מאמסטרדם אלייך ...

מאי855

New member
מאמסטרדם אלייך ...

יום שישי אמסטרדם ,
אני יושבת מול הלפ טופ רואה אותך מתחבר פתאם ,
מתגעגעת וזה כל כך טיפשי,למישהו שאף פעם לא היה שלי ,
רוצה אותך קרוב אלי ,אפילו במרחק נגיעה של המסך ,להרגיש את האצבעות שלך חודרות ,אלוהיות ,מסוגלות לחצות את הים התיכון ולעורר סערה ,באופן הכי מוחשי ,למרות המרחק ,אתה יכול להיות קרוב ,אני מרגישה את זה ויודעת , תמלא את המסך שלי ,תעורר את הדופק , תמריץ את הדם , את הסומק בלחיים , בלהט הנעורים שלך ,תמלא אותי בו ,כמו שאתה יודע ,
מדליקה נרות של ערב שבת כמו בבית ,וחושבת עלייך רוצה שתתקרב ,תכתב לי בלחישה המתוקה שלך ,שלא תרים את הידיים , שלא תוותר , אני רוצה לצעק לך תממש את המשיכה, תעשה איתה משהו ,אל תחכה ,בא עכשיו ,אני רוצה להיות שם בשבילך ,, אל תפחד תאגר אומץ ,הייתי עוטפת אותך בכל ההערצה ,מבטיחה ,

אני יוצאת למועדון הכי לוהט בעיר ,
לובשת את שמלת המיני סטפרלס השחורה והצמודה שקניתי בסייל האחרון של גוצ'י בלונדון ,שחושפת רגליים שזופות מהגיחה האחרונה לרודוס ,נתונות בעקבי הסטילטו של 15 הס"מ ויוצאת לכבוש את הרחבה , לא חשבתי שאפילו לא אצטרך לעמוד בתור ,הסלקטור סימן לי תוך שניות להכנס וראיתי את העיניים המקנאות שנעוצות בי תוך שאני עוקפת בקלות עשרות מאוכזבים שנותרו בקרירות הגשומה שבחוץ , אבל בפנים האווירה לוהטת טעונת יצרים , הדי ג'י משמיע אלקטרו בפול ווליום ,אני עם ה"סקס און דה ביץ'" השני ,הרחבה צפופה ,התשוקה של הריקוד סוחפת אותי לעולם אחר ,לא מציאותי ,הכי לא רגיל ,בלי לדפוק חשבון לאף אחד , ומובילה אותי למחשבות עלייך מה היה קורה אם היית פה איתי ,המבט שלך היה מפר אצלי את האיזון , היית מתקרב ,נצמד אלי יותר ויותר , היינו רוקדים ביחד , מעבירה לאט את הידיים שלי על גופך ואתה על שלי , היד של ך גולשת לעבר רגל ימין מלטפת אותה ,השנייה מצמידה את הישבן אלייך , אני כורכת את ידיי סביב צווארך ,שואפת את ריח האפטר שייב שלך אלי ,זה נותן לי כוחות שאני לא מאמינה שקיימים בי , מלפפת רגל אחת סביב מותנייך בגמישות המחול שלי ,מרגישה את הכוחניות שלך שבנויה לתלפיות , עמוק ,קרוב ,על בשרי , אתה מעביר אגודל על פני השפה התחתונה שלי ,מחכה לאישור להחדיר אותו פנימה , שאני אעביר עליו את לשוני , המבטים שלנו נפגשים ,הפחמים היוקדים שלך מביטים הישר בעיני הירוקות ,הלשון שלך חודרת פנימה ,האצבעות הלבנות העדינות שלי מלטפות לך את השער השחור ,ניגוד מושלם , שגורם לנו עוד יותר לחיבור , הנשיקה שלך מטריפה ,ואני לא מצליחה להסדיר את הנשימה , אתה מנצל את הרגע , כורך את הידיים שלך סביב מותניי ,מצמיד אותי אלייך ,לא משאיר מקום להתנגדות אפילו לא במחשבה , הרגליים שלי נכרכות סביב גופך בהנאה , מזמן מסרתי לך את השליטה , אתה קובע את חוקי המשחק , האצבעות הארוכות נכנסות לי אל תוך השיער הגלי הזהוב אתה חודר לתוכו עוד ועוד ,ואז יורד אל הצוואר ,מנשק אותי שם בדיוק בנקודת החיבור הרגישה מאחרי האוזן ,היא מעבירה בי רטט , ואתה חש ולא מרחם ,והשפתיים שלך כמעט נושכות ,וגורמות לי לגנוח בקול ,כמעט בצעקות , אתה לוקח לי את היד מוביל לחדר צדדי ,מסיר באגרסיביות את השמלה ולבני התחרה השחורים ,אוזק לי את פרקי הידיים , בלב ובגוף אני שבוייה שלך ,חודר פנימה בפראות ואני נצמדת אלייך ומנשקת לאט לאט את הפנים שלך ,נקודה אחרי נקודה ,לא להפסיק לשבע מהטעם ששייך לך ...

אני חוזרת לחדר במלון ,נתקלת בצעיף המדים על המיטה ,אני רוצה להושיט לך אותו ,אפילו דרך המסך ,אם רק הייתי יכולה ,בא ,קח אותו ,תאחז בקצה השני ותופיע עכשיו ,תעשה איתי אהבה על כל ההיבטים שלה ...

למעלה