מאמן חדש לאינדיאנה

וגם לו קוראים נייט, וגם הוא קירח: נייט ביאורקגרן, עוזרו של ניק נרס בטורונטו, עמה זכה באליפות, יהיה מאמנה של אינדיאנה בעונה הבאה. יקח זמן לגלגל את השם על הלשון. ובכן, ביאורקגרן [אני מניח שפשוט נגיד את זה לעצמנו - "ביאורגרן"! או "ביאוקרן"! או פשוט נייט! נייט זה טוב, התרגלנו כמה שנים] ממשיך את הטרנד של השנים האחרונות בתור אסיסטנט ללא ניסיון כמאמן ראשי, שמקבל את הגיג של מאמן ראשי, אף על פי שלא בדיוק הגיע משום מקום. היה מועמד מוביל לקבל את פיניקס ב-2016, אז עוד היה עוזר מאמן שם. על פניו נראה מינוי טוב. 'סמול טאון בוי', המגיע מרקע צנוע, וזוכה לפידבק חיובי מהקולגות. אולי המנטאליות תעזור לו להבין את הצרכים שלנו יותר טוב במרקט הקטן שאנחנו. ואני אומר: בואו נגדל תירס! כמצוות האל! רק נגיד ש"נייט החדש" ניצח שמות כמו דייב יגר [לשעבר מאמן כספי בסקרמנטו; על פי דיווחים לא הצליח להרשים את אנשי אינדיאנה], צ'אנסי בילאפס האגדי וכריס פינצ' עוזר מאמן בניו אורלינס, שהתראיינו בשבועות האחרונים לעמדת המאמן באינדיאנה גם הם.

הגם שעמדת המאמן היתה צורך חשוב לתת עליו מענה, המינוי הוא קצת פחות דרמטי לדעתי, בתמונה הרחבה, בהשוואה לעזיבה שלא מדברים עליה כלל, של סגן הנשיא לענייני כדורסל, פיטר דינבידי [אין קשר לספנסר], שנחשב "גורו" לענייני תקרת שכר וממקורבי לארי בירד, שסיים בימים האחרונים את תפקידו במועדון אחרי עשור וחצי. לא ברור מה הוביל לעזיבה, בכל זאת מדובר בבחור שגדל באינדיאנה וחי בה רוב חייו. אולי זה מקצוענית נטו אחרי שבשנים האחרונות היה מחוזר ע"י כמה וכמה קבוצות בכירות, כמו מילוואקי, לתפקיד ג'נרל מנג'ר או מעל זה, ופשוט החליט שזה הזמן לחפש את עצמו במקום אחר. כעת הוא יוצא לדרך חדשה ויהיה מס' 2 בפילדלפיה המאכזבת, עם פוטנציאל לרשת את אלטון ברנד שנמצא על ה'הוט סיט', בקבוצה שבה בהחלט תהיה לו עבודה הקי....באתי להגיד הקיץ, קיץ כבר לא יהיה. התכוונתי אוף-סיזן הזה, כאשר הקבוצה מחפשת פתרון לחוזים הגדולים שלקחה על עצמה, שלא מביאים אותה לשום מקום.

זהו, מה יש עוד לדבר. אה, כן. טי ג'יי ליף נבחר לא-מכבר ע"י "בליצ'ר ריפורט" לאחד מחמשת פוטנציאלי ה'באסט' הכי גדולים בליגה, לצד כמה שמות מהניקס. לא יכול לחכות לעונה הבאה!

Rapgamer

Well-known member
ממשיכים בטרנד של לאסוף עוזרי מאמן של המאמנים הכי נחשבים בליגה. אחרי שכל העוזרים של פופוביץ' קיבלו ג'ובים, עכשיו הגיע תורם של העוזרים של נרס.
שיהיה לאינדיאנה בהצלחה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סטן ואן גאנדי מונה למאמן הפליקנס
קיבל חוזה לארבע עונות

מעניין

סטן ואן גאנדי מונה למאמן הפליקנס
קיבל חוזה לארבע עונות

מעניין
לא מבין את זה, לא ראינו מואן גנדי משהו שאומר שהוא יכול להכין את החבורה הזו כמו שצריך - יש שם כבר די הרבה פוטנציאל צעיר, אני לא חושב שואן גנדי יידע איך לקדם אותו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מבין את זה, לא ראינו מואן גנדי משהו שאומר שהוא יכול להכין את החבורה הזו כמו שצריך - יש שם כבר די הרבה פוטנציאל צעיר, אני לא חושב שואן גנדי יידע איך לקדם אותו.
נכון
לא יודע מה קרם להם לחשוב שזאת הבחירה הנכונה אבל איכשהו יש לי תחושה שדי מהר נגלה שהם צדקו.

Rapgamer

Well-known member
אני לא ממש הבנתי את מקור ההתנגדות לואן גנדי. במה הוא פחות טוב מאופציות אחרות שהיוי על השולחן?

בתור התחלה על השולחן יש הרבה אופציות, אנחנו מכירים מעט מאד מהמאמנים שפעילים בליגה ובמכללות ומעוזרי המאמנים. לדעתי להביא מאמן כל כך אולד פאשן בפרט אחרי השנים בדטרויט זה צעד חסר מעוף.

Rapgamer

Well-known member
בתור התחלה על השולחן יש הרבה אופציות, אנחנו מכירים מעט מאד מהמאמנים שפעילים בליגה ובמכללות ומעוזרי המאמנים. לדעתי להביא מאמן כל כך אולד פאשן בפרט אחרי השנים בדטרויט זה צעד חסר מעוף.
יש אופציות כמעט אינסופיות אבל הכמות לאו דוקא מצביעה על האיכות. אני התרשמתי ששני החסרונות הכי גדולים של הפליקנס הם תיאום הגנתי ורמת מאמץ, מה גם שואן גנדי הוא לא איזה רס"ר מקובע שינסה להחזיר את הכדורסל 20 שנה אחורה.

למעלה