מאמן/ שחקן

ABear

New member
מאמן/ שחקן

אני שחקן לשעבר שמעוניין להשתלב באחת הקבוצות באיזור המרכז. הבנתי שקיימות קבוצות בהרצליה, פ"ת ות"א.

Benmir01

New member
רעננה

אם אני לא טועה, אמורה לעלות קבוצת נוער ברעננה. אני בטוח שהם יצטרכו כמה שיותר עזרה, אבל לעוד פרטים צריך למצוא או נציג משם (מה שלא עובד כרגע) או לדבר עם אוריאל.

otis53

New member
ת"א פיונירס

מוזמן ליצור קשר עם הת"א פיונירס - 0547257565 - יוני יפעת http://www.facebook.com/pages/Tel-Aviv-Pioneers/114180785275719?sk=info

miko44

New member
מאמן

אחי אם יש לך ידע באימון הקבוצה שהכי צריכה אותך הם הרצליה המרס

ABear

New member
מאמן שחקן

ניסיתי לצור קשר עם אחד החברים בקבוצה שפירסם הודעה בפורום אבל לא קיבלתי תשובה. אני גר מאוד קרוב להרצליה והם בעדיפות גבוהה. למרות שהייתי בירושלים ויש להם צוות רציני(למעט the water boy)

omrili77

New member
סתם לידע כללי, אלא אם כן משהו השתנה לאחרונה

אין להאמרס זיקה אמיתית להרצליה, אלא דווקא לחולון (באנגלית גם זה מתחיל ב-H אז זה אפילו מסתדר...
). זה לא משנה את העובדה שעושה רושם שזו הקבוצה שבה תוכל לתרום הכי הרבה. בכל אופן בנוגע לגאוגרפיה: הסברס מתאמנים בספורטק צפון בת"א ומארחים ביפו. הפיונירס מתאמנים בכפר הירוק ומארחים באוניברסיטת ת"א (אלא אם כן משהו השתנה השנה, שמישהו יתקן אותי במקרה הצורך) ההאמרס מתאמנים לדעתי גם הם בספורטק ת"א ומארחים בחולון (שוב, תבדקו אותי כאן)

adyos2

New member
מידע על ההאמרס

להאמרס אין שום זיקה להרצליה, זאת טעות היסטורית. בהתחלה המחשבה הייתה להשתייך להרצליה בגלל האוכלוסיה האנגלו-סקסית. אבל לאחר 0 תמיכה מהעיר הוחלט לוותר על השם. הקבוצה שיחקה בחולון שנה שעברה אך לא אימצה את השם למרות ה-H שמתאימה. העונה הקבוצה התמקמה סופית ונקראת "התקווה האמרס".(גם פה ה-H) היא תשחק תתאמן ואף תקים קבוצת נוער בשכונת התקווה בתור פרוייקט קהילתי בשיתוף עם בית דני תחת מוטיב של- בגרות,צבא,פוטבול. אגב, ההאמרס הם ככל הנראה הקבוצה הכי "ישראלית" בליגה עם רק 2-3 ילידי ארה"ב בסגל.

omrili77

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד

אגב, יתנו לכם לארח באצטדיון הישן של בני יהודה או שהגזמתי? למרות שבכל מקרה כל דבר עדיף על המגרש המזוויע בחולון.

miko44

New member
י אצלנו הנער מים מצויין אז לא היית אצלנו

אחי או שתשלח לי את המספר שלך ואני אתן אותו למי שצריך או שתכנס לפייסבוק שלי URIA LOBERBOM חפש בחברים שלי ADI TOTCH או קורן או הרצליה המרס ואז תוכל ליצור איתם קשר בכל מקרה בהצלחה

ABear

New member
water boy-bumperz100

לפי מה שנראה לי יש לליונס NEW WATER BOY ,כמובן שלא מבחירה, ואני מקווה שהוא יחזור למגרשים בקרוב. שחקתי בעבר בקבוצות בספורטק בת"א לפני המעבר...

bumperz100

New member
אל תקנא, תתאמן!

אורי, אתה לא תתקדם מעבר לנער-טרופיות אם לא תתחיל להשקיע ברצינות בתפקיד. נער-מים זה תפקיד עם המון אחריות, יוזמה והכי חשוב נאמנות בלתי מסוייגת לחבורה של גברים בטייטס. תעבוד על הסיבולת לב-ריאה, שריר התלת-ראשי ותראה קצת וידיאו של היריבים שלך. רק ככה תוכקל לקבל מינוי בקבוצה ברגע שאני אחלים.

korensun

New member
האמרס

הקבוצה תשנה מיקום לשכונת התקווה, עדי נתן כמה מילים בגדול, מקווים שהכל יצא לפועל. מוזמן ליצור איתי קשר בפייסבוק: Koren Shemesh

למעלה