מאמינם לך מצנע?!

מאמינם לך מצנע?!

איך מפלגת העבודה תצא מהפלונטר שהיא הכניסה את עצמה אליו? ואיך הם יעמדו מול ציבור הבוחרים שלהם לאחר שהם לא יעמדו במילתם וכן היכנסו לממשלת אחדות בראשות אריאל שרון? שהרי כבר מתחילת מערכת הבחירות הזו הסקרים מנבאים ניצחון לליכוד.

Zack DA

New member
ציבור בוחרים ? מפלגת העבודה ?

באותו המשפט ?
נראה לי שזה פלונטר מתמשך. הם נכנסו אליו לפני זמן רב ולא יצאו ממנו עוד זמן רב.

ציבור בוחרים?

אל תגיד את זה! אתה מעליב פה ציבור שלם! "ציבור הבוחרים של מצנע"? תגיד המנקות של בית מפלגת העבודה, תגיד המזכירות של מצנע מעיריית חיפה, תגיד תושבי חיפה שרוצים לראות אותו מחוץ ללשכת ראש העיר, תגיד ועדת המעקב של ערביי ישראל, תגיד אורי אבנרי, תגיד ענת גוב, תגיד מוחמד בכרי, אבל אל תגיד ציבור בוחרים!!!!!!!!!! נכתב ברוח הומוריסטית וטובה, נא לא לקחת שום דבר ללב, לריאות ולוורידים.

פריפטס

New member
לא ידעתי

שהמנקות של בית מפלגת העבודה, המזכירות של מצנע מעיריית חיפה, תושבי חיפה, ועדת המעקב של ערביי ישראל, אורי אבנרי, ענת גוב ומוחמד בכרי מהווים ביחד 20 מנדטים...

Zack DA

New member
אתה לא יודע כמה מינויים חסרי

...טעם יש בעיריית חיפה. ועכשיו, כשמצנע השתלט זמנית על מפלגת העבודה - הוא בטח סיפק עבודה לאלפיים מובטלות בתור מנקות. אפשר לגרד ככה 16-15 מנדטים את החמישה הנוספים הוא משיג באמצעות זיופים

פריפטס

New member
זיופים?

מצטער, שחיתות זה רק בימין. טוב נו, אז מפלגת העבודה לא 100% נקייה משחיתות אבל מה שהולך בליכוד כבר יצא מכלל שליטה, אז נא לא להאשים את מפלגת העבודה בזיופים.

eviv

New member
צודק ולא צודק

אני לא חושב שהשחיתות בעבודה צריכה לבוא כתשובה של הליכוד אבל השחיתות בעבודה גם רעה וצריך להתייחס אילה גם אני מאשים גם את מפלגת העבודה וגם את הליכוד ושרון בפרט שקיבל לא כחוק מיליון וחצי דולאר שזה בקירוב:7,050,000 ש"ח

Zack DA

New member
זה לא הוכח בבית משפט

אל תאמין לכל מה שכתוב בעיתון, ועוד כשזה מופיע שבועיים לפני בחירות.

eviv

New member
הנאצים צדקו !!!

דיי עם כהנה צדק כהנה האמין ברצח ערבים והנאצים האמינו ברצח היהודים אם אתם רוצים למחוק את ההודעה שלי ובצדק, מחקו גם את שלו

יפה ונאה

אין צורך למחוק את הודעתך. היא מראה יפה יפה לאילו מחוזות אתה נגרר כשדוחקים אותך לפינה. פרצופו של השמאל במערומיו.

eviv

New member
דחקו אותי לפינה?

לא בידיוק דחקו אותי לפינה אבל מחישוב התוצאות שבאות למעשה יצא שעדיף לנהוג כך כי: פעם קודמת שסתם ביקשתי למחוק את כהנה צדק לא התייחסו לבקשה שלי אולי הפעם היתייחסו ביתר רצינות נגררתי למחוזות? מה מוות לערבים מותר ומוות ליהודים אסור? האם גם אתה נדבקת בגזענות?

Zack DA

New member
אני תמיד מתייחס לדעתך

אל תפגע, אני מסוג האנשים שנותנים לחופש הביטוי עודף קרדיט.

פשוט גדול הדור

אספתי עבורך את שני החוקים היחידים שכהנא ניסה להעביר בזמן כהונתו בכנסת. אמור לי מה דעתך.

אני מכיר את החוקים שלו

ואני רוצה להזכיר לך שכהונתו לא היתה ארוכה ודבר שני, איני נכנס לאתרים כאלה כי הכל שקר, ואני לא נכנסתי וגם לא אכנס

למעלה