מאמר חדש

liranru

New member
מאמר חדש

היי לכולם. פרסמתי מאמר חדש המסכם מס' עדכונים הקשורים לעולם הטלוויזיה שלנו. את המאמר ניתן לקרוא כאן. תהנו
, לירן.

LeRanch

New member
אם זה היה פייסבוק

היית מקבל ממני Like אהבתי מאוד

assafTV

New member
יש לך טעות

גיבורים חודשה עד העונה העשירית וקלארק קנט יהיה זה שיקפוץ להופעת אורח באיידול.

TaMiRMo

New member
רימייק זה אומר שעושים מחדש זה לא ספין אוף

בספין אוף לוקחים חלק מהעלילה (בדרך כלל דמות משנה אהובה) ובונים לה סדרה משלה. רימייק זה אומר שעושים הכל מההתחלה אותו דבר כמו בסדרה המקורית. כמו ב"90210" ו"מלרוז פלייס" הגרועות אם יורשה לי

WatchMeWatchYou

New member
כן, אני יודעת מה הפירוש של רימייק

אבל גם ברימייק יש מוטיבים של הסדרה המקורית. אם במלרוז למשל יש את הבן של מייקל, וב-90210 יש את ארין או איך שלא יקראו לה, למה שבדוסון לא תהיה הבת של ג'ן? חחח בכל מקרה לא נראה לי שזה יהיה משהו..

TaMiRMo

New member
ואו אתה גדול מהחיים!!

אתה בטוח לגבי "גיבורים"? לא הצלחתי למצוא כתבה על זה. תוכל אולי לקשר אותי בבקשה למקום שראית בו? אני לא יודע מה להגיב לגבי "דוסון קריק".... עדיף שאני לא אגיב. ואני מחכה בקוצר רוח ל"סקראבס"!

liranru

New member
תגובה כללית למאמר

למען הסר ספק - כל המאמר הוא בדיחה של 1 באפריל. כל קשר בין מה שנכתב במאמר למציאות, גם אם בסופו של דבר כן יקרה, הוא מקרי בהחלט. 2 דברים שהופיעו במאמר ובכל זאת יש בהם אמת, אם כי הם הוכנסו באופן ספונטני: 1) סיימון קאוול אכן יעזוב את אמריקן איידול בסוף עונה 9 (העונה הנוכחית). 2) אנט או'טול ומייקל מק'קין אכן יחזרו להופעת אורח בסמולוויל. כל השאר - פרי דמיוני. 1 באפריל שמח

liranru

New member
../images/Emo6.gif

אני מצטער על זה שנפלת בפח, וכמובן על כל השאר שנפלו בפח, אם נפלו. הכל ברוח טובה.
כמה תובנות בכל זאת על המאמר ועל רמת ההיתכנות של הכתבות: רימייק ל'דוסון קריק' ? ישבתי רבע שעה מול ויקיפדיה רק כדי למצוא סדרת נעורים שתתאים ל- CW (או יותר נכון לדון אוסטרוף) והמועמדת השניה הייתה תיכון דגרסי. העדפתי ללכת על דוסון קריק רק כי דגרסי היה נשמע פי 100 יותר מפגר. נראה לי שעוד רימייק אחד שאוסטרוף תציע היא באמת תעוף משם. כל דבר שהיא עשתה הביא רק למפלה גדולה עוד יותר של ה- CW. הסיבה היחידה שהיא עוד שם היא שהיא בובה יפה שעושה את מה שהבוסים שלה (WB ו- CBS) אומרים לה לעשות. לקס לות'ר וסמולוויל - על אף נסיונות בלתי פוסקים להחזיר אותו הוא הודיע שאין לו כוונה לחזור וגם עולה סיטקום חדש שלו ב- Syfy בעונה הבאה - כך שזה לא היה קורה. כוכבי glee כשופטים באיידול - לא משהו שהוא בלתי אפשרי, אבל קשה לי להאמין שזה יקרה. אפשר להסתפק בינתיים בהופעות האורח שלהם כקהל (דיאנה אגרון לפני שבועיים וג'יין לינץ' בפרק שישודר היום). סקראבס - ABC עוד לא הודיעה רשמית על גורלה ופרק סיום נוסף לסדרה (מעבר לפרק סיום העונה שכבר שודר) הוא דבר אפשרי, אבל זה בטח לא יהיה כסרט טלוויזיה ועוד באורך של 70 דקות. למעשה, פרק סיום הסדרה היה כבר בסוף העונה השמינית. והדבר האחרון - גיבורים: בכלל לא דמיוני, אבל אני מקווה (מאוד) שלא יתממש. לדעתי הסדרה תבוטל, אבל את זה נדע כנראה רק באמצע מאי.

X יו יו S

New member
הא כן

עכשיו אני נזכרתי שראיתי אותה היא פשוט דומה לאנשים רגילים שנמצאים בקהל

TaMiRMo

New member
לא נראה לי ש"גיבורים" תלך

זו סדרה שהייתה פעם סדרת דגל של NBC, הם לא יבטלו אותה בלי איזה סיום. תסריט הגיוני הוא שהם אולי יעשו עונה אחרונה קצרה ויסיימו אותה. יותר קצר ממה שאתה כתבת אפילו. משו כמו 10 פרקים סוגרים. בקשר ל"סקראבס", אני נורא נורא מקווה שיהיה עוד איזה פרק שייסגור את כל הקצוות אבל הפרק האחרון של העונה השמינית (שעדיין אצלי במקס) היה באמת סוף סגור בהחלט. אני באמת חושב שהיא לא תעשה עוד רימייק לסדרת נעורים. אם כן היא טיפשה ברמות לא יאמנות. דווקא הפיילוטים שלה בשנה הבאה פונים ברובם לגברים, והאמת היא שכמה מהם נשמעים לי ממש ממש טובים. צריך סדרות מתח/אקשן חדשות עכשיו כשאין "נמלטים", "24", "אבודים" וכש"גיבורים" כבר לא בתמונה... ואני חושב שלמרות שהCW לא יודעת מה זה להיט בדיוק יש לה כמה פיילוטים טובים.

my world 88

New member
ניפצת לי תקוות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

צריך לעשות את זה באמת!

למעלה