מאמרים

n i v1

New member
מאמרים

לידיעתכם, יש לנו מעמוד המאמרים 12 מאמרים. דמויות: 2 כתבות: גארק ודאטה. חוקה: כתבה אחת ויבואו עוד. כללי: 7 כתבות: פרידה מגילי, ליזי טרק, אייקון, מהירות עיוות וסקירת הסדרות, כנס פסח ומאמר על תחילת אנטרפרייז תרגומים: 2 תרגומים של אנטרפרייז עונה 3. כל מה שתכתבו יכול בפוטנציה להפוך למאמר. אני מזמין אתכם לחדד את העפרונות

n i v1

New member
תוספת

המאמרים מסודרים לפי סדר כרונולוגי ושאר המאמרים שציינתי נמצאים בקטגוריות שלהם, בצד השמאלי של הדף

Lu Tze

New member
ואם כבר הזכרת תירגומים...

כמעט סיימתי עם התרגום לפרק ה-2 בעונה ה-3 של אנטרפרייז (תיקון, סטרק טרק: אנטרפרייז). יש לי רק בעיה אחת. (ספויילר לפרק המדובר) כשהצוות עולה ל... כדור הזה והם מוצאים את המקום שבו האוסאריים החביאו את מה שהם גנבו, בערך הפריים ה-50954 בגירסת ה-400 מגה, בדקה ב-28:27 בגירסת ה-80 מגה, מלקום אומר משהו כמו "the're not gonna run out of steambolts any time soon" אולי לא שמעתי נכון, אז אל תסתמכו על מה שכתבתי, אבל מה זה לעזאזל steambolts? חוץ מזה, אגב, התרגום גמור.

Lu Tze

New member
וואלה, נכון. למה לעזאזל לא זכרתי

את זה? בכל מקרה, הנה התרגום לפרק כפי שהובטח. אני מקווה שיצא לי סביר, זו עבודת התירגום הרצנית למחצה הראשונה שלי. אני אשמח לכל סוג של הערות שיש לכם להעיר.

למעלה