז לא רק זורקים קישור שכדי לדעת מה מאחוריו צריך להכנס לשם (ואדם חכם לא יכנס לקישוק ששם מישהו זר, פן מדובר באיזה אתר מזיק), אלא נותנים יאזשהו תקציר על מה ולמה כדאי להכנס - במה עוסק המאמר, מה יחודיותחודיותו, מי זה אלכס מאור ... ככה משהו (אתה יכול לראות דוגמא בשרשור המאמרים של טאו - שאליו גם היית צריך לשרשר את הודעתך)

nadaval56

New member
הי הי! אלכס מאור הוא שם דבר

ותמיד אשמח לדעת על כל מה שהוא כותב. הכתיבה שלו בדרך כלל צינית להחריד ועם זאת קלילה וחביבה. אני מייד נכנס לקישור....

freearth10

New member
../images/Emo45.gif עם כל מילה!

ובאמת חבל שלא כתבת כמה מילים מקדימות על המאמר. אחת הסיבות שבגללם אני מאוד מסתייגת מבתי חולים זה הנבואות השחורות שלהם. מתחילים ישר לטעת בך את זרע הפורענות וכשאתה מאמין בזה, אתה גם תיצור את זה... לא מזמן חברה שלי אושפזה בבית חולים כי הרופא שלה חשד בדלקת פרקים. אז בדקו אם אין לה שחפת ויומיים עד לתוצאות, היא שכבה כולה רועדת מפחדת שמא יש לה שחפת ומה אפשר לעשות אם יש לה... והיא ראתה כבר סרטים שחורים לגמרי . לאחר מכן החליטו לבדוק אם אין לה איזה גוש שמטייל לה בריאות ושוב שעות של פחד עד לקבלת התשובה, לבסוף הם קבעו: זו "רק" דלקת פרקים. אבל בשביל זה היא בדיוק היא נשלחה לבית חולים!!! קבעו לה תור לעוד חודשיים כשהיא "מתה" מכאבים שבגללם הם אפילו חשדו בבעיות בריאות...
על המאמר, מאיה

0 אור 0

New member
המאמר מעניין ומעורר מחשבה אבל ...

המאמר מתייחס לקמפיין של הגברת המודעות לסרטן השד, ומעלה ספקות האם קמפיין כזה מביא למודעות בכיוון שיכול לספר את מניעת המחלה, או משרת את מכוני האבחון המוקדם - שבנרמז ובקישורים למאמרים אחרים שלו , כפי הנראה הוא טוען שעלול לסכן את המטופלת יות רמאשר לשפר את אחוזי הריפוי. מה מאד הפריע לי: ברור שמיד לחצתי על הקישור שמפנה להמלצות שלו לדרכים למניעת סרטן השד בדרך הטבעית. למרבה הצער, המאמר הנדון מפרט בהרחבה מוצרים מסחריים ספציפיים שכביכול מסייעים למניעת סרטן השד - ורק בכמה שורות באותיות קטנות למטה למטה יש התייחסות לנושאים שלא כרוכים ברווח מסחרי - כגון תזונה, טיפולים הוליסטיים, פעילות גופנית.

freearth10

New member
אל תשכחי מי כתב את הכתבה...

וזה עדיין לא הפריע לי להסכים לכל מילה שכתובה שם. אני לא צריכה להסכים לכל מה שהאדם עושה כדי להסכים שהקמפיין להגברת המודעות לסרטן והדרכים לגילוי הסרטן הם לפעמים יותר פוגעים מאשר מייטיבים עם האדם. מאיה

0 אור 0

New member
את יודעת שכאשר מפרסמים כתבה "אובייקטיבית"

בפורום - הבלוג של ד"ר כזה וכזה - אז יש איזשהו מצג שוא כאילו שזה בלוג תמים של מישהו בר סמכא או משהו ... גילוי נאות היה מציג את הכותב ואת הבלוג שלו כחלק ממערכת שיווק של יצרן תוספים מסויים, תאמיני לי שאין לי בעיה לשמוע תועמלנים של כל אחד - הרבה פעמים לומדים מהם המון. אני רק אוהבת לדעת עם מי אני מדברת ואיזה חלק מדבריו שייך לשיווק. הצורה בה הלינק הזה שווק לא עמדה בכללים האלו. מעבר לכך, לגבי הביקורת שלו לגבי מערכת הגילוי המוקדם - אני לא בטוחה שאני יודעת מספיק כדי לשפוט אם הוא צודק או לא צודק. במקרה של סרטן אחר - לוקמיה של ילדים - אני בדיוק זוכרת את התקופה שבה זה היה סרטן רצחני שמתים ממנו באופן מהיר מאד, ואת הגילוי של הדרך - המאד לא הוליסטית - לטיפול, שהיום מצילה חיי אחוז ענקי של הילדים החולים.

nadaval56

New member
אני לא מבין..

כל מי שנכנס לבלוג רואה ישר שמדובר במישהו בעל אינטרסים. עם זאת, מדובר באדם חכם ששווה לשמוע מה שיש לו להגיד והוא לא כל היום מדבר על מוצרי סולגאר. יש בכתיבה שלו בדרך כלל עניין רב גם למי שלא נוגע במוצרי סולגאר.

freearth10

New member
../images/Emo45.gif

אני אחת כזאת. אני לא נוגעת בשום תוסף מזון ובכל זאת נהניתי להזדהות עם מה שהוא כתב. לכן גם לא ראיתי את הקישור להמלצות שלו, כי זה פשוט לא מעניין אותי
. מאיה

nadaval56

New member
ובקשר לעובדות..

זה לא אלכס מאור והחבר'ה ההזויים מסולגאר אלא ארגון של רדיולוגים!!! מצרף קישור לכתבה שכתבתי על הנושא עם הצעות לפתרונות...

mic26

New member
מעניין

ומעניין גם כמה עולה בדיקת MRI בהשוואה לטיפולים כימותרפיים וניתוח...

0 אור 0

New member
תודה על התוספת

האמת, הפוסט שלך היה הרבה יותר משכנע וענייני: מפנה לעובדות מציע הצעה חלופית לא מנסה למכור לי פתרון מטעה (תוספים במקום תזונה נכונה) כך צריך להיות לדעתי.

למעלה