מאמא

Dark chocolate

New member
אני לא מושפעת!!!!!

דווקא החמאתי לך0_0 זהו. אין יותר מחמאות של דוסים. מזל שאלוקים ברא גם חילונים!

danit1234

New member
ועל זה נאמר:

נינט תעשי לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@#!$@#$@#$%@!!@!@# אוקי לא משנה
XD

סורי שאני אומרת../images/Emo205.gif

למה נראה לך שהיינו רוצים להעתיק מהשיר שלנו ?! את רק מנסה להצחיק , ואת לאX: אם הוט היו מעתיקים מהשיר שלנו ממזמן הייתי סוגרת ת'טלוויזיה ! תתבאסי !!!

Princess110

New member
איזה תינוקת בשביל זה לפתוח הודעה?!

אני לא יתייחס לזה... אני לא מתכוונת לרדת רמה...

פחחח השיר שלנו הכי מעתיקנים בארץ..

עזבי את זה שצריך לתת צו הרחקה ממשחק לרונה לי ומלי לוי... כל השירים ב"דרמה" שטוענת להיות "מוזיקלית" הזאת מועתקים משירי להקות צבאיות או שירים שכבר נכתבו בעבר שום דבר שם לא מקורי מוזיקלית חוץ מהפתיח שהוא דווקא נחמד... ושלא נדבר על העונה השנייה שהסט שם היה מועתק כמעט ב100% מהסט של הסידרה "מלרוז פלייס"

ילד רע 15

New member
הש"ש עשתה ועושה הרבה מחוות.

ל'24' - בעונה השנייה (פרק 90), 'מלרוז פלייס' - עניין התפאורה (הסאן אן ביץ', הבריכה, הדירות), 'E.R' - פרק הפתיחה לעונה הרביעית (דרך הצילום והבי"ח), והלהקות הצבאיות - זה נקרא מחווה
השיר שלנו היא סדרה שמודעת לעצמה וכל הרעיון הוא לחקות את הלהקות הצבאיות של פעם, והכי יפה שזה מסתדר מעולה עם העלילה - "חידוש הלהקות הצבאיות ללהקת הנח"ל 2006/7", ואגב - אם היית צופה בסדרה - חלק נכבד מאוד מן השירים הוא שירים - לאו דווקא של להקות צבאיות, שירים ישראלים מוכרים ע"י אנשים מהשורה, "שירים של פעם" - אותי זה הביא למודעות גבוהה ואני שומע הרבה שירים מפעם. העונות השלישית והרביעית מביאות הרבה שירים לתודעה בקרב הצעירים, להתחבר לישראליות ולמוזיקה. והביצועים מדהימים - אחד אחד, בדיוק כמו השחקנים.

ילד רע 15

New member
ו... לא "24", לא "E.R" ולא "מלרוז

פלייס" קבעו איך, מה ומי. אגב, אם זה כ"כ מעצבן - גם סצינת "קוברים את זוהר חי" מסוף העונה השנייה היא מחווה למשהו קיים. אף אחד לא קבע חוקים או כללים. התפאורה בעונה השנייה לא נחשבת כהעתקה, אפילו לא מחווה (סתם דוגמא, לפי מה שציינת). וכל הקטע בסדרה הוא להתחבר ל"אני ישראלי", לישראליות, וזו סדרה מוזיקלית - מתקשר ומתחבר למוזיקה הישראלית. ד"א, אני דווקא צחקתי על זה ש"האלופה" נראית בדיוק כמו "השיר שלנו" מבחינת הרעיון של הקומה, החצי- שנה ואבדן הזיכרון - אני לא מפרש זאת כהעתקה, אבל ... הש"ש עשו את זה ראשונים (בפועל)

אם יש משהו שאני לא מבינה,

זה למה לעשות עניין? אוקיי, אז "העתיקו", ואני גם לא קוראת לזה העתקה כי זה בין הדברים הראשונים שחושבים עליהם בשביל לעשות מתח בטלנובלה [ ואני לא מתכוונת אלייך במה שכתבתי עם ההעתקה, פשוט אתה העלת את הנושא הזה והיה לי חשוב להגיד את זה]. אז "העתיקו". אז מה? צופי הש"ש נהנים פחות? צופי "האלופה" נהנים פחות? די....כולה סדרות. שכל אחד יראה את הסדרה שלו וזהו, תפסיקו להתעסק בדברים שבמילא לא מעניינים אתכם. יש לכם הוט תראו האלופה, יש לכם יס תראו השיר שלנו, ותהנו. די לחפש בקטנות.
.

ילד רע 15

New member
נכון. צודקת, אני אישית כתבתי

שזה די הצחיק אותי אפילו
הרי אף יוצר או תסריטאי לא יודע מה האחר כתב. הפרקים נכתבים מינימום כמה חודשים לפני הצילום. אולי אני קצת מגזים ... אבל כשמדובר בפרקי התחלה, כותבים די הרבה לפני.

danit1234

New member
נכון זו לא העתקה מתי יבינו

אם מדברים על טלנובלות ישראליות אז בכלל מיכאלה לקחה את הקומה כעניין מרכזי בסדרה ראשונה ועל זה אין ויכוח אבל אף אחד לא אמר שהשיר שלנו העתיקו כי זה מוטיב מסוים שיש בהרבה טלנובלות. זה כמו להגיד שטלנובלה א העתיקה מטלנובלה ב את מה שקרוי "משולש רומנטי" , זה קורה כמעט בכל סדרה אז די להגידו שאלו העתיקו מאלו. אני מניחה שלתסריטאי הטלנובלות יש הרבה יותר דברים מעסיקים בחיים מלגנוב את התסריטים אחת של השנייה P:

gal255

New member
כנסי

אני צופה גם בשיר שלנו אבל גם ב"האלופה" שתיהן סדרות חמודות ביותר ומשתיהן אני נהנית מאוד. אני מקבלת את הביקורת שלך, חוץ מכמה דברים בהודעתך שצרמו לי. אכן בסדרה השיר שלנו שרים קאוורים, מה לעשות שבבית הספר של האקדמיה של ירדנה תמרים התלמידים הם זמרים מתחילים שעדיין אין להם שירים משל עצמם. במחזמר שעבדו עליו בעונה השניה השירים היו שירים מוכרים כמו במחזמר מרי לו, מוכר?. בשתי העונות האחרונות הלהקה מבצעת גם שירים מקוריים וגם קאוורים, ואני לא מבינה מה הבעיה של זה. אורי גרוס אמר פעם שכל שיר שמושמע במלואו בסדרה - היוצר של השיר מקבל תמלוגים. ובקשר לזה שאמרת שאין שירים מקוריים. - רשימה של שירים מקוריים שבוצעו לראשונה בסדרה (רובם גם נכתבו ע"י השחקנים). עונה 1: אף אחד לא רואה - סער בדישי (מילים ולחן + ביצוע). האור בחיי - נינט/אפרת בוימולד (מילים ולחן - סער בדישי). עונה 2: הבלדה שלי עלייך - אושרי כהן/רן דנקר (מילים ולחן - סער בדישי). בנתיים - רן דנקר ונינט (ביצוע + מילים ולחן). עונה 3: כשאת/ה איתי - רן דנקר/אניה בוקשטיין (מילים ולחן - ציון ברוך ושלומי שבת). מאוחר מדי - דנה עדיני (ביצוע + מילים ולחן). עונה 4: ריק מתוכן - דנה עדיני (ביצוע + מילים ולחן). הודעות - עידו מוסרי (ביצוע +מילים ולחן). אחר - דנה עדיני (מילים ולחן - דנה עדיני ואסף ציפור). אממ אני בטוחה שהיו עוד. מצטערת על המגילה.

ילד רע 15

New member
"האור בחיי", "הבלדה שלי עלייך",

(גם "בינתיים"), "כשאתה איתי" להיטים גדולים. במיוחד "האור בחיי"

למעלה