מאמרי השפר של חמתי

danielma3

New member
מאמרי השפר של חמתי

כרגיל , חמתי לא יכולה שלא לפלוט שטויות. השבוע (למזלי לא הייתי שם ובעלי כל-כך כעס עד שהוא עדכן אותי) אחרי הבכיה הרגילה על זה שלאחותו ובעלה מאד קשה כלכלית כי הוא (הבעל של הבת..) מובטל (הוא כבר מצא עבודה לפני שבועיים והתחיל לעבוד השבוע), בעלי לא יכול היה להתאפק והעיר לה שגם הוא היה מובטל הקיץ כמה חודשים (והיא ידעה על זה) ומשום מה הוא לא חש שזה כל-כך מטריד אותה, היא ענתה לו: באמת? אתה בטוח? (לא הוא לא זוכר שהוא ישב בבית ולא עבד, הוא פשוט ממציא את זה.) חוץ מזה אשתך עובדת ואין לכם משכנתה גדולה (אולי כי קנינו דירה ולא בית פרטי?). אין לה גבולות לאשה הזאת.

שש שבע

New member
לא הבנתם את הרמז חומד

היא בטח התכוונה שתציעו לעזור להם, ולא הלך לה.

danielma3

New member
כן, אבל אנחנו מתעלמים מהרמז.

האמת היא שזה ממש מרגיז, גיסתי עובדת 16 שעות בשבוע (כי ככה היא רוצה), והם החליטו לבנות בית פרטי ואני כל הזמן לא בסדר (כמה את עובדת, אחרי מה את רצה, בשביל מה את צריכה כסף) ואני עוד צריכה לרחם על גיסתי.

שש שבע

New member
מוכר לי

אני ובעלי עובדים כמו סביב השעון, יש לנו משפחה גדולה, ואנחנו לא רוצים שיחסר משהו, אבל כשניתקלנו עם המחותנים שלנו, היא היתה לומדת למרות שרק בעלה עבר וגם להם יש הרבה ילדים פחות אחד מאיתנו, כאשר הבעל אמר לבעלי, שקשה להם והיא לומדת, אז בעלי אמר לי "לכי גם את ללמוד, למה את צריכה לעבוד? כדי שיסחטו ממך כספים?" וזה לא שבעלי לא נדיב, הוא נדיב, אבל ניצול הורס לו את הבריאות, אז זה הולך ככה, כשהזוג הצעיר צריך כסף, תנחשו למי הוא רומז שקשה לו? ומי קופץ מיד לתת להם? ומי התחיב לעזור להם ולא עומד בהתחיבויות? וכו' וכו' וכו'. פראיירית בעלי קורא לי, אבל גם הוא נותן.

danielma3

New member
חמתי חושבת שאני מליונרית...

למרות שכשדיברתי עם גיסי(הבעל של אחות בעלי) הסתבר שהוא מרוויח כמוני ושגיסתי (האחות השניה) מרוויחה הרבה יותר ממני, חמותי עסוקה כל הזמן בתלונות על כמה שקשה להן והן לא מסתדרות וכמה אצלינו בכל קל כי אני מרוויחה המון. החלק העצוב זה שהיא חושבת שלי יש המון כי אנחנו החלטנו שאם יש לנו מינוס זו בעיה שלנו ואם אנחנו רוצים משהו ואין מספיק כסף אז מתאפקים, ההורים זה לא כספומט. גיסותי מהצד השני עסוקות כל הזמן בלבכות כמה קשה להן ואין להן מספיק כסף למשכנתא או כל דבר אחר (לנו יש את הדירה הכי קטנה כי חששנו לקפוץ מעל הפופיק ולשקוע בחובות וכי אנחנו רוצים להשיג כמה שיותר לבד). במקום שהיא תעריך את הגישה היא עסוקה בלכעוס על זה שלי יש עוזרת ןלבת המסכנה שלה שרוב היום בבית אין.

שש שבע

New member
אבא שלי אומר תמיד

"תני לדברים לעבור ליד האוזן, אפילו לא להכניס ולהוציא מיד, כי זה מזיק, פשוט אל תקשיבי" אם עוד פעם היא בוכה לך תגידי לה "רוצה שנשים את כל הקלפים על השולחן? נעשה ערב בירורו משכורות, כל אחד מביא את התלושי משכורת שלו, ואת דו"ח ההוצאות, תגידי את זה בקול שגיסתך תשמע, ואז נראה מה יצא מזה, אולי היא תסתום את הפה סוף סוף.

danielma3

New member
אני משתדלת להתעלם אבל לפעמים...

האמת, שכל פעם לפני ביקור אני עושה תרגילי אני לא אתעצבן... הרבה פעמים זה עוזר אבל מדי פעם אני כבר לא יכולה להתאפק.

למעלה