מאמינים בדו קיום?

מאמינים בדו קיום?

האם לדעתכם אפשרי שגבר ימשך לשני המינים? בעיקרון תמיד נמשכתי לנשים, לריח, לפנים המתוקות, לעור הצח, להתנהגות, אני אוהב להסתכל על נשים ברחוב ובים וכן עומד לי הרבה פעמים. הניסיון המיני עם נשים קצת בעייתי כי רוב הפעמים בגלל שאני בחור מאוד ביישן חברות שהיו לי היו כאילה שיזמו איתי אז לא ממש נמשכת אליהן ולמרות שהיה מאוד כיף להיות במיטה להתנשק להרגיש גוף של אישה בכל ההזדמנויות קרה שהיתה לי חרדת ביצוע ובסוף בגלל תסביכים אישיים נותקו הקשרים ולא באו לידי מימוש. מצד שני מאז שאני זוכר את עצמי גם הייתי מסתכל על פורנו ומידי פעם מתעניין באיברים של הגברים. אף פעם לא קרה שנמשכתי לגבר בסביבה שלי או לגוף גברי או לאישיות גברית אבל מידי פעם יוצא לי לפנטז על לעשות סקס כשיש עוד זין בסיפור. הבעיה היא שכבר המון זמן אני לא מצליח לממש את המשיכה שלי לנשים בגלל ביישנות יתר ותקופות של דיכאון ולכן אני מתחיל לתהות אם הבעיה עם נשים או הפחד מהן הוא כזה שמזין את עצמו מהחרדה, או שבכלל לא קיימת שם משיכה אמיתית. יצא לי להיות עם נערות ליווי כמה פעמים כי רציתי מאוד להתגבר על העניין של הסקס וברוב המקרים הן היו צריכות להתאמץ כדי שיעמוד לי אבל לאחר מכן אהבתי לפמפם. ובכל זאת אפילו זונות אני כבר לא רוצה להזמין כי אני עדיין מפחד מנשים. בקיצור אני מבולבל, אני יודע שמלהיב אותי המחשבה על זין למרות שלעולם לא חשתי שום משיכה לשום גבר או לשום דבר גברי. מצד שני אני מתרגש מסקסיות נשית אבל כל התעסקות עם זה מכניסה אותי לחרדות. מכירים אנשים שבאמת ובתמים נמשכים משיכה מינית לשני המינים?

דבר ראשון כן.

אני מכירה אנשים שבאמת ובתמים נמשכים משיכה מינית לשני המינים. האמת זה ניראה כאילו אתה מנסה לתרץ את חוסר ההצלחה שלך עם נשים לזה שאת ביישן..כשמהסתכלות ראשונות ושטחית על הכתוב זה ניראה שאתה פשוט לא נמשך אליהן. אני חושבת שהתנסות עם גבר די תפתור את הבעיה.... תתנסה..תבדוק את עצמך....אל תפחד מיזה... עוד תגלה משהו חדשץ. בהצלחה אילי לנצח.

SSAAMMEEYY

New member
שלום לך

קודם כל, ברוך הבא לפורום ביסקסואלים :) לגבי השאלה שלך, לגבי משיכה לשני המינים... אני יכול להגיד לך בוודאות. זה קיים. אני נמשך לשני המינים. ואני יודע את זה גם אחרי שהפסקתי לחשוב שיש משו רע בלהימשך לבנים. ועכשיו, כשאני שלם לגמרי עם המשיכה שלי לבנים, אני עדיין נמשך לנשים. ולגבי הביישנות. יכול להיות שזה בגלל המשיכה לבנים, יכול להיות שזה בגלל שלא הייה לך עדיין הרבה נסיון. יכול להיות שהפחדים נובעים בגלל חוסר הוודאות שלך לגבי המיניות שלך. ועוד הרבה סיבות שרק אתה יכול לדעת אותן. לדעתי, פשוט תתנסה. זה יפתור לך הרבה בעיות. גם עם גברים וגם עם נשים. אממ... לפי מה שאתה כותב, זה נראה שאתה לא בטוח אם אתה נמשך לבנים, או סתם לאיבר המין שלהם. אני יכול לספר לך שגם אני הרגשתי ככה בהתחלה. אבל אחרי שהשלמתי עם זה שאני נמשך לבנים, התחלתי להרגיש משיכה לבנים בסביבה שלי, לגוף גברי ואפילו לאישיות גברית. אני לא יכול לדעת למה אתה בדיוק נמשך ומה אה אמור לעשות. היחיד שיכול לדעת את כל זה, זה אתה. ואם אתה עדיין לא בטוח, אז תתנסה, תזרום, ובסוף תבין. שיהיה לך יום מקסים ^^

אתה מממש את המשיכה שלך לנשים?

אתה מספר שהשלמת לגמרי עם המשיכה לגברים ושאתה נהנה מיזה, השאלה אם אתה עושה אותם דברים גם עם נשים ונהנה מזה.

בן אדם לא צריך לעשות סקס כדי לדעת

ולהכיר את זהותו המינית. ידעתי כל הזמן מי אני עוד לפני שחשבתי בכלל על לשכב עם נשים.. אם יש משיכה לשניהם אתה בי ולא משנה מה תגיד או תאמר..

אני חושב שזאת קצת צביעות להחשיב את

עצמך בי ולא לעשות כלום עם בנות, ואפילו בלי ניסיון עבר ורצון לעשות

אתה לא ענייני בכלל אחי.

אם היית כזה, היה אולי טעם להמשיך בוויכוח.. איפה ראית שאין לו רצון להתנסות? אולי יש לו והוא ביישן? אולי אין לו ביטחון? מאיפה אתה אמור לדעת?? גם לי לא היה קל אבל אחרי הפעם הראשונה זה זורם כמו כל אחד. אל תשפוט אתה בכלל לא מכיר אותו

לא שופט אבל הוא בא בכזה ביטחון

מילא אתה חושב שאתה נמשך גם לבנות אז לך נסה את זה ותראה מה קורה, אבל לבוא בכזה ביטחון ולהגיד בפורום שאתה גם דו כשאתה בכלל לא יודע אם אתה נמשך לבנות, זה סתם מוריד מהאמינות של הבן אדם.

בעיני כל אחד שאומר שהוא דו

זה מכבד את עצמו ויש לכבד גם את הבן אדם עצמו. אין לזה סוף, גם עלי שהייתי עם מלא בנות ועדיין איתן מידי פעם אמרו שאני משקר ולא דו אבל וואט אבר זה הכי לא מזיז לי ת *** :)) חח

SSAAMMEEYY

New member
אני ישאל אותך שאלה.

כשהומוסקסואל, מגלה שהוא הומו. זה חייב להיות רק אחרי שהוא מקיים עם גברים יחסי מין וחדירה מלאה? לא. הוא פשוט יודע שהוא נמשך לבנים.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואיתי, לא שיש לי משהו אישי נגד הבחור איתו אתה מנהל תויכוח, אבל אתה לא חייב לאיש דין וחשבון וגם לא הסברים לגבי מי שאתה, לכן בפעם הבאה תגיד "בסדר" וזהו.. יודע כמה זה מעצבן שאנשים קובעים מי אתה

SSAAMMEEYY

New member
אתה צודק

זה באמת קצת מעצבן... אבל אני לא שופט אותו. יכול להיות שהוא מרגיש קשר כלשהו בינו לבין מה שכתבתי אולי בגלל זה הוא מחפש אצלי הוכחה מוצקה לעובדה שאני נמשך גם לבנות. אולי הוא לא בטוח בעצמו? הוא הרי לא מכיר אותי.... ועצם העובדה שהוא מנסה למצוא הוכחות כמו "חברה" ו "יחסי מין עם בת" מראה שהוא ממש לא בטוח בעצמו. ואני מדבר על משפטים כמו -"אתה שוכב עם נשים?" -"בהשואה אליך היו לי כמה חברות" שמראים שזו הדרך שלו לדעת משו בוודאות. ואני מעדיף להתעלם מאשר לענות לשורות כמו: -"ואפילו בלי ניסיון עבר ורצון לעשות" (מאיפה אתה יודע כלכך הרבה על הניסיון שלי?, ויותר מזה, איך החלטת שאין לי רצון??) יכולתי להזכיר את העובדה שיש הומוסקסואלים שחיים בהכחשה עם אישה וילדים והם משקרים לעצמם כל החיים והוכחות כמו "יחסי מין" ו "חברות" ממש לא מוגדרות (אצלי לפחות) כהוכחות. אבל הוא החליט שאני בכלל לא יודע למה אני נמשך ("אתה בכלל לא יודע אם אתה נמשך לבנות") למה? כי אין לי חברה? כי (עדיין) לא קיימתי יחסי מין עם בנות? וגם אם כן... זה הייה משנה משו? להיות ביסקסואל, זה לפעמים כרוך בהרבה אי וודאות. בגלל זה אני גם יכול קצת להבין אותו (למרות שהוא עדיין יכל לדבר בצורה קצת שונה) אבל אחרי הכל... מה שרציתי להגיד, זה שהויכוח הזה דווקא חשוב יותר מאשר לכתוב (כמו שאמרת) "בסדר" ולהמשיך הלאה כי דווקא פה, בפורום הזה, צריך תהסברים האלה.

ברור שצריך להסביר אבל זה קצת

מעיק כשקובעים עובדה מה אתה כן ומה אתה לא. לא חשוב.. בכל מקרה, אתה צודק כי אתה יכול להיות הומו טהור נשוי פלוס 4 ומוכחש עד צאת הנשמה, ומצד שני אתה יכול להיות דועם חבר וללא ניסיון עם נשים, אבל עדיין לדעת שהמשיכה קיימת.. זה לא סותר

למעלה