מאמרים כרגיל; בקשות, שאלות והתנדבות לכתיבת מאמרים - לפה.
ו ווינגז New member 22/5/07 #1 מאמרים../images/Emo12.gif כרגיל; בקשות, שאלות והתנדבות לכתיבת מאמרים - לפה.
ו ווינגז New member 22/5/07 #3 הקווסטים זה לא מאמר../images/Emo8.gif אמרתי כבר - בקרוב יצא לפועל משהו בקשר אליהם.
T ToryMaster New member 22/5/07 #5 אז כתוב, מי עוצר בעדך? ונעלה לשאלות הנפוצות או למילון המונחים מיד לכשנוכל [וכשנחליט ].
NIR DE LA NOCHE Member 22/5/07 #7 ../images/Emo87.gif המממ הקטע שאני רוצה לכתוב ממש מפורט על כל הקווסטים. לפחות אלה שעשיתי אותן חוצמזה. אה. יעל השנייה אמרה שהיא תגיד משהו על זה בהמשך. אז אני רק מחכה
../images/Emo87.gif המממ הקטע שאני רוצה לכתוב ממש מפורט על כל הקווסטים. לפחות אלה שעשיתי אותן חוצמזה. אה. יעל השנייה אמרה שהיא תגיד משהו על זה בהמשך. אז אני רק מחכה
T ToryMaster New member 22/5/07 #8 אני ידועת על מה היא מדברת מן הסתם . ואני עדיין אומרת, אל תציע את עצמך ותשאל מה קורה אם זה, פשוט תכתוב ואנחנו נכניס את זה למקומות הנכונים כשנוכל. אין שום דבר שימנע ממך לכתוב אם אתה רוצה.
אני ידועת על מה היא מדברת מן הסתם . ואני עדיין אומרת, אל תציע את עצמך ותשאל מה קורה אם זה, פשוט תכתוב ואנחנו נכניס את זה למקומות הנכונים כשנוכל. אין שום דבר שימנע ממך לכתוב אם אתה רוצה.
O One Minute New member 22/5/07 #11 ברור שלא XD יש גירסה סינית יפנית קוריאנית עם השפות הללו אבל מיוחדות