למי שהעלה כאן שאלות בעניין, מומלץ לקרוא את המאמר המצורף. מעניין מאוד מה שנכתב שם, לדעתי בכל אופן.
נפילת דוד ליבי הי"ד חשפה תופעה ייחודית | ערוץ 7
הי"ד, אוהבי המדינה וציוניים אמיתים מכירים בתרומת כל אחד ואחד.למי שהעלה כאן שאלות בעניין, מומלץ לקרוא את המאמר המצורף. מעניין מאוד מה שנכתב שם, לדעתי בכל אופן.
דווקא אהבתי (שלחת אותי לקרוא את המאמר שוב כדי לחפש במה מדוברהי"ד, אוהבי המדינה וציוניים אמיתים מכירים בתרומת כל אחד ואחד.
לא אהבתי בכתבה את הדברים על הקיבוצניקים.
הקיבוצניקים. מה לעשות? הם עובדים עבודת כפיים. אבל לא שומעים עליהם כי הם בסך הכל עובדים במשרד הביטחון. יחידים שמוכנים לעבוד בעזה ולסכן את החיים שלהם.דווקא אהבתי (שלחת אותי לקרוא את המאמר שוב כדי לחפש במה מדובר
). אבל אולי קראנו את זה אחרת. אני רואה את זה כאמירה חיובית, הן לגבי מושא הכתבה קרי אלו שמכונים נוער הגבעות והן לגבי הקיבוצניקים, של פעם אולי יותר מהיום, אך זה לא נאמר דווקא וזאת תוספת שלי.
כאמור, יתכן שהבנו אחרת את אותו משפט. אני הבנתי יותר שהכותב מדבר על הקיבוצניקים של פעם. אז כל המדינה הייתה שונה, כל החברה הייתה שונה, מהרבה בחינות. אם אז רצו לבצע פעולות כאלו (אני מדבר על התיקונים/שיפצורים שעשו לכלים ההנדסיים בתחילת המלחמה) הלכו לקיבוצניקים מאחר ולהם היה את האנשים עם המיומנות לכך. כיום, בין אם זה עדיין קיים בקיבוצים (לרבות עצם ההתנדבות לביצוע) אם לאו, נוער הגבעות (כפי שהוא מכונה לצורך העניין) ממלא תפקיד זה.הקיבוצניקים. מה לעשות? הם עובדים עבודת כפיים. אבל לא שומעים עליהם כי הם בסך הכל עובדים במשרד הביטחון. יחידים שמוכנים לעבוד בעזה ולסכן את החיים שלהם.
רק ש...למי שהעלה כאן שאלות בעניין, מומלץ לקרוא את המאמר המצורף. מעניין מאוד מה שנכתב שם, לדעתי בכל אופן.
בהחלט יתכן וסביר (ומתבקש) להניח שדברייך מדויקים.רק ש...
חיל ההנדסה מפנה אחרי הטירונות חלק מהמגוייסים בעלי רשיון נהיגה (ביחוד כאלה שמתקשים במטלות לחימה) לקורס צמ"ה.
זה נכתב בלי להפחית מחלקו של ליבי הי"ד. לדעתי הוא צריך לקבל מעמד של חלל מערכת הבטחון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.