מאמר חדש!!!

BelKirill

New member
מאמר חדש!!!

היי כולן, בגלל כל מיני בעיות של שמירת קובץ טקסט ואי-מיילים לא הצלחתי לשלוח ליקירתנו לינוי את המאמר. לכן, כשירות לציבור עד שנצליח, העליתי את האתר לרשת. הנה המאמר: איך להכתיב אופנה. כדי לראות אותו יותר טוב לכן ל-view/encoding/Right-to-left Document סבבה? סבבה! ולינוי, מצטער שעקפתי את סמכותך, אני מוכן לפצות על זה. לתגובות על הבורות שלי, שלכן, -BelKirill

BelKirill

New member
מחשבה חצי מקורית...

תגידו, מישהו חשב לעשות אתר פורום אופנה? יש פה אנשים עם מוטיבציה ויכולת? (אני לא בטוח שיהיה לי זמן בצבא...) יש פה אנשים שיכולים לכתוב תוכן? מה לגבי תמונות? קיצר, זרקתי רעיון, בואו נראה לאן הוא יתגלגל... שלכן, -BelKirill

גיל אתה בנאדם מת !!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש הכל בפורום אופנה, תסתכל בראש העמוד, החל ממיקום של מאמרים, סקרים, צ´אט שעוד מעט אני אתחיל לנהל גם אותו, רשימת חברים, קישורים לאתרים אחרים, ועוד... פרטים יותר ספציפיים אתה יכול לקבל ממני, מעבר לכך, איך אתה מתכוון לפצות על השטויות שלך?!, ולמה אתה עוקב אחרי לפורום שיחות עם ה´?!? אני יודעת שאתה עוקב אחריי... האם זו הנקמה הקטנה שלך?!?... סתם... פעם הבאה רק תודיע לי מראש שלא יהיו הפתעות כי אח´´כ באים אליי בתלונות ואגב המאמר שלך הולך ךלהיכנס לרשימת המאמרים שלך הפורום רק לידע כללי, אתה כתבת אותו נכון?!? כי אם לא אני אמורה לכתוב את זה ולסדר את עינייני הזכויות השמורות, אז תעדכן אותי. לינוי- ואני מצפה לפיצוי הולם.....

BelKirill

New member
נקמה? מה פתאום!

נכנסתי לכרטיס שלך לשלוח אי-מייל ושמתי לב להודעות האחרונות. בדיוק אתמול שיברתי על אותו נושא בדיוק עם ידידה טובה שלי, אז זרקתי את מה שהיה לי בראש בנושא. את היית שם משנית. סורי על הישירות, אבל את לא היית הגורם. האתר, ניסיון להתחרות? נראה לך? ראיתי אתרים בפורומים אחרים אז הצעתי, יש לי גם ככה שטח מת לאתר, המיקום של המאמר הנ"ל. המאמר שלי במאה האחוזים. שאבתי משהו מפה ומשהו משם אבל הוא שלי. מצטער אם גרמתי לך לכאב ראש, ולגבי הפיצוי נחשוב על משהו. שלך, בהתחשבות שלא שמים אליה לב, -BelKirill

למעלה