מאמר בערבית בעיתון אל שרק אל אווסאט
א א ש ר ת New member 1/5/05 #3 ../images/Emo51.gifמענין ותגובות הקוראים...... צפויות כרגיל,תמיד מכניסים את "פלסטין האבודה"שהיהודים שדדו אותה.
../images/Emo51.gifמענין ותגובות הקוראים...... צפויות כרגיל,תמיד מכניסים את "פלסטין האבודה"שהיהודים שדדו אותה.
ד דליה נס New member 1/5/05 #5 ../images/Emo7.gif לא קוראת ערביתבגלל שלא שמעתי בקולה של אמא אושרתתתתת איך עבר הסדר רב המשתתפים איזה מטעמים מיוחדים הכנת ? איפה הלנת את כולם ? ובכלל מה שלומך יש לי הרגשה שאת , הסייח , ובבילון מכירים מאיפה שהוא
../images/Emo7.gif לא קוראת ערביתבגלל שלא שמעתי בקולה של אמא אושרתתתתת איך עבר הסדר רב המשתתפים איזה מטעמים מיוחדים הכנת ? איפה הלנת את כולם ? ובכלל מה שלומך יש לי הרגשה שאת , הסייח , ובבילון מכירים מאיפה שהוא
ע ע מ ר ה New member 1/5/05 #7 דליה יקרה, מזדהה איתך,גם אני לא שמעתי ופספסתי את הערבית. אבל לא מאוחר.מה דעתך שנחיל עכשיו, רוצה ???
ד דליה נס New member 2/5/05 #9 אהליין עמרתי ../images/Emo24.gif הכל פתוח עוד לא מאוחר רק שלי יש בעיה קטנה , שעות עבודה בלתי שיגרתיות אבל עוד נדבר
אהליין עמרתי ../images/Emo24.gif הכל פתוח עוד לא מאוחר רק שלי יש בעיה קטנה , שעות עבודה בלתי שיגרתיות אבל עוד נדבר
R rivers of babylon New member 1/5/05 #6 למי שלא קורא ערבית Iraqi Progressive Columnist on His Childhood Experience with the Blood Libel קטעים מהמאמר -באנגלית
למי שלא קורא ערבית Iraqi Progressive Columnist on His Childhood Experience with the Blood Libel קטעים מהמאמר -באנגלית
L lmns New member 2/5/05 #12 אתמול היתה בטלויזיה תכנית על אנטישמיות, גם באיטליה לפני 500 שנה סופר על איזה ילד שנרצח ע"י היהודים ודמו שימש להכנת מצות. עד היום מציינים שם את מותו, כמובן הוא הפך לקדוש וככה היהודים אשמים בכל דבר בכל מקום. עולם מטורף.
אתמול היתה בטלויזיה תכנית על אנטישמיות, גם באיטליה לפני 500 שנה סופר על איזה ילד שנרצח ע"י היהודים ודמו שימש להכנת מצות. עד היום מציינים שם את מותו, כמובן הוא הפך לקדוש וככה היהודים אשמים בכל דבר בכל מקום. עולם מטורף.