מאמט SERIES

מאמט SERIES

האם ניתן להשיג?

רשר

Well-known member
מנהל
נודניק - כנס לחנות חשמל/חומרי בניין וקנה

מה הקשר נודניק. כאילו הלכת איתי בכל החנויות שהייתי. חיפשתי

לא מוצא. לכן שואל אם מישהו יודע ספציפית היכן.

רשר

Well-known member
מנהל
למה להתעקש כשאין במקום להחליף למה שיש?

לכל היותר מחליפים את כולם

ידוע. גם העדפה שלי שהכול שם יהיה שניידר ולא סיני

אבל כשהלוח הוא של דירה שכורה. ויש בעל בית שאחראי לקבל החלטות. והחשמלאי שהוא מביא שם לי אחרים שמפריעים בלוח ויוצרים מצב שהפס גישור לא מגיע לאחרים בגלל הפרשי גבהים ומתחיל לגשר לי בחוטים. כבר עדיף לעשות בעצמי את מאמצי החיפוש ולהגיד לחשמלאי הנה השגתי קח ושישים את מה שלא יצור בלאגנים.

רוברט מ

New member
החלפת מאמ"ת

היי
זה מאמ"ת של גנרל אלקטריק
לפי דעתי יש בדרך כלל בחנויות.
אני לא יודע אם יש בדיוק כזה

yzmot

New member
היום לכל היצרנים יש תקן

כולם מובילים ומתחרים בניהם
כולם טובים ויש ממש טובים ויש טיפה פחות
אם זאת לא נתקלתי בבעיות
מדובר גם על עייפות החומר כאשר דבר כזה מתקלקל לאחר כמה שנים
בהצלחה

נ.ב.
אין לך רשיון חשמל אל תנגע אל תתחכם אל תתערב

רוברט מ

New member
אומנות השרשור

היי
למי הגבת?
לפי נסיוני הדל דווקא יש תקלות במאזי"ם.(אם תרצה יש לי מספיק תמונות על זה)
הבדלים בין החברות והבדלים משמעותיים .
עדיף לקנות תוצרת ארופאית ולא סינית למרות שיש להם תו תקן .

כמו שציינתי הרצון לג'נרל אלקטריק הוא לא מכיוון

שיש רצון ספציפי לחברה הזו. אלא מכיוון שנוצרו בלאגנים בעקבות החשמלאי הקודם שעבד בלוח ליפני שנכנסתי. מאמט של עשר נשרף אז שמו 16 על חוט 1.5. עוד מאמט לדוד הוחלף. והוסיפו מאמט למזגן. כל השלושה האלו לא נמצאים אחד ליד השני והם בגדלים שונים. מאמט אחד של רוגי מאמט אחר של סימנס והשלישי ששמו במקום הגנרל שהיה הוא של סימנס מסדרה אחרת. ולכן פס הגישור לא חובר אליהם בצורה תקינה. דבר שיוצר שם התחממות. כמו לחלק מבעלי הבית יש נטייה לומר לבעל המקצוע שמגיע עשה והחלף רק הנדרש ואל תגדיל ראש. מובן שפה אם יעשה מה שנדרש יגשר בחוטים כמו שעשו עבור מאמט המזגן. אני רוצה להגדיל ראש ומראש לרכוש את שלושת המאמטים שהם אינם גנרל אלקטריק כסף קטן. וכשאר יגיע חשמלאי להגיד לו הנה חיפשתי מצאתי רכשתי עשכיו יהיה סדר בלוח ופס הגישור יגשר לכולם ללא חצי לוח פס וחצי חוטים. והתחממות ומה שקרה כשהאחרון עבד שם.

התפלאתי עלייך שלא הגבת עד עכשיו. וכמו שאמרתי לך בפעמים קודמו

קודמות. אומר לך גם עכשיו אתה מוזמן בכייף לקפה ועוגה בכל הדירות שעליהן אני מתייעץ כאן על מנת לראות שאלו לא "לקוחות" כמו שאתה חושב אלא דירות שקשורות אליי בקירבה משפחתית או חברית ואתה מוזמן גם לדבר עם החשמלאי שאני הזמנתי בעבר (כאשר זה היה דירה שלי ובהחלטתי) והוא יספר לך שאני הזמנתי אותו להחלפת פחת ושהוא ביצע את העבודה וגם יראה לך את רשיונו אם אתה כלכך חפץ. ושוב אומר אני מוכן לעמוד מאחוריי דבריי ולהציג אותם אז חבל ועצוב שאתה ממשיך לחשוב ששאלותיי הן "סיפור כיסוי" מאחל לך הרבה הצלחה צור.

למעלה