מאמרים, כתבות

ינוקא1

New member
שבוע טוב

קיבלתי במייל : סליחה על הפניה כל פעם מחדש אבל תודות לכך יינצלו חיי אדם וזה יהיה שכרינו ע"י העברת המסר נוכל להגיע לאנשים הזקוקים לתרופה ומשלמים עבורה כסף רב. ידיעה חשובה ומעודכנת לתאריך 16/07/09 בבקשה לא להוריד את התאריך!! ברשותנו בארגון "חברים לרפואה" תרופת גליבק למסירה חינם למי שנזקק!!! התרופה משמשת בדר"כ לסרטן לפי הוראת הרופא, במקרים רבים התרופה היא לא בהתוויה של סל הבריאות והחולה משלם עבורה בעצמו!! חבילה של 100 מג עולה9186 ₪!!! כאשר ברשותינו 6 חבילות בתוקף למסירה, שווי סה"כ 73,488 ₪!!! > חבילה של 400 מג עולה 17,968 ₪!!! כאשר ברשותינו יש 4 חבילות בתוקף > למסירה , שווי סה"כ ה4 חבילות 71,872 ₪!! סה"כ שווי כל התרומה 145,360 ₪!!!!! אנו מעוניינים למסור את התרופות למי שנזקק לה ומשלם עליה מכיסו והתנאי היחיד הוא מרשם רפואי!!! חלק מהחבילות תוקפן קרב ולכן נודה על העברה לכל מכותביכם על מנת שיגיע למי שצריך והשתתפות בהצלת חיים!! ניתן לקבל את התרופות במשרדי ארגון חברים לרפואה בטלפון 03-5792220. או לפנות אלינו דרך אתר חברים <http://www.haverim.org.il/> לרפואה בכתובת <http://www.haverim.org.il/> www.haverim.org.il .. יעל הלר > > מזכירת יו"ר ויח"צ > > ארגון חברים לרפואה > > משרד- 03-5792220 > > פקס- 03-5792223 > > ישיר- 0732198804 > > <mailto:[email protected]> [email protected] > > <http://www.haverim.org.il/> www.haverim.org.il > >

אדומה2

New member
הודו סין- חדש בסינית ../images/Emo82.gif

רוני ספיר חוזר אלינו עם חלק ב' של הודו- סין- הינדואיזם, בודהיזם, זן בודהיזם ותפיסת הטאו. למעבר למאמר לחצו כאן. אתם כרגיל מוזמנים לעיין ולהתעדכן, להתרשם ולהירשם. שבוע טוב לכולנו!

0 אור 0

New member
בחן את עצמך - האם אתה מאמין ברפואה משלימה

טוב, כנראה שמשעמם לי קצת בחיים, אז אחרי שמצאתי שאני קצת מדוכאת (כאילו שאני לא יודעת) וגם על סף התמכרות לאינטרנט (הצחקתם אותי - אני רק על סף התמכרות? מכורה שלמה ...) ראיתי לפתע שיש שאלון על רפואה משלימה. אז כמובן שניסיתי וזה מה שיצא: טיפולים אלטרנטיביים - נחמד, אבל... רפואה אלטרנטיבית - שמעתם על זה, אתם מוכנים לנסות את זה, אבל איכשהו עד עכשיו לא ממש הצלחתם להתחבר לזה. היחס שלכם לעולם הרפואה המשלימה הוא לא שלילי, אבל אתם עדיין לא שם. --- מי שיקרא את השאלות יבין מיד למה (כאילו אם אני לא זורקת מאות שקלים בחודש על כל מיני תוספים מיותרים ויקרים אז אני לא מאמינה בתחום) אז אל תקחו יותר מדי ברצינות את התוצאות, אבל למי שבא לנסות מוזמן

nadaval56

New member
באותה סירה...

"טיפולים אלטרנטיביים - נחמד, אבל... רפואה אלטרנטיבית - שמעתם על זה, אתם מוכנים לנסות את זה, אבל איכשהו עד עכשיו לא ממש הצלחתם להתחבר לזה. היחס שלכם לעולם הרפואה המשלימה הוא לא שלילי, אבל אתם עדיין לא שם. " גם אני קיבלתי את התוצאה המביישת משהו בתור אחד שיש לו אתר אינטרנט עם 4000 גולשים בחודש (כן ירבו) שמטיף לשימוש ברפואה המשלימה כמעט בכל מצב.... לא נורא. יש אנשים שמשעמם להם בעולם וכל רעיון רדוד שעולה במוחם הם יישמו...

טאוֹ

New member
גם לי יצאה אותה תוצאה

וכל עולמי הפנימי התערער. איזה באסה שאני עדיין לא שם. נראה לי שעדיף שלא אכניס את הראש למיטה החולה של הסקר "האם אורח חייכם בריא?", שלא לדבר על "האם אתם טובים במיטה?"...

0 אור 0

New member
אני דוקא ניסיתי את

"האם אתם טובים במיטה" להגנתי יאמר שהסקר היה מוטה לכיוון המין הגברי ...

meshanim

New member
אבא, למה יש לי סרטן? - סרטון ממש חש

1 מכל 2.5 ילדים שחיים כיום בישראל יחלה יום אחד בסרטן. מה גורם למגיפה הזאת? ואיך עוצרים את זה? כל זה בסרטון החדש "סרטן": http://www.youtube.com/watch?v=xPYYVXPW6cc אם העתיד, החיים והרווחה שלכם ושל הילדים שלכם חשובים לכם, הפיצו את המידע הזה, שנמצא גם באתר WWW.MESHANIM.COM והצטרפו אלינו למאהל המחאה בכניסה לכנסת. אנחנו, התושבים, צריכים לקום ולפעול - אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו. למסמך המפורט כולל כל העובדות והאסמכתאות

yigalby

New member
האם כימוטרפיה יעילה ?

מאמר שמצאתי השבוע והתרגום בעברית . ובכן למה אני מביא את זה ? כי כיום חולה שאבוחן במחלה אין לו הרבה זמן..מיד הוא צריך להתחיל בטיפולים קשים ואולי בלתי הפיכים, אני חושב שכדאי לחושב יותר מפעמיים האם לבצע טיפולים אלו... לכן רציתי להעלות את הנקודה ולשמוע את דעתכם בנושא.

לתשומת ליבך

ד"ר ברנר מנהל מרפאה המציעה טיפול "אלטרנטיבי" במקום הכימו לסרטן. עצוב גם לראות כמה הוא "מעריך" את המקצוע אליו הוא שייך.(אם כי יש לי חשש שהוא צודק) ולצערי אני גם מכירה כאלו שלמרות שנאמר להם שהטיפול לא יעזור, אולי רק יאט את ההתפשטות, הם מנסים. כך שנראה שקשה מאד להחליט לוותר גם כשאין לכאורה סיכוי.

למעלה