מאמינים עליך מצנע!

רפי2002

New member
הייתי מביא לך קישורים

לכל כתבות השחיתות על הליכוד..... אני פשוט קצת עסוק, אין לי זמן ללקט כ´´כ הרבה קישורים.... סורי!

EverMan

New member
יש הסבר בנוגע לזה בשרשור אחר.

בקיצור זה אידיוטי. כי התורמים לקרן בוחרים לאיפה להשקיע את הכסף. לא היו"ר של הקרן (מצנע). לכן הם תרמו וגם קבעו לאיפה זה ילך. ושאדם תורם 1.25 מיליארד שקל - ברור שראש העיר יסייע לו לתרום עוד. מצנע לא אמור ולא ידע מאיפה בא הכסף. הוא קיבל כסף - הוא אמר תודה בתור ראש עיר. ותם הסיפור. זה לחפש בנרות. עוד מעט יאשימו את מצנע שהוא מחטט באף ביום שבת ! לכלא ! ומיד ! דיי עם השטויות.

yakul

New member
12 בניינים לעומת 4 שהותרו?!

למה אני בתור תושב חיפה צריך שאיכות החיים שלי תרד לשפכים בגלל המאפיונר הקטן הזה? חריגות בנייה מפה ועד החוף... גם אצלנו בשכונה רצו לבנות אנטנה סלולרית באמצע השכונה, אבל נלחמנו אז העיפו אותה. אני בטוח שהכל בסוף מתקשר למצנע, היו כל כך הרבה שחיטויות וחריגות בתחום הבנייה בחיפה, ומצנע הוא האחראי על וועדת הבנייה בחיפה.

EverMan

New member
המשקיע בוחר לאן הכסף מוזרם

והוא בחר להשקיע את זה בבניין הבניינים הללו. אתה בתור אזרח חיפה , מסרב לקבל השקעה של 1.25 מיליארד דולר בעיר ?! וסבבה- רצו לבנות אנטנה - נלחמתם להעיפה - מצויין ! מכובד מאוד. אבל עכשיו זה יעבור למקום אחר וגם בו יהיו תושבים - זו ברירה מחדל. אל תחפש בנרות ובאבק שטויות. תדבר על דרך.

yakul

New member
אני מסרב שמשקיעים יעברו על החוק,

ובחסות מצנע. ישנם חוקים, וחלק מהחוקים האלו הוא בכדי למנוע משטרים אפלים ומאפיות. לא מעניין אותי כמה ירצו להשקיע, אם יש בדבר עבירה על החוק אז זה יותר גרוע מאשר לא ישקיעו בכלל. מעניין שהשחיטויות בליכוד זה לא שטויות בעינייך ובעיני התשדירים של העבודה. דרך? על איזה מבין הדרכים של העבודה אתה מתייחס? זאת של מצנע? או זאת של פוהאד? מצנע לא שולט במפלגה שלו, היה ח"כ מהעבודה שאמר בטלוויזיה שמה שמצנע אמר על לא לשבת עם הליכוד בממשלה זה לא נחשב בעיניו. מצנע זאף עליו אחר כך, אבל זה רק מראה באיזה אנרכיה מפלגת העבודה נמצאת.

EverMan

New member
המשקיעים לא עברו על החוק בחסותו.

הם עברו על החוק ותרמו את הכסף. מצנע לא קשור לזה כלל. התפקיד היחיד של מצנע פה - זה שהוא קיבל את הכסף של התרומה והשקיע אותו. תבין - אלו אנשים עשירים שבין כה וכה תורמים. זה לא היה לטובתו האישית ולא למען מטרה נלוזה אחרת. וגם הדרך של מצנע , וגם של פואד הם אותה הדרך. רק שהליכוד מעדיף להציג את מצנע כמו שמאלן סהרורי ואת פואד כמישהו שאמור להיות אצלהם. היו"ר לא אמור לשלוט במפלגה שלו , הוא אמור לייצג אותה. ואף על פי כן : עובדה שהוא שולט - הוא גרר את כל ה35 מקומות הראשונים לשבת על השולחן ולהכריז שהם לא יצטרפו לא ?

למעלה