מאמר לא רע ממעריב

הכי מרגש היה לראות סופסופ את

יוני.. זוכר את ד"ר ירום שניהל עם רון את הפורום?

אלי ו.

New member
כנראה לפני זמני

בזמני היה את ד"ר מארק ורטהיים שבקושי תרם. דרך אגב רון מסתובב לפעמים בנענע בפורום היסטוריה ואקטואליה בספורט, נראה לי שהוא וכל החבר´ה שלו מחפשים בית חדש. (חוץ מד"ר עצי צור, כולם כבר לא משתתפים בפורומים שהם ´מנהלים´) היה גם את הפורום הידוע לשמצה של אותו ד"ר אנטיפט ששכחתי את שמו. (עמוס משהו אני חושב) עד היום אני זוכר את מכתב הפרידה שכתבת לו. NASTY, אבל הגיע לו.

אוי.. אז הפסדת את כל הכייף..

בהתחלה היו ד"ר גולן וירום, אח"כ ירום הפך פאסיבי אקטיבי בעיקר לפי דרישה (בעיקר כשצרחתי לו יונננננננננננני בא כבר!!!
) וכמה חודשים אחרי שהיה לבד צורף ד"ר ורטהיים שלא באמת תרם לפורום. רון מחפש בית.. בזמנו הצעתי לו לבא לתפוז אבל משום מה הוא חשב אחרת. אחרי המלחמה האחרונה שלנו לפני איזה 3 חודשים, לא דיברנו ככה שאין לי מושג מה התוכניות שלו. וואלה? עצי עוד בוואלה? ומה עם טלי ינאי ושאול אורן? מה איתם? פגשתי אותם במפגש המנהלים של יואל ביוני האחרון.. אנשים מקסימים!!! חבל באמת שהם לא הצטרפו לתפוז.. ד"ר גרודז´ינובסקי (אם הוא היה מעברת את השם היו לכולנו חיים יותר לים
) אם אני לא טועה.. ההוא שיודע להגיד שהליכה זה מעולה ושכדאי לקנות את הספר שלו.. איש יקר..
וואיי.. אין לך מושג כמה הפסדת.. בעיקר את התקופה עם הבודיבילדר הפלצן שכותב ספרים ומנהל חברה לייבוא תוספים.. כמה שחצנות היתה בו.. אבל דוגרי.. נראה לא רע בהחלט

אלי ו.

New member
מיזה הבודיבילדר השחצן שכותב ספרים?

טלי ינאי ושאול אורן כמעט ולא כותבים. שאול נכנס לאחל חגשמח וזהו. הפורום של רון נסגר לגמרי. ככה זה בוואללה, הם מחסלים את כל מנהלי הפורום המומחים שלהם. גורם לך לחשוב למה בכלל הם קנו את יוא"ל? הרי כל הענין ביואל היה הקהילות והפורומים. פשוט אידיוטים, הרסו את הממשק, הרסו את הפורומים. (את יודעת שעד היום אין מנוע חיפוש בוואללה וכנראה גם לא יהיה) הטפשות שלהם זה הרוח של תפוז.

אני לא זוכרת.. אולי קראו לו דניאל..

בכל מקרה, הוא הגיע לפורום עם רוח סערה, התחיל לסתור תשובות של רון, נשבע שכל מה שהוא אומר מתבסס על ידע אישי ולימודי תזונה, סיפר שהוא מכין תפריטים בעלות של 500 ש"ח לתפריט, שהוא מייבא תוספים מסוג מסויים שהוכחו כהכי טובים.. היו לו תשובות לעניין, הוא היה זה שהמליץ לי להעביר את האימון האירובי לסוף האימון, אבל הוא כל כך דאג לפאר את עצמו ולצרף תמונות שיוכיחו כמה הוא מוצלח.. שפשוט אף אחד בפורום לא סבל אותו. וואלה מחסלים לא רק את הפורומים של המומחים, אלא כל פורום אפשרי. העיקר שיש לםה רשימה מכובדת. מה קורה בפנים? זה כבר סיפור אחר. בכל מקרה.. אתה הגעת אחרי ההלם שהיינו שרויים בו. אגב, יוני עזב מיד אחרי שהליצן הבין שכדאי ללכת.. אתה חושב שזה קשור?

למעלה