"מאמינים בך מצנע"

Zack DA

New member
אגב, אני לא מאשים את פואד וברק

מצנע סחב את העבודה כל כך רחוק מהדיעות והמצע שלה, שהסכינאות היא מתבקשת. גם ככה אין למצנע שום סיכוי להבחר לראשות הממשלה.

eviv

New member
אני חושב שההפך הוא הנכון

פואד הוא זה שסחב את העבודה אני מציע שתראה מה היתה הדעה בעבודה אצל רבין ומה היה לאחר מכן

Zack DA

New member
סקרים מוכיחים שאתה טועה

סקרים הראו שמתפקדי העבודה הם עם פואד, אך לא סובלים את האישיות שלו ומצביעים נגדו הצבעת מחאה.

eviv

New member
העניין זה לא מי בעדו

אלה מי סחב את העבודה לדעה שלה היום האם זה פואד שבתקופתו העבודה היוותה שמאל מתון ומצנע החזיר אותה לאמונה הרגילה שלה או האם מצנע משך אותה שמאלה חזק התשובה היא שמצנע רק החזיר אותה לאידיולוגיה שלה בתק´ רבין ופואד רק החליף את האידיולוגיה של מפלגתו כדי לשבת בממשלה

Zack DA

New member
לא מסכים עם דבריך

רבין היה בדעותיו יותר ימינה מפואד. פואד לקח את העבדוה שמאלה ואני חושב שעל זה רוב פעילי העבודה יסכימו איתי. מצנע לוקח את העבודה למקומות שרבין היה מתהפך בקברו אם היה יודע עליהם.

eviv

New member
ואני בודק אם אתה יודע שרבין

חתם עם ערפאת על הסכם אוסלו

Zack DA

New member
זו דוגמה טובה לכך ש

המצביא הדגול ביותר יכול להפוך למדינאי לא מוצלח. כוונתו של רבין באוסלו הייתה טובה אך הביצוע כושל. רבין היה מבטל כליל את אוסלו אם המצב היה מתקרב למה שהוא היום.

eviv

New member
זו גם דעת מרצ

הדעה שלי ושל מרצ הינה שהרעיון והדרך של הסכם אוסלו נכונות אבל הביצוע לא היה טוב ולא תוכנן כראוי ולכן למדנו מהטעויות ואנו רוצים להמשיך בדרכו

Zack DA

New member
לא התכוונתי בכך שאני בעד מדינה

פלשתינית אך העקרון לפיו יש לתת לפלשתינים לנהל את חייהם לבדם הוא מקובל עליי. ואיזה יופי שאנחנו מסכימים, האינך חושב ?

אתה בעד משטרה פלשתינאית?

זה חלק מניהול חייהם, לא? איזה יופי, נחזור לסיסמה "אל תיתנו להם רובים"... ממש לא ברור לי בעד מה אתה.

Zack DA

New member
לא מחמש

אלה מחליף מנשק שיכול לשמש נגדנו לנשק של שיטור פנימי.

Zack DA

New member
אגב מר"צ

עוד לא שמעתי הסבר סביר למה שריינתם מקום ריאלי לתומך סרבנות מובהק ברשימתכם.

אני חושב להפך...

למה מרצ כולה עוד לא תומכת בסירוב להשתתף בפשעי המלחמה של שרון?

Zack DA

New member
אני מקווה שאתה לא רציני

הדבר היחיד שעוד נשאר איכשהו במדינה הזו הוא שלטון החוק. עכשיו גם את זה אתה רוצה לקחת.

מצטער על ההשוואה:

אבל גם בשלטון הנאצי יכולת לומר שכל מה שנשאר זה שלטון החוק... הצרה היא שהחוק הזה היה החוק שהנאצים קבעו. מה שאני מנסה לומר, זה שכשהחוק איננו מוסרי לחלוטין, והוא בגדר פשעי מלחמה, אז זו פשוט חובה לעבור עליו. ניסיתי לשאול על כך את דוברי מרצ (דרך האתר של מרצ), והתשובה שקיבלתי ( עד כמה שאני זוכר) היתה שהם יתמכו בסרבנות אם למשל ממשלת ישראל תחליט למחוק ערים באמצעות הפצצות מהאויר. האם במקרה כזה אתה לא תתמוך בסרבנות?

למעלה