מאמינים בדו קיום?

מאמינים בדו קיום?

האם לדעתכם אפשרי שגבר ימשך לשני המינים? בעיקרון תמיד נמשכתי לנשים, לריח, לפנים המתוקות, לעור הצח, להתנהגות, אני אוהב להסתכל על נשים ברחוב ובים וכן עומד לי הרבה פעמים. הניסיון המיני עם נשים קצת בעייתי כי רוב הפעמים בגלל שאני בחור מאוד ביישן חברות שהיו לי היו כאילה שיזמו איתי אז לא ממש נמשכת אליהן ולמרות שהיה מאוד כיף להיות במיטה להתנשק להרגיש גוף של אישה בכל ההזדמנויות קרה שהיתה לי חרדת ביצוע ובסוף בגלל תסביכים אישיים נותקו הקשרים ולא באו לידי מימוש. מצד שני מאז שאני זוכר את עצמי גם הייתי מסתכל על פורנו ומידי פעם מתעניין באיברים של הגברים. אף פעם לא קרה שנמשכתי לגבר בסביבה שלי או לגוף גברי או לאישיות גברית אבל מידי פעם יוצא לי לפנטז על לעשות סקס כשיש עוד זין בסיפור. הבעיה היא שכבר המון זמן אני לא מצליח לממש את המשיכה שלי לנשים בגלל ביישנות יתר ותקופות של דיכאון ולכן אני מתחיל לתהות אם הבעיה עם נשים או הפחד מהן הוא כזה שמזין את עצמו מהחרדה, או שבכלל לא קיימת שם משיכה אמיתית. יצא לי להיות עם נערות ליווי כמה פעמים כי רציתי מאוד להתגבר על העניין של הסקס וברוב המקרים הן היו צריכות להתאמץ כדי שיעמוד לי אבל לאחר מכן אהבתי לפמפם. ובכל זאת אפילו זונות אני כבר לא רוצה להזמין כי אני עדיין מפחד מנשים. בקיצור אני מבולבל, אני יודע שמלהיב אותי המחשבה על זין למרות שלעולם לא חשתי שום משיכה לשום גבר או לשום דבר גברי. מצד שני אני מתרגש מסקסיות נשית אבל כל התעסקות עם זה מכניסה אותי לחרדות. מכירים אנשים שבאמת ובתמים נמשכים משיכה מינית לשני המינים?

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif כן, באמת ובתמים ../images/Emo3.gif

כמובן שזה לא 50-50 אבל יש שנמשכים לשני המינים... תברר בזמנך החופשי ואל תילחץ! (מילה מאח שלו: נערות ליווי
dude com'on!)

בתור בן אדם ביישן מאוד

החרדה שלי מנשים מתעצמת שבעתיים. ואני כמעט לא מסוגל לתפקד כשאני עם אישה. אני כבר לא יודע אם זה בגלל הפחד או שאולי אין משיכה.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif ממה אתה בדיוק מפחד../images/Emo35.gif

כי יש להן ציפורניים?
אממ.. אולי תיקח פרוזק נגד חרדות? אולי תלך לסקסולוגית שתכוון אותך? בכל מקרה אל תהיה לחוץ סתם מהעתיד. פשוט תזרום איתו. יהיה בסדר. אתה לא צריך בכוח חוויות מיניות אם אתה מרגיש לא מוכן לזה. אתה לא חייב לדעת מה אתה עכשיו. זה לא עובד ככה. כשיגיע הזמן - תדע. ועד אז תחיה את החיים הרגילים - בלי לחץ. סבבה
"וכשאומרים לי לעצום העיניים ולחפש בפנים עמוק כדי להביע משאלה אפשר הכי רחוק אני מביט בך, מביט בך וחוזר שככה נישאר"...

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif ../images/Emo201.gif

אממ אז אולי כדאי להגביר את המינון, או להחליף תרופה אם זה לא ממש עוזר? אני מניח שאתה גם בטיפול פסיכולוגי? תנסה לנצח את החרדות... זה לא פשוט אבל אפשרי. תחשוב באופן רציונלי - מה כבר יכול לקרות במקרה הכי גרוע? שים זין על כולם ואל תסתכל ממטר!!! "כולם אומרים דברים רעים על העתיד ואיכשהו הכל יהיה בסדר קצת יותר, פחות מדי, כמו תמיד. אני יודע שבסוף יימוג הצער, אולי. אולי מחר, אולי בעוד שנה הרוח ההודפת את השחר - בסוף עוד תשנה את כיוונה!"

כשאני הולך ברחוב ורואה אישה מושכת

אני מאוד רוצה את היכולת להתחיל איתה בלי שום פחד אבל הפחד תמיד גובר עליי לכן אני כבר לא יודע אם זה שאני לא מתחיל עם נשים זה בגלל שאני מפחד או שאני לא באמת נמשך אליהן.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gifאני עדיין לא מבין את מקור הפחד

מהלא מוכר? כי לגברים יש את אותו ציוד? כי עם נשים אתה מוכרח ליזום ולהיות ה"גבר" ואתה מפחד מההגדרה הזו? לא ברור. חבל.

כן בתור גבר אתה נמדד

נמדד בביצועים ובנתונים ובכלל חרדה אין לה הסבר לוגי זה פשוט רגש משתק

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif טוב, תגביר את המינון

או לחילופין תחליף תרופה בשילוב לטיפול פסיכולוגי... חבל שתחיה בעולם של חרדות כשאין סיבה ממשית לכך.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif והמאזין! ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

white star

New member
../images/Emo54.gif ממה שאתה מתאר

יש לך רצון, אבל אתה פוחד. חשבת אולי על טיפול של סרוגייט? (אישה שמנחה אותך במהלך הסקס) אגב, עם גברים אין לך את הפחד הזה ?

ניסיתי פעם עם גבר שהיה די מגעיל

ולא ממש היתה לי חרדה, אולי כי הוא היה יותר מפוחד ממני. כשאתה עם גבר אין לך ממה לפחד לבצע. יותר מזה לא ניסיתי אף פעם לא הרגשתי ממש צורך, גם עם נשים לא ניסיתי כבר המון זמן. כשאני מסתכל על פורנו בזמן האחרון יותר מענין אותי פורנו הומואי מנשים.

white star

New member
../images/Emo54.gif אולי כי כרגע

אתה מתחבר יותר לצד ההומואי שלך. אולי כדאי לך לנסות להכיר מישהו, אבל לא כסטוץ. נראה שזה הדבר העיקרי שעשה את זה מגעיל.

סבבה אז אני מתחבר לצד ההומואי

לא דחוף לי כרגע לברר על זה יותר מידי. יותר מעניין אותי אם יש משיכה לנשים או לא

GrimBoy

New member
היי...

אנ'לא סגור על זה שהמשמעות של דו קיום היא הביטוי הנכון למה שאתה מתאר כאן... לא ציינת בן כמה אתה? (או שפספתי וכן ציינת)...

GrimBoy

New member
זה לא נשמע קל במיוחד...

אתה בטח אוכל סרטים. להבדיל מהמתלבטים הרגילים שבאים לפורום הזה נראה שאתה באמת "בודק את השטח". אני מניח שלהגיד לך שאתה צריך להירגע כי המצב עדיין לא קריטי בגילך יהיה רלוונטי... בכל זאת, אף אחד לא מצפה שתתחתן בזמן הקרוב... קח צעד אחורה ותנסה להיות קצת יותר אופטימי וקצת פחות נלחץ. אם אתה צריך להמשיך להתנסות ולחקור תעשה את זה תוך כנות עם עצמך שלא משנה מה תיהיה התוצאה והמסקנה בסוף, אתה תיהיה שלם איתה. בהצלחה!

orrr18

New member
לא סגור על זה...

אני לא יודע להגיד לך בוודאות אם באמת ובתמים יש חיה כזאת שנקראת "דו מיני". כל אחד עם ראש פתוח מספיק יכול לקיים יחסי מין גם עם גברים וגם עם נשים... (טוב אולי לא כל אחד, כי אם אני אראה פות חשוף לידי לדוגמא סביר להניח שאני אתפחלץ...), אבל ברמת העיקרון, בצורה כזאת או אחרת, כל אחד יכול להגיע לסיפוק מסקס משני המינים, אבל זה יהיה מאולץ... כי לא כולם נמשכים לזה באופן טבעי... אבל נטייה מינית היא הרבה מעבר למשיכה פיזית למטרות סקס... ופה נכנס הקטע של הספק אצלי... רגשות לשני המינים לא יוכלו לעולם להיות זהים.. כל אחד יודע מה הוא אוהב יותר ולמה הוא נמשך יותר... למען האמת, כשהייתי צעיר יותר (אל תצחקו! 21 זה כבר רגל בקבר
), הייתי יותר סקפטי לגבי ההגדרה של דו מיני... היום אני כבר יותר מקבל את זה שיש חיה כזאת... אם אתה לא סגור על עצמך אתה צריך לבדוק את זה... ואם אתה ביישן בטירוף ולא מצליח להגיע למצבים או לתפקוד נכון, אתה צריך ללמוד להתגבר על זה, אם לא בכוחות עצמך, אז בטיפול אצל סקסולוג או פסיכולוג או זאולוג (או כל דבר שיש בו לוג בסוף
) בהצלחה!

../images/Emo88.gifלי נראה

שאתה כרגע בתקופה של 'סרטים' שלא קשורים לזהות מינית אלא לחרדה מסויימת שיש לך והחרדה הזאת גורמת לך לחשוב אולי אתה לא סגור על נטיה מינית ומכניסה אותך לבלבלות. הרמה העקרונית ודאי שקיימים ביסקסואלים ויש בהחלט חיה כזאת אבל רבים מהאנשים שמגדירים עצמם ביסקסואלים עושים זאת מתוך העובדה שקשה להם לקבל את זה שהם הומואים. אני מאמין שאצלך זה לא ככה ואתה יותר לכיוון הסטרייט עם בעיות שצריך לפתור ואני מניח שאתה עושה מנסה ותוהה כדי לפתור אותן בהצלחה

למעלה