מאמי

נוב 01

New member
מאמי

מי שהיה כבר (אני הולך החודש מתישהו בטוח...) איך ההצגה. ואני מבקש הסבר בקשר למה היא (אורית-מאמי) הופכת בשלב מאוחר של ההצגה כשאומרים "מכונת מלחמה" או "מטיפה למלחמת שחרור" מה זה?! אני לא מבין למה מתכוונים... וגם אם אפשר להיכנס לפרטי פרטים בסצינת האונס, עד כמה רחוק הולכים עם זה. תודה אחים

PurpleGoat

New member
מאמי יא מאמי

אוקי.. דבר ראשון- הצגה מ-צ-ו-י-י-נ-ת! =) גם אותי זה בלבל כשקראתי "מכונת מלחמה" בתקציר... היא בעצם הופכת למין היטלר קטן כזה... (את אלה צריך להרוג,וגם את אלה, ואת אלה, יאללה למלחמה!!"), בקיצור.. פוליטיקאית בטוק-שואו... עכשיו, בקשר לאונס.. לא נראה לי שהבנת את המונח "אופרת רוק", זה לא כמו בהצגה רגילה, שיש שחקנים לכל דבר וזה.. אין שם שבעה פלסטינאים, את זה אני יכולה להגיד לך.. והאונס.. תשמע, אם חיפשת לראות את אורית בעירום או משהו.. תשאר בבית הסצנה מאוד חזקה, אבל (מן הסתם!) לא מראים שומדבר במפורש, אני אפסיק להסביר, וכדאי לך גם להפסיק לשאול שאלות על מאמי, כי זה יהרוס לך את ההפתעה (וזה בהחלט מפתיע) =) מיכל, לא אח =)

בנדיטוס

New member
מה את עושה צחוק???????!!!!!!!

חברים שלי ראו את ההצגה והם אמרו לי בקטע של האונס היא בחזייה. חוץ מזה למה את מתכוונת סצינה חזקה עם לא רואים שדיים וכלום?!

האמ האמ *מתלהבת*

אותי
מכניסים-מתי שבא לי
כמה פעמים שבא לי
ולאיפה שבא לי
והכל בחינםםם
אבלל לא בא לי ממש ללכת
אבל אני הולכת שבוע הבאא
כן כן פרוטקציותת
חח סתם פשוט מישו מהשפחה שלי שחקן שם ואני נכנסת לכל ההצגותת!!! ואז למאחורי הקלעיםםם
ומדברת עם השחקניםםם (אויש אני נזכרת בזמנים טובים
) וזה מהשפחה שלי אמר לי שאורית (
) מתה עליוו!!וויפיי!נדבר איתהה
חח לוב יו

למעלה