מאמצי גמילה

הקרפיון

New member
מאמצי גמילה

אני חייב לחזור לטזה שלי לפני שהמנחה שלי חוזר ועושה ממני גפילטה-פיש (שלא נדבר על מה שזוגתי תעשה לי אם לא אסיים אותה בקרוב). בקיצור, אני חוזר למעמד של קורא פסיבי היה מצוין להיות פה, תודה על האירוח. ואני מקווה לחזור לפעילת אחרי החגים. תודיעו עם יורדים לצלול (בעיקר מירושלים). בברכת צלילה נעימה, הקרפיון
 

אבנר29

New member
גמילה נעימה

יורדים לצלול כל הזמן נעדכן וגם אתה תעדכן אבנר
 

הנקאי

New member
תודה על תרומותיך הרבות ../images/Emo19.gif

בזמן פעילותך הקצר, ובעיקר חיבורנו לנושא המפות והבאת המידע המעודכן והאמין בנושא האזורים המוגבלים לצלילה. למרות הנסיון שנעשה למנוע מאיתנו את המפות הרי בזכותך הן הגיעו גם אליך וגם לחיבר, והתוצאות מרשימות (מקווים שלא יהיה המשך לדו"ח שקיבלתם על הטעות בניווט). אשר לשאלת הגבלת הצלילה מעבר לקו המצופים, הכל כבר נאמר אתמול... להזכירך, טיפול גמילה כולל לעתים גם מינון מופחת של החומר, אז מקווים לראותך מדי פעם. הנקאים
 

הקרפיון

New member
תודה לכם ../images/Emo51.gif

ולגבי המפות, ניתן להזמין מפות בemail. רק תגידו מאיפה לאיפו ואילו פרטים אתם רוצים (למשל, עד איזה עומק). אפשר גם לבקש את המפות בפורמט POSTSCRIPT, TIFF, GIF וכדומה. יש פה מי שיכול ליצר pdf, דרך אגב? מבחינתי ענין המיפוי לא נגמר. אני עדיין מחפס נ"צ-דיקים של אתרים בים (ממצופים בחוף הנסיכה ועד היתוש, מסלע משה ועד האמבטיות שבין סיאם לאקווה. כל דבר שעשוי להיות מענין לצולל, או שיכול לעזור לניווט.) לא חייב להיות בדיוק של מטר, מספיק נומר +- 25-50 מטר. היעד הוא ספר מפות בצורת pdf עם די סימונים כך שיהיה קל להתאפס ולהתמצא, וכך שאם ראית משהוא מענין תוכל מסמן ולחזור (או לספר לנו). (ודרך אגב, עפרון סיני כותב מפוין על מפה מנוילנת מתחת למים, אבל חייבים לצפות אותו כודם כל בניר דבק, אחרת הוא יתפורר.) בכל אופן, מצלילה אני אפילו לא מנסה להגמל.
 

אבי ע

New member
קרפיון, זה מה שמעסיק אותך כרגע?

או שאתה פשוט לא מעודכן...
 

הקרפיון

New member
טרור מנצח ומעל לכול ע"י שיבוש חיינו

אני לא מוכן לתת לטרור להכתיב לי את סדר היום. גם כשזה קורה יותר קרוב לבית, אני מנסה להמשיך ולחיות את חיי. אתם כבר יודעים שאני ממשיך לקנות במחנה-יהודה כל שבוע, גם בשבועות של פיגועים. כל עוד זה לא ישירות מסכן את החיים שלי ושל משפחתי אני לא מוכן לתת לטרור (ויותר מזה לפחד שהוא משרה) לקבוע להיכן אני אלך, ומה אני אעשה. יש לי חברים ומשפחה בניו-יורק, ואפילו גרתי שם. הטלויזיה שלי דלוקה. ראיתי את התמונות ושמעתי את הדווחים. אבל אין לי מה לעשות כדי לעזור כרגע, ואני חוזר לחיים שלי ככל האפשר. עם כל הצער. אחרת בעצם הטרור מנצח.
 
למעלה