"מאמי" ברשת ג'

Dark chocolate

New member
עוד לא שמעתי אותו../images/Emo7.gif../images/Emo144.gif

נדמה לי שאני היחידה שעוד לא שמעה את השיר הזה..למי שיש את השיר שיצור איתי קשר בבקשה

Dark chocolate

New member
עכשיו שמעתי את השיר:]

אפשר דקה? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ממש ממש אהבתי!
בתחילת השיר היה נראה לי שה"מאמי" הזה סתם תקוע שם, אבל אח"כ הבנתי שזה בעצם מה שעושה את השיר - הניגודיות.. הגיון הזה בין השפה העממית לבין השפה המליצית
אם היו מחליפים את "מאמי" ב"אהובי" אז זה היה סתם עוד שיר שסופו להיטחן בגלגל"צ עד שיגיע למצעד השירים המאוסים.. אבל כשיש את "מאמי", אז זה לא יהיה סתם עוד שיר שסופו להיטחן בגלגל"צ עד שיגיע למצעד השירים המאוסים, אלא שיר של מירי מסיקה שיטחן בגלגל"צ ויגיע למצעד השירים המאוסים! לסיכום - אהבתי.

Nimrod121

New member
שמכתי את השיר.

ראשית, אני רוצה לפצוח בתודה ענקית לרינת המאמי. עכשיו ברצוני לעבור לעיקרי השיר עצמו- אני אישית אהבתי מאוד את הביצוע שמירי מעניקה לשיר הנפלא הזה. מירי, מצליחה להגיע לטונים גבוהים מבחינת השירה. הביצוע "מרגיש" חם, כל-כך מיוחד ומרגש. בכלל, כל המכלול של השיר הזה גורם לאיזשהי תערובת של רגשות- מצד אחד ה"מאמי" הזה נשמע כמרוכך ומתוק (על אף שזהו הכינוי של מירי לאהובה. אבל לי תמיד "מאמי" נשמע כדבר טוב ומתוק. אבל בשיר הזה זו רק פנייה אל האהוב שלה), אבל שאר הנאמר די נוֹגְה ודכאוני. לדעתי זה שיר מקסים, שעשוי טוב- כתוב, מולחן ומבוצע היטב! רק לשם הבהרה, כפי שבוודאי הצלחתם להסיק אני מאוד נהנתי והוקסמתי מהשיר. אהבתי אותו ואני מקווה שהוא יכנס למצעד של "גלגל"צ" ולשאר המצעדים החשובים. יחד עם זאת, רציתי לדעת מיהו זה שמלווה את מירי בפזמון (קולות רקע). זה אורי זך או איתי פרל?

Nimrod121

New member
ואני גם מסכים עם מיכל

Dark chocolate, שיש ניגודיות בין "מאמי" לשפה הגבוהה בשאר חלקי השיר ושבאמת נעשת כאן איזושהי הפרדה. זה מתבטא בשיר וזה ממש יפה. זהו, רק רציתי להוסיף את זה

ady18

Well-known member
אממ

תודה רבה לרינת עוד לא החלטתי אם אני אוהבת או לא ביינתים סביר בשמיעות הראשונות אבל המאמי קצת מפריע וזה חלק מהבעיה שקצת להתרגל לשיר

למעלה