מאמו תראי הבאתי לך איזה חמוד ?
B black ross New member 4/10/02 #9 התעייפת ? חולה עלייך אם היית לידי היית חוטפת כזו ......... וכזה עשית לי את היום
מ מאו יין New member 5/10/02 #13 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif8-../images/Emo5.gif<i אוריייייייייייייתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!! מה זה???? אני מזועזעת !!!!!!!!!!!!!! מאוד מקווה שזו איזהשהי בדיחת אינטרנט מפגרת!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif8-../images/Emo5.gif<i אוריייייייייייייתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!! מה זה???? אני מזועזעת !!!!!!!!!!!!!! מאוד מקווה שזו איזהשהי בדיחת אינטרנט מפגרת!!!!!!!!!!!!!!!
מ מאו יין New member 5/10/02 #16 ../images/Emo24.gif אוריתי... שלום לך התגובה באה יותר להראות את הזעזוע מהתמונה...לא ממך!!!!!!!! מה שלומך??
../images/Emo24.gif אוריתי... שלום לך התגובה באה יותר להראות את הזעזוע מהתמונה...לא ממך!!!!!!!! מה שלומך??
L lifie New member 5/10/02 #18 אחותייייי....... אני אחל´ה אני קצת מיואשת... כי כל פעם שאני נכנסת לפורום אני מוצאת את עצמי פה לבד!
מ מאו יין New member 5/10/02 #19 עכשיו את לא לבד../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo22.gif../images/Emo66.gif נשיקה LIVE כבר קיבלת בפורום??? אם לא אז הנה הפעם הראשונה שלך........ שאלה יהיו הצרות שגורמות לך יאוש תמיד!.........
עכשיו את לא לבד../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo22.gif../images/Emo66.gif נשיקה LIVE כבר קיבלת בפורום??? אם לא אז הנה הפעם הראשונה שלך........ שאלה יהיו הצרות שגורמות לך יאוש תמיד!.........
L lifie New member 5/10/02 #21 אויייששש מאוווו חמודה שלי אני מסמיקה (רק שחבר שלי לא יראה את זה...) סתאאאאאםםם על כל מקרה תודה קבלי ע-נ-ק!!!!
אויייששש מאוווו חמודה שלי אני מסמיקה (רק שחבר שלי לא יראה את זה...) סתאאאאאםםם על כל מקרה תודה קבלי ע-נ-ק!!!!
L lifie New member 5/10/02 #23 חחחחחחחחחח... תגידי אולי את... חושבת כמוני... נכון צריך לארגן איזה מפגש פורום ? אהה מה את אומרת ?