מאמין בכם!!!!

מאמין בכם!!!!

שלום שלום לכולםםםםםםםםםםםםםם מה קורה?...מה חדש?..איך בית ספר?... להגיד את האמת מבלי לצאת חנון אני כן מתגעגע לבית ספר,למסגרת הלא מוגדרת הזאת! טוב אז ככה בעקבות תחילתם של דיבורים חוזרים ונישנים על האלבום השני וחיפוש חומרים (שירים) ועקב זה שראיתי שהרבה מתעניינים בתחום הכתיבה עלה לי רעיון גדול לפתוח בפורום "תחרות שירים" אני מאמין שיש כאן הרבה כישרונות כתיבה שאני מאוד רוצה לעזור להם להיתפתח...אז זה ילך ככה: כל המעוניין יכתוב שיר יעביר אותו למנהלות של הפורום וכל כמה זמן המנהלות של הפורום יעבירו את השירים אליי אני יקרא את כל השירים יכתוב לי הערות שיפור (כלליות לא ספציפי לגביי כל שיר) ככה אני יוכל לעזור ללמד (עד כמה שאני יוכל) את כל מי שרוצה איך לכתוב אם זה מבחינת מבנה השיר הטקסט משמעויות וכדומה.את השירים המתוקנים שלכם אני יעביר למנהל המוזיקלי שלנו עמית צח ויש סיכוי שהוא יקח את אחד השירים ואני והוא נעבוד אליו ומי יודע אולי הוא יכנס לאלבום הבא...וגם אם לא אז לפחות ניסיתי...מה שבטוח שללמוד איך לכתוב אתם תלמדו כי גם אני בימים אלו לומד באופן יותר מקצועי ואני ישתדל להעביר לכם כמה שיותר ידע. על השירים חייב להיות שם +שם משפחה וכתובת עדקנית... בהצלחההההההההה!!!!!ונשיקות לכולםםםםם

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאושריי!!!!!!!!!

יאאא!! מתה עלייךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמחה שנכנסת!!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאוהבת אותך תמידד!!!

בכל מצבב!!!! יאא איזה כיפ שאתה רושם פה הרבה פעמיםם!!!!!!!!!!!!! יוו.. אני מתה עליך נסיך שליי!!!!!!!!!!!!
נשיקה|
|
תודה על הכל!!!! כולל העצות!!! ממש ממש ממש תודה!! ובהצלחה עם הדיסק החדש!!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif../images/Emo47.gif

אוהבת אותך!
אוהבת אותך!
אוהבת אותך!
אוהבת אותך!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifמושלם שליי!!!!

אני מאוד מאוד מאוד שמחה שאתה כותב פה מלא מלא!!! זה ממש משמח!!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאיזה מתוק אתה!!!

נסיך שלי? אוהבת אותך!!! אתה ממש ממש ממש לא יודע כמהה!!

אושייייייייייייייייייייייי../images/Emo99.gif

שנה טובה יפיופי שליייייי
בהצלחה עם האלבום החדששששששש
אני מקווה להשתתף בתחרות
אוהבת אותך מלא מלא מלאא נטלי=]

יא אושי אושי שלי../images/Emo20.gif

אחחחחח,איזה מוששלםם אתה שאתה תמיד כותבב פפהה.. תודה רבה שנכנסת והקדשת מזמנך זמן לכתוב פהה.. אני אוהבת אותך!! ותמיד אוהב..

בררוש

New member
יאא אושרי יפפה שליי .. ../images/Emo140.gif

אני אוהבבת אותך הכיי שיייש שמחה שהגבת !! כתבתיי שיר לפני איזה שבועע בליללה סתם היה בא לי ופתאוםם לקחתי דף ועט והתחלתי לרשום לא יודעת אפילו איךך .. חיחיח אבל הוא סתם מכוערר חחי -ברוווש-

אושיי שליייייייי

יפהה שליי שנהה טובה ותחג שמח שיהיה לך...תודה שנכנסת... ואני כבר כתבי בערך 4 שירים..לכבודך אני יכתוב עוד אחד..:) אוהבתת אותךך הכי הכיי הכיי בעולםם ירדן לוגסיי:)

../images/Emo23.gifאושייייייייייי

ואאיייייייייייייייי אניי מתהה עליייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מאואהאהההההההההההההההההה ואני מאודד מקווה להשתתף בתחות אוהבתתת אותךךך חיייםםםםשלייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מאואואאההההה
לילו'ששש

MaStuLa76

New member
יא אני רוצה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

מה מה אתן צוחקות עליי?! אני כותבת מלא שירים..[: יאא אושרי איזה חמוד אתה אתה לא יודע אפילו עד כמה אני מעריכה אותך[: מווואה[: תמשיך לכתוב פה יפיוף

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחחחחח.. יש משו בתוך

המסטוליות שלךך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

MaStuLa76

New member
חח ראית מזה? אולי יום אחד../images/Emo141.gif

ייצא ממני נעמי שמר.. טוב לא נעמי שמר אבל אולי איזה קרן פלס כזו

MaStuLa76

New member
לא שאלת../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif

הנה קבלי שיר עלייך: רותם המטומטמת כשרואה את אושרי היא מגמגמת רותם פותחת רגליים ב2 בצהריים
סתתתתם
פעם כתבתי שיר דומה על שירה העגבנייה שלי חע כמעט רצחה אותי.. בשרשור שלנו.. מזמן.. וואי זה היה מצחיייק.. אם אני כותבת שיר זה בא לבד זה לא שאני יושבת וחושבת מה לכתוב זה פשוט בא..

למעלה