מאמינים שייתכן?

מאמינים שייתכן?

חשבתי שמצב ה"ערנות" המינית שלי מצויין. מרגישה תמיד בכוננות מתמדת. בגירוי כמעט קבוע. ובכל זאת- המספר הזה הגיוני? מאות???!!!

קראתי, אני המומה בדיוק כמוך...

בטח הם לא שאלו בסקר: ישראליות,פולניות,הונגריות ורומניות. אני בספק לגביי הכמות אלא אם מדובר : באמריקאיות,שוודיות ואיטלקיות. <אצלי השיא עדיין עומד על מולטי של 13..
.מנסה נואשות לשבור אותו>

אבל נראה לי שהם בכלל התכוונו

רק לפוטנציאל :) כלומר, ל"זן של נשים" שתיאורטית יכולות לגמור במשך יממה אחת ה- מ-ו- ן פעמים. אני בכלל לא מכירה יותר מ-4 בסשן אחד. אבל אפ היו כמה ארועים יומיים ייתכן שהייתי חווה בכיף... נאמר.... עד... 20. יש למה לקוות. הבעייה שלגברים נשבר די מהר. לא מאמינה שיימצא המתמיד ליום אחד שלם. בשביל זה צריך גברים בשרשרת... לא????

בשביל זה צריך טוסטר ו ג-ב-ר....

טוסטרים יש מלאי.......גברים זו בעיה. גם הם מגיעים עם אינסטרומנציה בכמה ואריאציות לרוב הם לא "פעילים"
... להבדיל מהטוסטר
!!!

מה יש לך עם טוסטרים היום? אם כבר..

עדיף מכשיר לאספרסו. גם חום גם נוזלים גם קצף גם יש לו סקס אפיל. וכשהוא גומר- משמיע קולות מגרים כאלה תסססססססססססססס.........

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

קרעת לי תחצוצרות מרוב צחוק... מעניין אמממממממממממ ומכשיר האספרסו שלי סתם יושב לו על השיש... רעיון..

לורן29

New member
הכי מגניב זה בלנדר ידני

אבל את האסוסיאציות אשאיר לדמיונכן

חיבוקון

New member
שמעתי על זה, אולי חלומות של כל גבר

אבל לחרמניות זה אסון, תארי לך שבכל רגע ב 24 שעות היית דורשת זין, התפקוד שלך היה יורד, היית מציקה לגברים סביבך, לא היית יכולה לשמור על מסגרת אחת (כי היית הורגת אותם בשרשרת) כל הזמן רטובה, מה שאומר החלקה תמידית בבית, שבירת עצמות, אישפוזים. הקיצר, לא מאחל לאף אחת (שאני לא מכיר)

למעלה