מאמינם לך מצנע?!

eviv

New member
המסמך הרישמי נחשף לא דיעה

המסמך שהראה שמתנהלת חקירה נגד אריאל שרון בגין 1,500,000$ ובנוסף המיליונר שהלהלווא את הכסף הודה בזה וחוצ מזה נעמי בלומנטל גם לא נמצאה אשמה עדיין ופוטרה היא בכלל פוטרה לפני שהואשמה...

הוגש כתב אישום?

ולגבי נעמי בלומנטל מקור בכיר בליכוד הודיע לי מזמן ששרון רוצה להדיח אותה ורץ חיפש תירוץ. כהנא צדק

Zack DA

New member
בחייך

זו חקירה בת יותר משנתיים ! שלא יספרו סיפורים, זו תעמולת בחירות !

eviv

New member
האמת זה יותר משנתיים

אני לא יודע מאיזו סיבה מישהו הדליף את זה עכשיו אבל אתה שוכח להתייחס לעצם השחיתות ואתה עוסק במקום מי הדליף אני חושב שזה דיי חשוב לדעת מי הוא ראש הממשלה הנוכחי וראש הממשלה שרץ לתפקיד זה בפעם השניה אתה לא חושב שאמינות משחקת חזק בבחירת תפקיד ראש הממשלה?

../images/Emo11.gif תגובה רשמית מלשכתו שר אדוני השר

ומצנע ממש אמין........ בדיחת המילניום ההההההההייייייייייי
שמוק

eviv

New member
לכן אני גם לא תומך בעבודה...

יש לנו מרצ לעשות

פריפטס

New member
במקרה של מרצ זה כן

פשוט כי מרצ הציעה חוקים שרוב האנשים (ואני חושב שגם אתה) יסכימו שהם טובים. בדוק בעצמך באתר של מרצ אילו חוקים היא הציעה.

Zack DA

New member
אתה לא יודע מאיזו סיבה ?

לבחירות אין קשר לכך ? אל תהיה תמים...

eviv

New member
סיבה למה?

שהמסמך התגלה? סביר להניח שכן ששרון נחקר בקשר לפרשה? בכלל לא הפרשה כבר שנתיים נחקרת היא לא התחילה עכשיו לפני הבחירות

Zack DA

New member
אם החקירה לא הסתיימה בהגשת

כתבי אישום נגד המעורבים סימן שהיא כנראה חסרת הוכחות ולא ברורה. ולכן כל הפרסומים הם למטרות פוליטיות בלבד. תמיד יש חשדות נגד פוליטיקאים, כי הם בעמדות כוח. לפעמים יש חשדות גם נגד אישים נקיים לחלוטין מכל אקט פלילי.

eviv

New member
סתם בשביל ההשוואה../images/Emo70.gif

קודם כל גם בלומנטל פוטרה בעת חקירתה עוד לפני שהוגש כתב אישום המנסה להאשים אותה בעברות שיוחסו לה ושנית זה לא ששרון אמר "לא עשיתי זאת" הוא דגל בזה: "לא שמעתי" "לא ידעתי" מה שפורסם זה עובדות ולא שקרים אם היו מפורסמים שקרים זה היה לא חוקי והליכוד היה צריך להגיש תביעה על הוצאת דיבה אם לא עשה זאת כנראה שאמת בדברים פורסמו חשדות ועובדות שנמצאו גם אצל מצנע וגם אצל שרון חוץ מזה שהעשיר שממנו קיבל הלוואה אישר שנתן כסף לשרון

../images/Emo11.gif תגובה רשמית מלשכתו של אדוני השר

כפי שכבר פירסמתי בעבר, רה"מ מר אריאל שרון רצה לפטר את הגב´ נעמי בלומנטל מזמן, אך הוא לא מצא סיבה שתהיה מקובלת תעל חברי הליכוד

למעלה