מאמר: דיווח מהופעה.
במזגרת "פסטיבל מוזיקה וטבע" המחיר עלה 116 שקל. אני לא יתחיל לכתוב ת'שמות אז אני יכתוב פשוט מה התפקיד של אותו אדם על הבמה. אני מגיע בערך ב8:30 שהופעה מתחילה ב10:00. יש מין הפנינג כזה. עמדנו ליד הגדר מחכים שיפתחו את השערים. פתאום צץ לו מהצד אחד מאנשי הלהקה . הוא עובר את הגדר. השומר בכלל לא יודע מי זה ומעיף אותו החוצה! רק אחרי הסברים נתנו לו להיכנס. השער נפתח וכולם פרצו פנימה. (אנחנו ראשונים, תפסתי מקום ממש ליד הבמה. ליד הגדר שמפרידה בין הבמה לקהל.) אחרי שכולם הספיקו להיכנס כול האורות נסגרו. מתחילים! __________ על הבמה יש אור חלש מאוד. לאט לאט שומעים את הבס מתקרב. פתיחת ההופעה עם השיר "אין סופי" בזמן שהם שרים 4 פעמים: לאי לאי לאי לאי לאי לאי לאי לאי לאי לאי לאי . לאט לאט האורות נדלקים. פתאום במכה אחת זה התחיל. זה נראה כאילו הבמה התפוצצה! כול האורות נדלקו בבום!
הם התחילו לצרוח כמו מטורפים!. שנגמר השיר, אפילו בלי לומר שלום, ישר מגיע "ידיעה" אחרי השיר הם מדברים: שלום שלום,ערב טוב,איזה כיף וכול השטויות האלה. אחרי כול הדבורים הם התחילו מוזיקת טראנס חזקה ולא ידעתי שזה יהפוך מייד ל "הילדים קופצים"
הייתה אחרי זה הפסקה של שירים רגועים ואז עלה לבמה "הפרוייקט של עידן רייכל". ת'אמת הקטע הזה היה לא ממש לעניין. קצת היה משעמם(באתי לראות את שוטי הנבואה לא?
) הם ירדו מהבמה(סוף סוף) ואז הגיע השיר "משתוללים בכפר" שזה היה ענק!!!!!. אחרי זה בא "אגם הברברים". הפסקה לשירים רגועים,ואז הגיע "תשאירי לי פרח" תוך כדי הקצב של ה"ראגע" הם התחילו לדבר על אהבה. כבר היה די מאוחר וכול הופעה חיכתי ל"פאנן". היה די חסר השיר"פה ביפו". התחלתי להתעצבן למה אין "פנאן" אבל פתאום ראיתי את הסולן מביא איתו חליל צד. היתי בטוח ש"פנאן" מגיע. הוא לא איחר לבוא. זה היה הקטע הכי מגניב בהופעה ! (אולי חוץ מהפתיחה). נגמר: _____ היה ממש באסה כי היו חסרים כמה שירים. לא נורא , היה ממש "פנאן"
במזגרת "פסטיבל מוזיקה וטבע" המחיר עלה 116 שקל. אני לא יתחיל לכתוב ת'שמות אז אני יכתוב פשוט מה התפקיד של אותו אדם על הבמה. אני מגיע בערך ב8:30 שהופעה מתחילה ב10:00. יש מין הפנינג כזה. עמדנו ליד הגדר מחכים שיפתחו את השערים. פתאום צץ לו מהצד אחד מאנשי הלהקה . הוא עובר את הגדר. השומר בכלל לא יודע מי זה ומעיף אותו החוצה! רק אחרי הסברים נתנו לו להיכנס. השער נפתח וכולם פרצו פנימה. (אנחנו ראשונים, תפסתי מקום ממש ליד הבמה. ליד הגדר שמפרידה בין הבמה לקהל.) אחרי שכולם הספיקו להיכנס כול האורות נסגרו. מתחילים! __________ על הבמה יש אור חלש מאוד. לאט לאט שומעים את הבס מתקרב. פתיחת ההופעה עם השיר "אין סופי" בזמן שהם שרים 4 פעמים: לאי לאי לאי לאי לאי לאי לאי לאי לאי לאי לאי . לאט לאט האורות נדלקים. פתאום במכה אחת זה התחיל. זה נראה כאילו הבמה התפוצצה! כול האורות נדלקו בבום!