מאמר מעניין מאוד.

begone

New member
LOL

"סורי, לא הלך לכם, אין הוכחה, אין תנ"ך, אין אלוהים יהודי" אהבתי את זה. חד וחלק. החלטי. ברור. בדיוק כמו שצריך. אין סוסים שמדברים עברית. אין אנשים שלא מתים. אין ארמון באמצע רחוב הירקון. לא גר נסיך איתי בחדר, אין שלג באפריקה. חפש באנטארטיקה. אין אלוהים. מעולם לא היה. לעולם לא יהיה.

qwerim

New member
האתר שלי

הוא רק כטיפה מן הים, את מערכת ההוכחה בשלמותה ניתן לשמוע בסמינרים השונים.

damnguest

New member
חחח התחמקות מעניינת

,האתר שלי הוא רק כטיפה מן הים" - האתר שלך הוא רק יריקה בשלולית בוץ ענקית שמלאה בהתחמקויות ובילבולי שכל. ואת הרמה והמטרה שלך חשפת כרגע " מערכת ההוכחה בשלמותה ניתן לשמוע בסמינרים השונים" . לא תודה, ביי ביי

begone

New member
מערכת ההוכחה

אתה מכיר את הסמינר "המציאות הישראלית"? זה סמינר מוצלח מאוד, שעובד ברציפות מאז שנת 1948 בכל רחבי ישראל. הוא בחינם, הוא חופשי לכל הציבור הרחב, והוא מאוד משכנע. אני הולך אליו כל יום מאז יום היוולדי, ועד היום הוא עבד מצוין - אני משוכנע לחלוטין שאין אלוהים וכל החרדים והדתיים טועים טעות מרה ויסודית. אתה מכיר את הסמינר "השואה"? זה סמינר מאוד אפקטיבי, שעבד בעיקר בשנים 1942-1945 באירופה. הלכו אליו שישה מליון יהודים ועוד כמה עשרות אלפי לא-יהודים. מאוד משכנע. אחרי הסמינר הזה, הרבה מאוד אנשים הבינו שאלוהים הוא פרי הדמיון וההזייה. ממליץ לך לנסוע ליד ושם, להשלים קצת השכלה, או למוזיאון לוחמי הגיטאות בצפון, או מוזיאון השואה בארה"ב, או אושוויץ וכו´. אתה מכיר את הסמינר "חרדים בעמ" של שחר אילן? זה סמינר ספרותי מאוד ממוקד. הוא מראה כיצד החברה החרדית מונהגת באמצעות כמה פוליטיקאים ורבנים מנוולים, שמנצלים את הציבור שלהם כדי להפוך אותו לתלותי ובדלני. הוא גם מראה כיצד הפכו הפוליטיקאים החרדים את המדינה למסחטת כספים צינית. סמינר מוצלח מאוד. קניתי את הספר ואני לא מצטער. הספר הזה, אגב, חזה מראש את התוכנית הכלכלית הנוכחית של הממשלה הנוכחית. הוא ידע בדיוק מה הבעיה של המשק הישראלי: גברים שאינם עובדים.

begone

New member
דומני

"שבמאמר ההוא מוזכר גם עניין מעמד הר סיני שבו הבורא נתגלה לעם ישראל דווקא" הבורא לא נתגלה לעם ישראל - יש רק אגדה לפיה הבורא נתגלה לעם ישראל. בדיוק כשם שיש אגדה לפיה זאוס משליך ברקים מן השמיים. אופס! היום אנחנו יודעים שאלו זרמים חשמליים אקראיים, ואין זאוס. אם אין זאוס, למה שיהיה אלוהים? הרי גם היוונים וגם היהודים טענו אותו דבר: יש ישות בשמיים שעושה ברקים, וזה חייב להיות ´אל´. הנוצרים מצאו טריק נפלא - ישו. הרי ישו באמת חי, ואז באופן אוטומטי אנשים נוטים לחשוב שגם אלוהים חי. אין מה לומר - הנוצרים פשוט גדולים. גם המוסלמים המציאו את מוחמד בשביל להקל על המאמינים - כי מוחמד באמת חי פעם. ואם מוחמד חי באמת - אז גם אללה קיים באמת. טריק גאוני, אין מה לומר.

למעלה