מאמר חשוב מאוד...

מאמר חשוב מאוד...

בנוגע לטענה השקרית שצה"ל רצח את פעילת השלום האמיצה רייצ'ל קורי ז"ל. עם כל ההערכה אליה ולפועלה, זה שקר להגיד שצה"ל רצח אותה...

eviv

New member
כתובת עם תמונות

אני לא יודע למי להאמין לזה או לזה אבל קיבלתי כתובת עם תמונות לא נכנסתי לכתובת שאמיר נתן אבל מתוך היכרות זה בטח משהו של דובר צה"ל...

Roobie

New member
לא, זה מאמר בלגוז

שכתב צחי אבנור שמשתתף בפורום הזה (Deathatred).

Deathatred

New member
שיעור קטן

כאשר אתה מציב את העכבר מעל הלינק את רואה לאיזה כתובת הוא מוביל. שנית, הקישור הוא למגזין אינטרנט ולא לאתר דו"צ.

טעות מרה בידך!

אביב, תלמד לבדוק כל דבר לעומק לפני שאתה קובע דברים באופן חד משמעי. זה מאמר מאתר אינטרנט בלתי-תלוי, שהייתי אפילו אומר שבדרך כלל, פשוט בגלל שזה האופי של כתביו ועורכיו, הוא די שמאלני. אני מציע לך לקרוא, אולי תלמד משהו ממנו, אני אישית למדתי הרבה.

eviv

New member
יותר נכון לשאול

מי האחראי על הצנזורה... כמובן שהתשובה על כך: צה"ל

eviv

New member
כמו שאמרתי

לא נכנסתי לאתר לא עשיתי כך בגלל שלא היה לי מספיק זמן בביתי שלי כדי לעשות כך עקב הביקור הזמני שהייתי בבית וישר אחריו חזרתי איזור שבו אני פליט

avvv

New member
לא הייתי קורא לא שמאלני

"האינתיפאדה האלקטרונית" היא לדעתי אתר התעמולה הפלסטיני הטוב ביותר. דוגרי חייבים לעשות לו גרסה ישראלית. המון תוכן, המון עדכונים. הוא די מזכיר את התעמולה הישראלית, בצאתו נגד מינוי אבו מאזן ומפת הדרכים. זה שמאל? לדעתי האיש הדומיננטי שלו הוא עלי אבונימה, פעיל פרו פלסטיני חשוב.

MoonShield

New member
בהחלט ראוי לציון ../images/Emo45.gif

אביב אני מציע לך להכנס לזה... כמה שקל להאמין שהיא נדרסה ע"י דחפור - זה לא כך... לא תמיד צהל אשם.

eviv

New member
לא אמרתי שצה"ל התכוון לרצוח אותה

לא אמרתי שצה"ל התכוונן לרצוח אותה אבל בוא נצא מתוך נקודת הבנה שצה"ל לא הרחיק את הפעילים מספיק אני מאמין שצה"ל יכל למנוע את המוות שלה קשה לי להאמין שצהל הוא בין הצבאות הכי חזקים בעולם ומתקשה להרחיק מפגינים מליד דחפור. חוץ מזה צה"ל אחראי על המוות הזה בוא נגדיר את זה גרימת מוות ברשלנות

למעלה