מאמי

dimfo

New member
מאמי

תוך כדי שיטוט חסר מטרה בחנות דיסקים ליד ביתי נתקלתי בדיסק הזה. שמעתי ביקורות חמות, מה אתם אומרים, איך הוא? שווה קניה?

exit_from_here

New member
בלי להתבלבל-לקנות ולשים במערכת.

בהנחה שאתה מתכוון לאופרת הרוק מ87'

אנהלה

New member
אני הייתי לא מזמן בהופעה האחרונה... שירים ענקיים, ביצועים מעולים של אורית שחף האגדית, ערן צור ואריה מוסקונה שתתפלאו אבל יש לו את זה בענק! בקיצור אני שמעתי גם את הדיסק של ההופעה הראשונה מ87' ויותר אהבתי את הגרסא המחודשת ב87' הופיעו נורית גלרון ואהוד בנאי בכל אופן מומלץ בחום!

exit_from_here

New member
כמה דברים ../images/Emo26.gif

אין בכלל מה להשוות,87' הרבה יותר רגש בשירים חוצמזה שהיו נגנים מעולים,אלפנט,סמטנה,בנאי,ז'אן ז'אק גולדברג... חוץ מזה שהיה את מזי כהן ולא נורית גלרון... אבל אני משער שזה ענין של טעם,ברור שהיום מעדיפים את אורית שחף,למרות שאני מעדיף בהרבה את הגרסה המקורית. ואגב,אריה מוסקונה הופיע בגרסה הראשונה.

rotemosh101

New member
אין כמו מזי כהן ... אני ממליצה

מאוד אהבתי את הדיסק
ובכללית מזי כהן היא האגדה היא יותר טובה בהרבה מאורית שחף... מזי כהן עליה נכתב מאמי ואני יותר אהבתי תגרסה שלה הרבה הרבה יותר...

אנהלה

New member
מצטערת! טעות סופר חמורה שלי בקשר לנורית גלרון ותתפלא אבל זאת לא אורית שחף שעושה לי את זה, ממש לא! אלא ערן צור!!!! אני לא מעריצה שרופה של היהודים ואני אוהבת רק כמה שירים שלהם, לא יותר... ובקשר לזה, זה עניין של טעם וזה לא בגלל שזה ישן שאני מעדיפה את הגרסא החדשה, פשוט לא יודעת, אני יותר אוהבת אותה...

exit_from_here

New member
ערן צור הוא במקום בנאי שם נכון?

בתור התחלה אני רק רוצה להגיד שהם שני יוצרים שונים ולהשוות בינהם זה דבר לא כל כך אפשרי אבל חפיף. אני לא חושב שערן צור יכול כמה שיהיה אומן מוצלח לתת את הרגש והדגש הנכונים ל"שדות האדומים" וכו', זה שירים שגם נכתבו בחלקם שידעו שבנאי ישיר איתם וגם,אהוד יודע להכניס משהו בשיר שגורם יחד עם "כל הנחלים" של מזי כהן ליצור סוף מרגש שאני אישית חושב שצריך להכניס לפחות שיר אחד ממנו לטקסי זיכרון. מה גם שאלפנט+סמטנה+ז'אן זאק גולדברג+שפי ישי+בנאי,כל פעם ששניים או יותר מהם נפגשו-יצא משהו מעולה.

אנהלה

New member
בוא נסכים שלא להסכים חחח אוקי אז לפי דעתי שני הגרסאות באמת טובות אני פשוט התחברתי יותר לחדשה ואני ממש לא יודעת למה לא בגלל אורית שחף זה בטוח אין לי שום דבר נגדה ממש לא אבל זה לא זה...

לא הייתי בהופעה המחודשת אבל

שעתי הרבה מאוד פעמים את הדיסק והוא ממש אחלה דיסק - מומלץ לקנות!

Chloe

New member
אז יש דיסק גם לישן וגם לחדש?

סליחה אני קולטת לאט

למעלה